Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aynen canım valla tabakdı çanakdı tencereydi aldık koyduk kenara şimdide model hatırlamıyorum bi elektroniklerle ıvır zıvırlar kaldı tabii onlarıda toplasan 2-3 binlira yapar kolaymı ev düzüyoz

cnm dedıgın otele bende baktım bızde antalya dusunuyoz cunku ama ıstersen bıde delphın botanik hotele bak ıstersen yorumları okudum herkes memnun ve yesıllıkler ıcınde bır hotel benım cok hosuma gıttı sahsen..web sıtesınede baktım vıdeosu resımlerı super..belkı oraya gıderız tabı tesıs 20 ekımde kapanmıs bu sezon ne zaman kapanır bılmıom ama gec kapanırsa eger burası tercıhım olabılır..delikafadulden

bn unutmamak için çeyizimde ne alsam fotosunu çekip pc ye kaydedyorum :roflol:
böylelikle neyim var ne yim yok biliyorum... :lepi:

bn unutmamak için çeyizimde ne alsam fotosunu çekip pc ye kaydedyorum :roflol:
böylelikle neyim var ne yim yok biliyorum... :lepi:

bende tek ben öle yapıorum sanıodum :sm_cool:
neyım var neyım eksık kaydedıorum excell dosyasına delikafadulden

bende aldığım herşeyi pcde excel dosyasına yazıyorum kaydirigubbakcemile çeyizlerimi koyduğum kolilerin üstünede içine koyduklarımı yazıyorum

benim listem var aldıkça rengini değişiom ama resmini çekmedim
çektiklerim oldu ama mesela önceden yaza evlenecekler topicindeydim oraya ekliodum aşkıma gösterip siliodum
keşkem silmeseymişim

velvedim yavru kuşum, güle güle kullan aldıklarını çok güzeller
Şeniz

bende tek ben öle yapıorum sanıodum :sm_cool:
neyım var neyım eksık kaydedıorum excell dosyasına delikafadulden

aynen bende öyle yapıyorum burcucum

bende bir tek ben böyle garp bişiy yapıyorum zannediyordum m eğer yalnız değilmişim sevindim :roflol: ama iyi oluyor burda biri bişiy merak ediyor soruyor hemen ekliyorum fotosunu. bazende açıp bakıp bakıp özlem gideriyorum... :roflol::roflol::roflol:
delimiyim neyim... :roflol::roflol:

Kızlar sevgilim bugün çorludan emsanın çaydanlığını ve tencere setini almış bizim için resimlerini ekliyorum şimdi. Fiyaltları 90 ve 80 ytl .Bi bakın bakalım güzelmi? Kullanan yada alan varmı aranızda, kalitesini bilmiyorum emsanın.
Heralde jumboyu çaydanlığı alırsam misafir için kullanırım.gözüm jumbodaydı aslında ama yaa:jeyyar:

Velved arkadaşım ne güzel tencere bunlar, tam benim mutfağıma uygun olcak valla. Markası ne ccanım?:teytey:a.s.

Eklentiler

• $1153894975-kushane-150x100.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $1203494715-demce_parlak_yuvarlak_siyah-150x100.webp
    880 bayt · Görüntüleme: 20
Pashmina cım gerçekten çok hoşmuş.Emsan da çok kaliteli bir çelik markasıdır.Annem yıllarca kullandı halende kullanır.

kızlAR şu sunset geceliklerini nerden sipariş ettiniz.banada mesajla yazarmısınız.kaçgündür internette arıyorum ama bi türlü bulamadım o pijamalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…