canım nasıl şikayetler duydun? söylersen sevinirim...:1shok:
kargom geldi :jeyyar:
bence pera palace
çünkü abinin yazlığına hafta sonu kaçamak yapabilirsin
rizede güzel ama nisanda yağmurlu olur hep
bu arada hemşoyuz kaydirigubbakcemile2 rizenin neresi yavrim
nasıl arsima pijamalar çok mu byük?
ben de dünden beri sipariş vermeye çalışıyorum 3 kartla denedim ama olmuyor aradım geri dönecekler bakalım.
nacizane fikrim yazı bekleyin. abinin yazlığına bir kaç günlük gidin hem masraf olmaz yazın daha rahat bir tatil yapabilirsiniz. yada benim fikrim olan kısa bir tur yapabilirsiniz onlar çok pahalı olmuyor.
Canım Rize-Çayeli.Sen neresindesin canım kaydirigubbakcemile5
Kargoun geldiğine sevindim tatlişim.Umarım bedenlerde uyard sıkıntı olmaz canımmm
Kıs Arsima kesin akraba çıkarız emin ol. Ben merak ettim şimdi Çayelinin neresi canımcım fisfisfis
Nisanda evleneceğimiz için karar veremiyoruz. Balayına çıkarsak yazın tatile çıkamayacağız. Nisandada yaz gibi tadı çıkmaz tatilin bilmiyoruz ne yapacağız.Gideceğimiz yer seçeneği var aslında. Hepsinde fazlasıyla rahat ederiz.
1- Antalya -Pera Palace ( Dayımız bölüm müdürü- Rezarvasyona bile gerek yok.)
2- Adapazarı -Karasu ( Abimin yazlığı var müstakil )
3- Rize ( Memleketim hiç görmedim.Nişanlımda çok görmek istiyor.
Ama karar veremiyoruz.Sizce ne yapalım yazımı bekleyelim..
Canım ben senin yerinde olsam, balayına Rize ye giderdim. Mevsim baharın sonu, muhteşem manzara, sessizlik ve başabaşa kalabileceğiniz şahane tatil.. Bence balayı demek deniz-kum-güneşten ibaret değil. Rizade 2-3 kalmak bile çok güzel olur. Böylece çok masraf yapmamış olursunuz. Yazın ise tatili kısa tutup uygun biyere gidilebilir yine.
Tabi yine sen bilirsin canımcımmkaydirigubbakcemile5
ya beni tanıdığım bi esra var ama
o 2 ay 21 gün sonra evlenecek olsa habarım olurdu :roflol:
Kıslar teflon tencere takımı almak istiyorum ama beğenemiyorum bir türlü. Bana yardımcı olabilir misiniz???Şöyle şık olsunsengözlerimebaksanab
eylülcüm karaca ve hisara bak bir de tefal diyorum ben
ben de almadım ve araştırıyorum bu üçü çok güzel bence kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?