Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu model cok aklima yatti gelin saci olarak duvak nasil takilir bilmiyorum ama biraz daha yüksege yapilir topuz ozaman problem olmaz kuför düsünsün sizin fikriniz
yalnis modeli eklmis hay benim kafama

Hemşom sabahın köründe yollara düştük. 11 olmamıştı kısıkköye ulaştık. 7-8 mağazaya baktık. Yani fiyat anlamıyla ve model olarak karabağlardan farklı bişey görmedim. 2 gibi filan karabğlara döndük. Alfemo, merinos, kelebek, doğtaş, lazzoni, konfor, bellona bi sürü yere baktık. Tabii adını anamayacağım başka yerler de. Resmen gaza bastık kaydirigubbakcemile3 Akşam 9 a geliyordu eve girdiğimde. Biz ikimiz de klasik mobilya istemiyoruz. Beğendiğimiz tasarımlar son derece modern ve spor. Gizem mobilyada beğendik hem salon için hem yatak odası. Üstünde oynamalar yapıyolar hem renkler de hem tasarımlarda. 1 ayda da teslim ediyolar. Bakalım karar vercez inşallah kısa zamanda. Ama çok yorulduk. Senin koltuğu gördüm bellona da alkisalkisalkis

Fmk canım ben topuzu çok beğendim bende bu şekilde yaptırıcam ama ben önde meçte istiyorum.Tam topuz kısmınada çok şık bi taç takarsan süper olurr yerimseniben

himmm ben bir türlü karar veremiyorum tac mi cicekmi???
ama bu sac modeli hos diye düsünüyorum hem sade asil sik ve yüksek

Pashmina canım, köşe olarak doğtaş dışında göremedim doğru düzgün bişey. Biz de oturma odasına köşe alcaz kaydirigubbakcemile5 Ama daha ona sıra gelmedi. Hep salon ve yatak odası baktık çoğunlukla

Ohh maşallahhh ayakların ne alemdee kaydirigubbakcemile3 Tuzlu su yap içine koyy walla rahatlarsın yoksam ağrısında yatamazsın bu gece :teselli:

benim takım zaten her bellonada var favorisi kaydirigubbakcemile3

Dünde ben senin gibiydimm ne yorulmuştum yaa benneyaptımki Yarın bende kına için aldığım abiyeyi teslim alıcam bakalım..Bide sabahlık gecelik takımı aldım o büyük geldi bi küçüğünü alıcam yerimseniben

himmm ben bir türlü karar veremiyorum tac mi cicekmi???
ama bu sac modeli hos diye düsünüyorum hem sade asil sik ve yüksek

Ben kınada çicek takıcam,nikahta taç takmaya karar verdim.
Senin eklediğin gibi topuz yaptırıcam meçli kınada salık istiyorumm yerimseniben

Bende düğünde taç daha güzel olurr ben nişandada çicek takmıştım artık çicek istemiyorum :1no2:

Son düzenleme:

Off ben köşe düşünüyorum oturma odasına salona hantal gibi oturma grubu almam gerekio acayip büyük çünkü. Oturma odasına da oturma grubu alırsam olmaz sülfatcım aynı tarz oraya git aynı buraya gel aynı sadece renkler farklı olcak gibi his var içimde.

Sulfat modern köşeler en çok doğtaşta canım aslında sen nasıl göremedin ki.

Klebekte de 4-5 tane var bize sadece bir tanesi oldu...

Ya ben niye hatırlamıyorum betam nişan fotolarını yoksa eklemedinmi bide sulfat ekliycekti nikahının resimlerini ama.....:1no2: :1no2:

http://img207.imageshack.us/img207/4229/fotoraf0021f.jpg

nikah şekerim kızlar arkası mıknatıslılardan

ebru

davetyemiz bundan 300 adet oldu.

Davetiyen şık ve sade çok hoş canım yerimseniben Nikah şekerinde davetiyene uygun ne güzel ama deniz kabuğunun arkasına mıknastıs niye yapmamışlar pek belli değil böyle :uhm: Yani deniz kabuğunun sırtı gözükse üstünde olsa çicek şekerlerde mıknatıslı taarafa gelse daha hoş durmaz mı :uhm:

http://img207.imageshack.us/img207/4229/fotoraf0021f.jpg

nikah şekerim kızlar arkası mıknatıslılardan

ebru

davetyemiz bundan 300 adet oldu.

Davetiyen ve nikah şekerin uyumlu olmuş canım. Güle güle dağıt mı denir ne denir kaydirigubbakcemile3

Vala geldiğimde ayaklarımı hissetmiyordum. Ama şuan iyiyim canımı sıktı evdekiler ayaklarımı düşünemiyorum :çok üzgünüm: Ayyy ne güzel yaa elbiseni de aldın, ekliceksin dimi yerimseniben Gecelik sabahlık :jeyyar: Kayınvaliden mi aldı

Yok canım, zaten ben de doğtaşta gördüm sadece güzel dedim. Doğtaşa odanın ölçüsünü götürcez bilgisayarda köşeyi yerleştircekler bakalım boyutlar nasıl olcak? Ama kelebekte güzel bi köşe göremedim çünkü teşhiri değiştiriyolardı. Yeni ürünler gelmişti darmadağındı her yer :1no2: Bu arada gittiğimiz her yer düğün sezonu başlıyor fiyatlarımızda artış olcak dediler. Ne bu yaaa gelinlik artıyor, mobilya artıyor. Her bişeyin fiyatı artıyor senağlama

Yok pashminamm ikimizde aynı kuaförde yaptırmışız saçlarımızı merak ettik koymuştuk bi gece yarısı kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…