arkadaslar benim de sunsetten siparişim geldi
1.65 bdy 55 kiloyum
pembe askılı gecliği aldım ben
m beden
boyu bu resimdeki gib ideğil
daha uzun sizinde öyle mi??
dizimden 4 parmak yukarıda yani
bu resimde daha mini duruyor ama
sizlerinnasıl boylarıkaydirigubbakcemile
bu arada burcu
bidahaki ay o sarıyı bi kırmızı var onu birde tişört düşünüyorum evin her tarafı betty olacak :roflol:
velved cim canım benim cicilerin çok tatlı iyi günlerde kullan hayatım...
benimde sandıklı bir kaşık çatal almam lazım. çünkü msafirlik aldığım jumbolarım sandık gibi bir şeyin içinde geld ama böyle tek tek koyma yerleri yok. her biri 6 şarlı kutularda düşünsenize aniden biri gelse kutu mutu aç uğraş... diyorumki sandıklı ucuz olanlardan bir takım alayım gündelik yapayım misafirliklerimide onun içine koyayım mantıklımı dersiniz????
canım benim günlüğüm sandıklı
misafirliğim tek tek değild komple küçük kare bi kutuda
onu eğer sandıklı alsaydım 75 ytl fark ödeyecektim sırf sandıktan sebep
düşündümki ben onu salonda konsolda biyere koycam öle minik olması daha iyi
bence sende sandık düşünme koca sandığı nere koycan
yani koca dediğim çokta büyük deil ama yinede büyük:1ninca:
ayyy yawruşum benimm ne demekk..... Şeniz
zaten bu topik bunun için yokmu birbirimizi fikir verip yardımcı olmak için :1hug:
Benim cicilerimde geldiii şekerlerrrrrrrrrr:sm_cool: hepsiii mükemmel oldu geneee:teytey:
benden haber bekleyen hatunlar. Pembe esra arkadaşımızda aşdığı pijama takımının turkuazını almıştım rengi çok cici çoktu. makinam akşama gelecek çekip eklerim. yerimseniben
diğer krem rengi ise giymeden sanki anne işi gibi geldi gözüme ama giyince çok muntazam oldu. mesela eşimin ailesine yatıya falan gderken götürürüm hem ağır hem zarif hem sade. kumaş yine yumuşacık. Ama şiddetle almanızı tavsite edeceğim takım sarı olan kaprili takım. aldıklarımın resmini eklemiştim görneler hatırlar. bu kadar mı canlı. önündeki desen bu kadar mı sevimli olur .şahsen tşört niyetine üstünü giyeyi planlıyorum:roflol:
veeeeeeeeee asıl merak edilen soru geliyor hediye var mı? :1rolleyes:
evetttttt kızlar bana miniş bir armağan koymuşlar pembe tülden bir kilotçok sevimli sade bişiy tülden ama pembiş çok hoşuma gitti. içinede armağan olduğunu iyi günlerde kullanmam için temenni olan bir not... :1rolleyes: çok sevindim.... :1hug: başka sorusu olan varsa yazsın kızlar birazdan spora kalkıcam... Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?