canım yanlış anlama falan olmaz burada hepimiz fikrimizi söylüyoruz. elektronik kumar gibi ya hep oluyor yada hep sorun çıkartıp hiç oluyor.
Buzdolabında en iyi sharp marka olarak sonuçlara ulamıştım alacağımız zaman ama eni diğer dolaplara göre geniş kendi evi olan arkadaşlar tercih edebilir.
Pashmina iç çamaşırlarn pijamaların terliklerin çok güzel.hele de son takım bir olay :)
[B]tmyy cnm aldıkların cok guzel bende alcam o caydnlıktan ve şekerlığnden takım olarak cay setı 440 tl olduğu için alamadım cok pahalı geldı ustelık ındırımlı halı 440 tl imiş aldıklarını gule gule kullan
GAFcım hepsıne bayıldım valla gule gule kullan son eklenen pıjama ve ıccamasrları ıse bı harıka hepsını ı gunlerde kullan pashmına[/B]
günaydınlar herkese
gaf aldıkların çok cici güle güle kullan
tmyy senin cicilerde hoş kadehin taşlımı yoksa banamı öle geldi güle güle kullan
Pashmina pijamalar ciciymiş terlik kaç çift aldın :uhm:
saol canım evet altı kelebekli geldiğinde paylaşırım sizinle nasıl olduğunu aslında bi de bu var bu da çok hoş ama bunu alamıcam artık :çok üzgünüm:
normalde 215 tl. hatta sitesindede baktım öle. peşin alımda indirim yaptılar 175 liraya aldım. sende iyi bulmuşsun keşke alsaydın damlatmama özelliği var.
hısardan aldım 400tl cnm
karaca 240 tl cnm ben bunları aldım
isaura kurdela nakışlı vitrin takımın çok güzelmiş ben severim öyle şeyleri nereden aldın güle güle kullan.
Kıslar teflon tencere takımı almak istiyorum ama beğenemiyorum bir türlü. Bana yardımcı olabilir misiniz???Şöyle şık olsunsengözlerimebaksanab
Bigün sana pilav yemeye gelecem.sora bulaşıkları ben yıkarınm diyecem bu tencereleri de alıp gidecem kaydirigubbakcemile3
cumartesi günü alıyım bende ozaman bişey sorucam şekerliği dahilmi aldın sen bu fiayata. Sanırım saedece çaydanlığı bu fiyat ama alırsam resim ekliyip yazarım ayrıntılarını buraya zaten
iYİ günlerde kullan arkadaşım aldıklarını
dün aldığımız çeyiz sandığı geldi, az öncede annemle içine doldurduk, sizin için bi kaç foto çektim ekliyorum hemen.
işte bu sandığım
http://img237.imageshack.us/img237/spma0482md8.jpg/1/w320.png[/[/QUOTE]
çok güzelmiş sandığın arkadaşım.ben senin yerinde olsam bunu salonumda orta sehpa olarak değerlendirirdim.gamyoncuiremsu
songa nan aynıymış bızm usttekı mavış olan ne kadar aldın sen bı oncekı sayfaya ben koydum hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?