Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benimde o kızın ki kadar ince deil kalın sayılır
bol durmazsa tayt niyetine giyeriz -tatlicadiarzu-

Kuşum hadi gözünaydın kavuşmuşun pijamalarına, benim daha gelmedi yaaa .
Pazartesi sipariş vermiştim bende off niye acaba??:sm_confused:

Güzel günlerde giy cicilerinia.s.

allah allah sahi xeninki neden gelmediki :uhm: bir elefon aç istersen canım..
belki çok yoğun siparş aldıklarından böyle olmuştur bak isaura nnkide gelmemiş... yerimseniben

benimde o kızın ki kadar ince deil kalın sayılır
bol durmazsa tayt niyetine giyeriz -tatlicadiarzu-

allah seni ne etmesin :roflol::roflol: tayt niyetine heee:roflol::roflol: olur kuşum senimi kırıcaz:roflol:

bu arada resim daha gözü gibi çıkmış idaree edin kızlarrr

tşkler esracım cnm Şeniz
Amin inş daha güzelleri hepiniz olsun kıslarrrrrr........:Saruboceq:
Allahım mutluluk versin

bak benimkide böyle

üstte birer tane örnek görünüyor
o tablayı kaldırınca altta bölmeler var içlerinde hepsi
çizilme olabilir kanımca

hım anladım canımm evet çizilme olabilir bu şekilde de... CADIARZU
napsak netsek yaa... hergün alınan bişiyde değilya. öyle alelade koymak istemiyorum. :uhm:

kızlar yaaaa kendimi çok zor tutuyorum şu pijamalardan almamak için çeyiizde o kadar çok pijama ve gecelik varki annem aldırmıyor artık (((

aldo anneler herşeye alma diyor zati
bende bi papatyalı tabak alacaktım içimde kaldı
1 misafir 2 günlük olduğu için aldırmadı :roflol:
günlüklerimden çok parçalısını sana verim dedim onuda kabul etmedi

Evet tatlım zor olur gerçekten. Ya poşetlerinde çıkarıp öyle kutulayacaksın yada başka bir takım alman şart olacak

Son düzenleme:
velvedım hepsı cok guzel hayrlı gunlerde kullan ınş cnm benım sende bı baslangıc yaptın hadı hayrlısı bakem

uffff anne ya senağlama bi yerlere gitde hemen sipariş vercem hihoyyyt

Evet tatlım zor olur gerçekten. Ya poşetlerinde çıkarıp öyle kutulayacaksın yada başka bir takım alman şart olacak

dimi canımmm a.s bencede.... birde 12 kişilik komple çıkarım sandığa atsam curcuna olur içi. kesin çizilirler en iyisimi ben uygunlarından bir takım alayım. zaten gündelik diye 30 liraya kulpu şeker gibi olanlardan almıştım. onlar az geliyordu gözüme bahane olmuş oldu :roflol::roflol:

o zaman burcum sen sandıklı bi takım al
bende günlüklerimi nasılsa mutfağa yerleştircem onun sandığınada misafirlikleri yerleştirrim :roflol:
ama onu nerede saklıcam onu bilmiyorum

bu ara size balayını sordum kendim bişe yazamadım
benim beğendiklerim
queen elizabeth - titanic resorts
birde datçada palamutbükü biyer var oranın doğasına bayıldım ama orada lüks oteller yok pansiyon yada apartlar var o tarz biyere gitsek hem dinlensek kafa dinlesek hemde tatilimizi yapsak balayı için kötü olurmu sizce

Allah hepimize aldıklarımızı sağlıkla,huzurla,mutlulukla,sevgiyle ve sevdiklerimizle güle güle kullanmayı nasip etsin ben aldıklarımın resimlerini bulamadığım için koyamadım ya da modeli unuttum çoğu izmitte ablamın evinde:))

AMİN:Saruboceq:
İnşallah güzelim hepsinin bası bu zaten saglık mutluluk huzurla sevgi içinde bunları kullanmak gülerekk içindee a.s.

organik bende çoğunun modelini unuttum
mesela günlük yemek takımım var karacadan aldığım aynı şekilde kaşıkları var inan görsem aa benimkinden diyemem çünkü hatırlamıyorum
annemin aldığı gecelikler pijamalar onlarıda hatırlamıyorum hiç
günlük bardaklarımıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…