silikon kek kalıbım..
annem tupperwareden 2 sene önce 52 ytlye almışş
hisarın sitesine bir bek arkadaşım.buradaki arkadaşların çoğu ve ben de dahil hisar aldık.benim hem çelik,hem teflon tencerem hisar
kargom geldi :jeyyar:
sel hepsı harıka
songa sanırım cok fark var arada ben 400 aldım hatta daha pahalıydı ındrımlı aldım
ya kek kalıbı cok pahalı ben 10 tl gordm alla alla neyse gule gule kullan cnm
bence ikiside hoş
peki bunlar yatak örtüsümü pikemi
2. sanki pike gibi geldi bana
bende böyle cıvıl cıvıl kullanışlı günlük bi örtü arıyorumda
mısraaa gerçekten çok doğru yazmışsın benim nişanlımın ailesi aynen böyleler. düğün günümüz belli şu ana kadar bir kez bile napıcaksınız nasıl olucak diye bir şey sormadılar.
Artık bende uzak duruyorum haftada bir kez gidiyorum bir saat o kaar nişanlımın dengesini bozudlar çok üzülüyor ilgilenmedikleri için.
pinkgun sen çok şanlısın kayınvalide konusunda nazar değmesin ne güzel ilgileniyor sizinle. 2. takım çok güzelmiş renkli daha hoş duruyor.
canım, bu model çok güzelmiş, ne kadar acaba biliyormusun? fisfisfis
Bosch buzdolabı alan veya kullanan arkadaşlar umarım beni yanlış anlamamışınızdır.ben ne bu marka ne başka marka bi buzdolabı almış değilim.sadece kullananlardan aldığım bilgileri sizinle paylaşmayı bi görev bildim.hepsi bu
nereye sokcan nasıl götrcendelikafadulden ben daha anamın korkusundan eve getrtmedım mağazada ama babamla annem nısan ayında gıtsınler hepcını alcam eve depo yapcemdelikafadulden ama sen gel yanıma sen beğendığının yarı parası benden sen ıste yeterkı
Canım bu sabahlığın içinde geceliği varmı ve fiyatı ne kadar?? Benim boyum çokfazla uzun değil benneyaptımki oyüzden kısaları tercih ediyorum uzunları sürükleyemem arkamdan, kısayla rahat ediyorum bende:roflol:
pınkgun bende mandılın dedığını beğendım cok hoş gorunuyo doğrusu
hayrlı olsun bıcağında cnm ı gunlerde kullan
Doğru yaffffff bavulla gelmem gerek fisfisfis o zamn da çakarsın demi :jeyyar:
Sel hele de şu kurdele işi havlulara damat işlerine bayıldım.ay damatlar ne şanslı kız anneleri çok ince düşünüyo CADIARZU
İstanbul'da hava 2 gündür olduğu gibi bugünde süper.Sanki yazdan kalma bir hava. Bende fırsattan istifade bankaya gittim oradanda boğaz havası almak için 2 dk deniz kıyısına uğradım iyi oldu valla. Bu aradada sipariş verdiğim schafer bıçak setim gelmişş.Sevindirik oldum görüncesırnaşık şeysırnaşık şey .Ben siyahını sipariş etmiştim ama ellerinde kalmamış diye beyazla değiştirdik napalım.Standıda bıçaklarda çok şık bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?