güle güle kullan arkadaşım.bende alıcam böyle bir bıçak seti ama hala karar veremedim
Canım 4 çift aldım ama daha bi bu kadar alıcam nişan bohçasına alıcam yaa ,kızlar bu arada kesinlikle eminönüne gidin peşin parayı görünce baya uygun fiyata alıyosunuz. Ben önce avm leri geziyorum ne var yeni çıkmış ne moda diye sonra soluğu asıl piyasanın kalbinin attığı yerde alıorum hakikaten eminönünde fiyatlar farkedio.naniknanik:teytey:
kızlar bu supurgeyi ben o "malum" siteden ısmarladım.75 ten 28 e düşmüş.süpürgem dün geldi.şarj ettikten sonra denedik.süper bişey çok pratik gercekten hepinize tavsiye ediyorum.
teşekkür ederim songa. bende sandığımı öyle kullanmayı düşünüyorum aslında.
havlularımı annem yaptırdı kurdele işi. çok güzeller ama resimler çok büyük çıkıyor
bnm de geldi sunset geceliğim S beden sipariş vermiştim.. tam üserime oturdu :)
hepimiz güle güle kullanalım
Burcu'cum cnm bize sunseti tanıttığın için teşekkürler melek arkideşim :)
kısçeler size iki soru
1) balayına gidecekmisiniz ?
2) giderseniz nereye gideceksiniz?
darkangel 4 ve 6. sıradakıler harıka dığerlerı kullanıma pek uygun deıl gıbı ama süs ıcınse hepsı cok guzel
benimki de dün geldi :)
ooff L beden söylediğime öyle pişmanımki bol bol oldular hepsi kollar bacaklar da uzun
dizimden 4 parmak yukarıda yani
bu resimde daha mini duruyor ama
sizlerinnasıl boylarıkaydirigubbakcemile
kızlar pijamalar iç çamaşırları herkesin aldıkları çok güzel güle güle kullanın.bir sun set patlması oldu sitede ben de aldım bikaç tanedelikafadulden teşekkürler burcu
Ya bugün Burcumu göremedim hiç nerede acepfisfisfisfisfisfis
yawrim arsimam özledin mi beniii :jeyyar:
soruna gelelim caniko biz gidicez tatlişima.s
kıbrısta askeri bir kamp varmış onun balayı odasına yazıldı kocişimm :asigim: çıkarsa oara çıkmazsa antalyada ki kampa gidicez... Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?