Böcükümm annen ve sen çok tatlısınız yerimseniben
Ama annecinn senden daha tatluuu :dilcikar: :1hug:
Böcük yeğenin çok şekermiş maşallahKız versiyonu daha da sevimli kaydirigubbakcemile3 Sen ve annen de öyle
canım tedavi şöyle oldu
şimdi ilk kadın doğuma gittim bu değerler yüksek çıkınca dahiliyeye görün dedi
oda epey ürküttü beni yazmıştım burayada
hepatit fln dedi :1shok:
sonra gerekli tahliller ve karaciğer ultrasonu çekildi
tahliller temiz karaciğer ultrasonunda da sadece safra kesemde 1 polip ve gazım çıktı kaydirigubbakcemile3
doktor kötü bişe yok çok önemli deil ama yinede ihmal etme uygun bi zamanda gastroentolojiye görün dedi
bende nasılsa bi zararı yok diye gitmedim
Çokk geçmiş olsun canımcım ya ihmal etmeye gelmez gene tabi, allahtan ki tahlillerin temiz doktorlar gerekeni yapmış zaten :teselli:
benimkide bişeye tutturdumu tutturuyor
nisan sonundan beri davetiyeleri dağıttırcak bana erken diyorum anlamıyor
ancak bugüne kadar zaptettim bugün dağıtcam :roflol:
ve çoğu konuda böle
ay bide çok keçidir kendisi dünde bu konuda yine yicektik birbirimizi (kötü deil ama iyi bi atışmaydı)
aşkıım şofer kim olacak dedim
kardeşini söledi
ama kuzenim olsa ya dedim (eğer o olursa onun arabası gelin arabası olacakta)
yok inat etti olmaz diyor
millet kiralar o arabaları dünya para verir bizim elimizde imkan var ama istemiyor paşa
eski model chevrolet ya :çok üzgünüm:
Aynı aynı benimki koç burcu ya seninki ??? İstediğini yaptırana kadar canımı yiyo valla ne fırtınalar kopuo bilsen arsimacım...senağlama
kızlar selam herkese dün gece öldüm sancıdan apranax içtim o da midemi mahvetti mide ağrısından ölüodum. daha şimdi geçti çok şükür
Ufff hastalık çok kötü geldimi anlıyoruz sağlımızın kıymetini hayatım çokk geçmiş olsun geçmiş bitmiş bile :teselli:
Off çok mgüzel hayatım yaa baya şey halledilmiş ne güzel bakıcam albümüne de birazdann
sağol canım benim Şeniz
COLOR="blue"]
Bu arada evin ferah çok geniş kuzum mutfaktada ne çok doabın var birgünü harcarsın o dolapları temizlerken kesinkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohh pasmi sen evlenirken biz kart evli olcaz :çok üzgünüm:
Görsem o günleri adak kesicem valla yaa :Saruboceq: :Saruboceq:
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun ey ATATÜRK geçliği
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Hepsi harika düdüklü tencerelerimiz aynı canım
öfff canım sıkıldı napıyonuz yaaa
Niye sıkıldın beyaa
kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
gecmis olsun dileklerinize ihtiyacam var.. yirmilik disimi cektirdim cok sizliyor yüzüm sisti
Bilirim bende bu acıyı çok geçmiş olsun fmk senağlama
hayırlı olsun düğündaş
sen hazırlandıkça ben kendimi rahata veriyorum :roflol:
ben gider kısçeler
yarn görüşürüzz
Şeniz Şeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...150-2960-bugun-giydin-cek-gorelim-2960-a.html
buyrun ama az gerıye bakın:roflol: ben yorum yapcak değer bıle gormedım yapmadımda
göremedimmmm :1ninca: :1ninca:
o ne öle be pelinay. ay bişi dicem ama suç teşkil eder mi? ay nese zati kaldı 26 günüm demiyim :))))))))))))
Bişey kalmamış yaa inanmıyorum şaka maka günleri yedik beraber burda
Ben geldim, sanırım ayaklarımı hissetmiyorum. Milletin 2-3 günde baktığı kadar mobilya bakarsam böyle olur -tatlicadiarzu-
Hadi geçmiş olsun anlatsana canım neler beğendiniz köşe baktınmı ben harıl harıl bakıcam h.sonu tüyo alyım senden sulfat kaydirigubbakcemile2
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...r/198797-2960-prensesler-prensler-2960-a.html
yığenımın resmını koydum teyzelerı
valla azdaha gtmesem yandıydı
Kız bunların hepsi çiçek gibi maşallah yaa allah ana babalarına bağıışlasın
