Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet Tubiş haklısın.kendi evin olsa rahat rahat alırsın.bi kere gelir yerine kurulur tamam iş biter.ama kiracı olcaksan küçüük almalıymışın.ben araştırma yaparken de bi mağazada öyle demişlerdi...

Canım senin aldıklarını da yakından takip ediyorum zevkli şeyler alıp güzel fikirler aldım burcu ve senden, beni de müdavimi yaptınız ya formun bişey demiyorum a.s.

Sende iyi günlerde kullan çeyizlerini

kızlar pijamalar iç çamaşırları herkesin aldıkları çok güzel güle güle kullanın.bir sun set patlması oldu sitede ben de aldım bikaç tanedelikafadulden teşekkürler burcu

Canım 4 çift aldım ama daha bi bu kadar alıcam nişan bohçasına alıcam yaa ,kızlar bu arada kesinlikle eminönüne gidin peşin parayı görünce baya uygun fiyata alıyosunuz. Ben önce avm leri geziyorum ne var yeni çıkmış ne moda diye sonra soluğu asıl piyasanın kalbinin attığı yerde alıorum hakikaten eminönünde fiyatlar farkedio.naniknanik:teytey:

Son düzenleme:
saol canım evet altı kelebekli geldiğinde paylaşırım sizinle nasıl olduğunu aslında bi de bu var bu da çok hoş ama bunu alamıcam artık :çok üzgünüm:

Canım bu sabahlığın içinde geceliği varmı ve fiyatı ne kadar?? Benim boyum çokfazla uzun değil benneyaptımki oyüzden kısaları tercih ediyorum uzunları sürükleyemem arkamdan, kısayla rahat ediyorum bende:roflol:

normalde 215 tl. hatta sitesindede baktım öle. peşin alımda indirim yaptılar 175 liraya aldım. sende iyi bulmuşsun keşke alsaydın damlatmama özelliği var.

cumartesi günü alıyım bende ozaman bişey sorucam şekerliği dahilmi aldın sen bu fiayata. Sanırım saedece çaydanlığı bu fiyat ama alırsam resim ekliyip yazarım ayrıntılarını buraya zaten
iYİ günlerde kullan arkadaşım aldıklarını

pashmına saol cnm
bu arada bende kısaayım kısa seylerı daha cok sevyom pıjama turundede bakıp alıyorum uzun olmasın dıe

Kıslar teflon tencere takımı almak istiyorum ama beğenemiyorum bir türlü. Bana yardımcı olabilir misiniz???Şöyle şık olsunsengözlerimebaksanab

hisarın sitesine bir bek arkadaşım.buradaki arkadaşların çoğu ve ben de dahil hisar aldık.benim hem çelik,hem teflon tencerem hisar

Bigün sana pilav yemeye gelecem.sora bulaşıkları ben yıkarınm diyecem bu tencereleri de alıp gidecem kaydirigubbakcemile3

nereye sokcan nasıl götrcendelikafadulden ben daha anamın korkusundan eve getrtmedım mağazada ama babamla annem nısan ayında gıtsınler hepcını alcam eve depo yapcemdelikafadulden ama sen gel yanıma sen beğendığının yarı parası benden sen ıste yeterkı

songa nan aynıymış bızm usttekı mavış olan ne kadar aldın sen bı oncekı sayfaya ben koydum hele

bende aynısından almıştım canım...şekerliği fln ayrı fiyat..benim şekerliğim şuan 91 ytl..

ama kampanyada olabilir..

jumbonun sitesine bi bak istersen:))

JUMBO A.Ş.

:teytey:
songa nan aynıymış bızm usttekı mavış olan ne kadar aldın sen bı oncekı sayfaya ben koydum hele

evet güzelim gördüm ön sayfada ve hemen bende ekledimmmm kaydirigubbakcemile5 canım ben geçen sene birini 245 diğerini de 285 civarında bir paraya aldım ama net hatırlamıyorum canım :teytey:

sel havluların çok güzelmiş.bende yavaştan başlıycam havlu alıp biriktirmeye.tepe home da falan 25 ytl ye çok güzel havlular var.pahalı görünüyo ama tek tek alınca pek sorun olmaz sanırım

teşekkür ederim songa. bende sandığımı öyle kullanmayı düşünüyorum aslında.
havlularımı annem yaptırdı kurdele işi. çok güzeller ama resimler çok büyük çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…