Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bu schafer alman markasımı? birde kullanıp memnun kalanlar varmı?essede de vardı geçen gün schafer marka bıçak seti.demeki orasıda satıyor.

esra_karadeniz, çok güzelmiş bıçakların keskinliği nasıl acaba???

Birde 2 büyük bıçağın metal kısımları farklı renkmi yoksa fotoğraf makinasındanmı kaynaklandı enteresan ve hoş bir renk gözüküyo resimde.

Fotoğraf makinasından kaynaklandı canım renk farklılığı yok.

Keskinlikleri iyi gibi gözüküyor eve gidince deneyeceğim anca canım

darkangel 4 ve 6. sıradakıler harıka dığerlerı kullanıma pek uygun deıl gıbı ama süs ıcınse hepsı cok guzel

evet orası bazı şeylerde uygun tabi paranın cebinde olması lazım
bunun için biriktirmek lazım
bizde 1 2 aya kadar gideriz oraya

kızlar bu supurgeyi ben o "malum" siteden ısmarladım.75 ten 28 e düşmüş.süpürgem dün geldi.şarj ettikten sonra denedik.süper bişey çok pratik gercekten hepinize tavsiye ediyorum.

Burcucum Canım bende sabah inceledim bu süpürgeyi o malum sitede. Yorumlarıda okudum , gayet olumlu yorumlar vardı. Alıp almamak arasında kararsız kalmıştım. Sağol
tavsiyen için hemen alacağım.a.s.

Son düzenleme:
teşekkür ederim songa. bende sandığımı öyle kullanmayı düşünüyorum aslında.
havlularımı annem yaptırdı kurdele işi. çok güzeller ama resimler çok büyük çıkıyor

havlucuklarını ve sandıkcığı güle güle kullan
kurdele nakışına bayılıyorum
ama yıkanınca ne hale geleceğini kestiremediğim için sadece bakıyorum
kanımca pano ve tepsilerde daha kullanışlı olur

birazdan bende sandığımın resmini eklerim

bnm de geldi sunset geceliğim S beden sipariş vermiştim.. tam üserime oturdu :)
hepimiz güle güle kullanalım
Burcu'cum cnm bize sunseti tanıttığın için teşekkürler melek arkideşim :)

ayyy yawruşum benimm ne demekk..... Şeniz
zaten bu topik bunun için yokmu birbirimizi fikir verip yardımcı olmak için :1hug:

Benim cicilerimde geldiii şekerlerrrrrrrrrr:sm_cool: hepsiii mükemmel oldu geneee:teytey:
benden haber bekleyen hatunlar. Pembe esra arkadaşımızda aşdığı pijama takımının turkuazını almıştım rengi çok cici çoktu. makinam akşama gelecek çekip eklerim. yerimseniben
diğer krem rengi ise giymeden sanki anne işi gibi geldi gözüme ama giyince çok muntazam oldu. mesela eşimin ailesine yatıya falan gderken götürürüm hem ağır hem zarif hem sade. kumaş yine yumuşacık. Ama şiddetle almanızı tavsite edeceğim takım sarı olan kaprili takım. aldıklarımın resmini eklemiştim görneler hatırlar. bu kadar mı canlı. önündeki desen bu kadar mı sevimli olur .şahsen tşört niyetine üstünü giyeyi planlıyorum:roflol:
veeeeeeeeee asıl merak edilen soru geliyor hediye var mı? :1rolleyes:
evetttttt kızlar bana miniş bir armağan koymuşlar pembe tülden bir kilot çok sevimli sade bişiy tülden ama pembiş çok hoşuma gitti. içinede armağan olduğunu iyi günlerde kullanmam için temenni olan bir not... :1rolleyes: çok sevindim.... :1hug: başka sorusu olan varsa yazsın kızlar birazdan spora kalkıcam... Şeniz

kısçeler size iki soru
1) balayına gidecekmisiniz ?
2) giderseniz nereye gideceksiniz?

yawrim arsimam özledin mi beniii :jeyyar:

soruna gelelim caniko biz gidicez tatlişima.s
kıbrısta askeri bir kamp varmış onun balayı odasına yazıldı kocişimm :asigim: çıkarsa oara çıkmazsa antalyada ki kampa gidicez... Şeniz

benimki de dün geldi :)
ooff L beden söylediğime öyle pişmanımki bol bol oldular hepsi kollar bacaklar da uzun

elbiseler nasıl oldu peki
ben hep elbise aldımda

dizimden 4 parmak yukarıda yani
bu resimde daha mini duruyor ama
sizlerinnasıl boylarıkaydirigubbakcemile

bende 160a 50 küsürüm
allahtan bu elbiseyi M istedim ama diğer ikisi L :roflol:

kıslarrrrrrrr acılın daha bugün aldım ceyizime esyalarrrr koyayımd abakın sizlerde

Tatlım hoşgeldin nerelerdesin sabahtan beri yahuu..

Cicilerin hayırlı olsun güle güle iyi günlerde giy canımmmŞeniz

kızlar pijamalar iç çamaşırları herkesin aldıkları çok güzel güle güle kullanın.bir sun set patlması oldu sitede ben de aldım bikaç tanedelikafadulden teşekkürler burcu

rica ederim canımmm güle güle kullan arada benide hatırlaaaaŞeniz:roflol:
Ya bugün Burcumu göremedim hiç nerede acepfisfisfisfisfisfis

ayy beni soran dillerini yerim senin yaaaaaŞeniz
canikom aldıklarının üstüne tam olmasına çok sevindim güle güle kullan tatlişim benimmmŞeniz

ay kızlar ya benim sunset siparişim gelmedi hala offf ( salı akşamı ısmarlamıştım ben normal mi gelmemesi..gelenlerin sipariş noları kaç acaba? bana daha var mı sıra acep.. hemi de istanbuldayım ya fabrikasının olduğu tarafta avrupa yakasında.. bu arada kızlar hadımköyde fabrikası, fabrikanın altında fabrika satış mağazası var.. stajımı yan fabrikasında yapmıştım öğle aralarında giderdik hep oraya çok uygun orda da fiyatlar.. yakınsanız bi bakın derim..

hemşom bıçakların çok havalı güle güle kullan

özlemem mi :jeyyar:

kıbrısı bizimkide düşünüyor ama ne bileyim ben daha yakın olsun istiyorum
gerçi uçakla orasıda yakın :roflol:

öf biz nere gitsek
yada paramız kalırmı acaba benneyaptımki

burcu'cum cnm bnm hoşgeldin özledik seni kuzum
sarı kaprili dediğin takım hangisi balım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…