Pashmina canım senden de alıntı yapmıştım çıkmamış. Lazzoni de bugün yatak odası baktık biz. Nakit 6.400 dediler :1shok::1shok:. Taksitli de 7.800 dü yanlış hatırlamıyorsam. Uçuyolar resmen
Maalesef öylee yaa senağlama senağlama
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...150-2960-bugun-giydin-cek-gorelim-2960-a.html
ılk defa annemle ben rsım ekledım bakın sılcem kızlar
tabı bakmak ıstersenız
göremedim niye göremiyom :1no2: böcük yaa tam hedef versene kuşum
model bu
[/URL][/IMG]
Fmk canım ben topuzu çok beğendim bende bu şekilde yaptırıcam ama ben önde meçte istiyorum.Tam topuz kısmınada çok şık bi taç takarsan süper olurr yerimseniben
Hemşom sabahın köründe yollara düştük. 11 olmamıştı kısıkköye ulaştık. 7-8 mağazaya baktık. Yani fiyat anlamıyla ve model olarak karabağlardan farklı bişey görmedim. 2 gibi filan karabğlara döndük. Alfemo, merinos, kelebek, doğtaş, lazzoni, konfor, bellona bi sürü yere baktık. Tabii adını anamayacağım başka yerler de. Resmen gaza bastık kaydirigubbakcemile3 Akşam 9 a geliyordu eve girdiğimde. Biz ikimiz de klasik mobilya istemiyoruz. Beğendiğimiz tasarımlar son derece modern ve spor. Gizem mobilyada beğendik hem salon için hem yatak odası. Üstünde oynamalar yapıyolar hem renkler de hem tasarımlarda. 1 ayda da teslim ediyolar. Bakalım karar vercez inşallah kısa zamanda. Ama çok yorulduk. Senin koltuğu gördüm bellona da alkisalkisalkis
himmm ben bir türlü karar veremiyorum tac mi cicekmi???
ama bu sac modeli hos diye düsünüyorum hem sade asil sik ve yüksek
Pashmina canım, köşe olarak doğtaş dışında göremedim doğru düzgün bişey. Biz de oturma odasına köşe alcaz kaydirigubbakcemile5 Ama daha ona sıra gelmedi. Hep salon ve yatak odası baktık çoğunlukla
Ben kınada çicek takıcam,nikahta taç takmaya karar verdim.
Senin eklediğin gibi topuz yaptırıcam meçli kınada salık istiyorumm yerimseniben
Bende düğünde taç daha güzel olurr ben nişandada çicek takmıştım artık çicek istemiyorum :1no2:
http://img207.imageshack.us/img207/4229/fotoraf0021f.jpg
nikah şekerim kızlar arkası mıknatıslılardan
ebru
davetyemiz bundan 300 adet oldu.
Ya ben niye hatırlamıyorum betam nişan fotolarını yoksa eklemedinmi bide sulfat ekliycekti nikahının resimlerini ama.....:1no2: :1no2:
Ben nişan fotomu eklemedim ki bi hemşom görmüştüü kaydirigubbakcemile3
anladım ben bi ortaklık söz konusu yani öyle olsun bakalımm yerimseniben yerimseniben
Yok pashminamm ikimizde aynı kuaförde yaptırmışız saçlarımızı merak ettik koymuştuk bi gece yarısı kaydirigubbakcemile3
http://img207.imageshack.us/img207/4229/fotoraf0021f.jpg
nikah şekerim kızlar arkası mıknatıslılardan
ebru
davetyemiz bundan 300 adet oldu.
Ohh maşallahhh ayakların ne alemdee kaydirigubbakcemile3 Tuzlu su yap içine koyy walla rahatlarsın yoksam ağrısında yatamazsın bu gece :teselli:
benim takım zaten her bellonada var favorisi kaydirigubbakcemile3
Dünde ben senin gibiydimm ne yorulmuştum yaa benneyaptımki Yarın bende kına için aldığım abiyeyi teslim alıcam bakalım..Bide sabahlık gecelik takımı aldım o büyük geldi bi küçüğünü alıcam yerimseniben
Off ben köşe düşünüyorum oturma odasına salona hantal gibi oturma grubu almam gerekio acayip büyük çünkü. Oturma odasına da oturma grubu alırsam olmaz sülfatcım aynı tarz oraya git aynı buraya gel aynı sadece renkler farklı olcak gibi his var içimde.
Sulfat modern köşeler en çok doğtaşta canım aslında sen nasıl göremedin ki.
Klebekte de 4-5 tane var bize sadece bir tanesi oldu...
Yok pashminamm ikimizde aynı kuaförde yaptırmışız saçlarımızı merak ettik koymuştuk bi gece yarısı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?