Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sel hepsı harıka
songa sanırım cok fark var arada ben 400 aldım hatta daha pahalıydı ındrımlı aldım
ya kek kalıbı cok pahalı ben 10 tl gordm alla alla neyse gule gule kullan cnm

arkadaslar benim de sunsetten siparişim geldi
1.65 bdy 55 kiloyum
pembe askılı gecliği aldım ben
m beden

boyu bu resimdeki gib ideğil
daha uzun sizinde öyle mi??

dizimden 4 parmak yukarıda yani
bu resimde daha mini duruyor ama
sizlerinnasıl boylarıkaydirigubbakcemile

sel hepsı harıka
songa sanırım cok fark var arada ben 400 aldım hatta daha pahalıydı ındrımlı aldım
ya kek kalıbı cok pahalı ben 10 tl gordm alla alla neyse gule gule kullan cnm

evet maalesef pahalı senağlama
annem tupperwarelerin yaygın olduğu dönemde almıştı..o yzden bu tarz silikon kek kalıplarının bugünki fiyatlarına bakarsak baya pahalıya geliyor..kısmet:çok üzgünüm:

bence ikiside hoş
peki bunlar yatak örtüsümü pikemi
2. sanki pike gibi geldi bana
bende böyle cıvıl cıvıl kullanışlı günlük bi örtü arıyorumda

arsima canım bunlar yatak örtüsü ikincisi gerçekten pike gibi duruyor ama puzzle modeli olduğu için öyle görünüyor sanırım

tubis çok teşekkür ederim,tatlım ne diyebilirmki inşallah bizim aramız hiç bozulmaz ve inşallah kayınvalidesiyle sorun yaşayan herkesin arasındaki buzlar çözülür

canım, bu model çok güzelmiş, ne kadar acaba biliyormusun? fisfisfis

mandilincim fiyatını bilmiyorum canım öğrenmeye çalışsam ayıp olur kadına kaydirigubbakcemile3 sitesinde de yazmıyo

roselin tatlım böyle düşünmene gerek yok yerimseniben burda herkes kullandığı ya da yakın çevresinden duyduğu ürünün olumlu yada olumsuz yanını belirtmeli ki topiğin, fikir sormanın bir anlamı olsun,sonuçta hiç birimiz bir markanını temsilciliğini yapmıyoruz burda herkesin maddi durumu belli herkes alacağı şeyi iki kez düşünüyor, hoş iyi durumda olunsa dahi mantıksız davranıp parayı sokağa atmasının bir anlamı yok(bu arada burda bosch u kastetmiyorum kesinlikle ),fikirlerimizi paylaşalım ki bir yardımımız olsun dimi Şeniz(

mandilincim fiyatını bilmiyorum canım öğrenmeye çalışsam ayıp olur kadına kaydirigubbakcemile3 sitesinde de yazmıyo [/QUOTE]

tamam canım sorma tabi :):)
days in colorsa gideyim ben

Doğru yaffffff bavulla gelmem gerek fisfisfis o zamn da çakarsın demi :jeyyar:

Sel hele de şu kurdele işi havlulara damat işlerine bayıldım.ay damatlar ne şanslı kız anneleri çok ince düşünüyo CADIARZU

pınkgun bende mandılın dedığını beğendım cok hoş gorunuyo doğrusu
hayrlı olsun bıcağında cnm ı gunlerde kullan

canım bu sabahlığın takımı var pijama ve üst olarak ama sitede ayrı ayrı satılıyor bu sabahlık 32 ytl... ayrıca canım bence de kısa seyler al bence daha spor duruyor benim sabahlıklarımda hep kısa bir tek işte kışın polar bornoz tarzı bir sabahlık alcam o uzun olcak

kızlaaaar sonunda benimde cici pijamalarım geldi. .
denemek çin sabırsızılanıyorum.
akşam olsada ewe gitsem :):)
burcucum tekrar tekrar teşekkürler.....

sağol canım. daha güzelleri senin olsun inşallah. bende bu kadar çok eşyam olduğunu bilmiyordum sandık almadı. daha da sarılacak bir sürü havlum çarşaflarım, pike takımlarım var, iki sandık mı yapsak acaba sırnaşık şey

darkangel, birincisi çoooook güzelmiş...
çok şanslısın walla ne güzel
bana yapacak bi abla yoook mu :):):)

güle güle kullan arkadaşım.bende alıcam böyle bir bıçak seti ama hala karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…