Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

27 kayıtlı kullanıcı ve 3 misafir sayfada :)) en aşmış gün bugün sanırım.. şşştt misafirler bakmayın öle katılın bakem

kızlar benim sunsetlerde geldi yalnız pijama takımım L almıştım büyük geldi herhangi bi mağazadan değiştirebileceğimi sölediler faturasıyla benım gıbı problem yaşayan varsa sorunu böle halladebilirler...

bu arada burcu
bidahaki ay o sarıyı bi kırmızı var onu birde tişört düşünüyorum evin her tarafı betty olacak :roflol:

evet canım ben zaten elbsen gelince boyunun burdaki kadar olmadığını yazmıştım sen kaçırdın herhalde... benimkide dizden bir karış yıkarda kaldı. ama bence böylede çok cici ben ev elbisesi olarakda giyerim bunu vallahi :roflol:

bu arada canım geçmişi anca okuyorum esracım bıçak takımını çok beğendim canım... a.s.

velved tencerelerine bayıldım çok enerjik duruyolar.. sanki ateş olmadan da kaynatacaklarmış gibi yemeği kıpkırmızı çok hoş..

Velved çeyizliklerin çok güzel çok klas GÜLE GÜLE KULLAN
hisarmı tatlım aldıkların

tşklerrrrrrrrrrrrrr kıslarrrrrrr daha güzelleri sizlerin olsun Şeniz
güral cnm hepsi

velved cim canım benim cicilerin çok tatlı iyi günlerde kullan hayatım...
benimde sandıklı bir kaşık çatal almam lazım. çünkü msafirlik aldığım jumbolarım sandık gibi bir şeyin içinde geld ama böyle tek tek koyma yerleri yok. her biri 6 şarlı kutularda düşünsenize aniden biri gelse kutu mutu aç uğraş... diyorumki sandıklı ucuz olanlardan bir takım alayım gündelik yapayım misafirliklerimide onun içine koyayım mantıklımı dersiniz????

ay velved cıvıl cıvıl bi takım
güle güle kullan

gelecek ayın cicişleri

bunlarıda çok sevdim ama
bu düşük bel üstüde kısa gelir gibi görünüyor

buda yakışırmı yakışmazmı

bu arada burcu
bidahaki ay o sarıyı bi kırmızı var onu birde tişört düşünüyorum evin her tarafı betty olacak :roflol:

vallahi tatlım al tabiii bencede...
çok ucuza mis gibi pijamalarımızı hallettik...
benim 2 takım uzun 2 takım kapri bir takım altı uzun üstü tlet tipi olandan vede işte 2 gecelik oldu. sexülerimi saymıyorum. norlamde giymek için bunlar yeter diye düşünüyorum birde şortlu takımım var uygun bulursam bir tane daha şortlu takım alırım olur biterr...

burcuözge cnm cok tşk ederim amin inş Şeniz
evet sende al sandıklı catal kasık bıcak

arsima o kot gibi olan şortta çok tatlıymış yaa alsak mı napsak onuda. birde ben yazlık yerde yaşıycam çok harika olur valalhi... ama benim bacaklarım kalın aşağısı bol durmaz herhalde öyle

isauracım canım ben pazartesi günü siparş verdim bu gün geldi sende salı verdysen herhalde yarın gelir hayatım...

canım benim günlüğüm sandıklı
misafirliğim tek tek değild komple küçük kare bi kutuda
onu eğer sandıklı alsaydım 75 ytl fark ödeyecektim sırf sandıktan sebep
düşündümki ben onu salonda konsolda biyere koycam öle minik olması daha iyi
bence sende sandık düşünme koca sandığı nere koycan
yani koca dediğim çokta büyük deil ama yinede büyük:1ninca:

evet orasıda dğru brde kendi sandığı var ama sadece kutu şeklinde bak fotosunu ekliyim. bir işe yaramıyorki benim kaşık çatallar birde saten öylece içne atsam çizilir. napcam şaşırdım. her seferinde kutularına sok çıkarda olmaz.. bilmiyorum yanii :uhm:

Kuşum hadi gözünaydın kavuşmuşun pijamalarına, benim daha gelmedi yaaa .
Pazartesi sipariş vermiştim bende off niye acaba??:sm_confused:

Güzel günlerde giy cicilerinia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…