Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım nasıl şikayetler duydun? söylersen sevinirim...:1shok:

Kızlar, biz de beyaz eşya için boschu çok araştırdık. Çoğunlukla tavsiye ediliyor. Fakat şöyle bir durumu varmış, ithal ve yerli olarak modeller arasında farklar olduğunu söylediler. Bu yüzden ithallerde herkes memnun, kesinlikle bi şikayet bulamadık biz. Yerli ile aralarında biraz fiyat farkı var buarada.

bence pera palace
çünkü abinin yazlığına hafta sonu kaçamak yapabilirsin
rizede güzel ama nisanda yağmurlu olur hep
bu arada hemşoyuz kaydirigubbakcemile2 rizenin neresi yavrim

Canım Rize-Çayeli.Sen neresindensin canım kaydirigubbakcemile5

Kargoun geldiğine sevindim tatlişim.Umarım bedenlerde uyard sıkıntı olmaz canımmm

Son düzenleme:
nacizane fikrim yazı bekleyin. abinin yazlığına bir kaç günlük gidin hem masraf olmaz yazın daha rahat bir tatil yapabilirsiniz. yada benim fikrim olan kısa bir tur yapabilirsiniz onlar çok pahalı olmuyor.

Hepinizin fikirleri önemli canım benim için.Valla bu formdan çok şey öğrendim çok şey aldım kazıklanmaktan kurtuldum iyiki varsınız a.s.a.s. Bende senin söylediğin şekilde düşünüyorum aslında canım benim..

Canım ben senin yerinde olsam, balayına Rize ye giderdim. Mevsim baharın sonu, muhteşem manzara, sessizlik ve başabaşa kalabileceğiniz şahane tatil.. Bence balayı demek deniz-kum-güneşten ibaret değil. Rizade 2-3 kalmak bile çok güzel olur. Böylece çok masraf yapmamış olursunuz. Yazın ise tatili kısa tutup uygun biyere gidilebilir yine.
Tabi yine sen bilirsin canımcımmkaydirigubbakcemile5

[I]
Teşekkür ederim canım dediğim gibi hepinizin düşünceleri fikirleri önemli benim için.

Arsimacım canım. Babamın köyü Büyükköy eski adını bilmiyorum :1rolleyes: Annemin köyü eski adı Perkam yeni adı Demirhisar. Türbanlıyım canım [/I]

ya beni tanıdığım bi esra var ama
o 2 ay 21 gün sonra evlenecek olsa habarım olurdu :roflol:
perkamlı bizim çok tanıdık akraba vs. var
büyükköyde de

Kıslar teflon tencere takımı almak istiyorum ama beğenemiyorum bir türlü. Bana yardımcı olabilir misiniz???Şöyle şık olsunsengözlerimebaksanab

Kıslar teflon tencere takımı almak istiyorum ama beğenemiyorum bir türlü. Bana yardımcı olabilir misiniz???Şöyle şık olsunsengözlerimebaksanab

eylülcüm karaca ve hisara bak bir de tefal diyorum ben
ben de almadım ve araştırıyorum bu üçü çok güzel bence kaydirigubbakcemile5

ben karaca aldım
bi kampanya ile
annem bunlar iyi deil daha iyisini alalım diyor ama bence idare ettiği yere kadar kullanayım sonra baktım bozuldu fln yeni alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…