tşkler selim canımsın Şenizvelvedim yavru kuşum, güle güle kullan aldıklarını çok güzeller
Şeniz
cnm bunun markası ne??
tşkler selim canımsın Şeniz
amin inş cnm:Saruboceq:
cnm bunların markası güral yerimseniben
velved tatlım hepsi çok güzel çok kaliteli görünüyor iyi günlerde kullan kahvaltı takımı da çok canlı
bende bir tek ben böyle garp bişiy yapıyorum zannediyordum m eğer yalnız değilmişim sevindim :roflol: ama iyi oluyor burda biri bişiy merak ediyor soruyor hemen ekliyorum fotosunu. bazende açıp bakıp bakıp özlem gideriyorum... :roflol::roflol::roflol:
delimiyim neyim... :roflol::roflol:
canım bu sabahlığın takımı var pijama ve üst olarak ama sitede ayrı ayrı satılıyor bu sabahlık 32 ytl... ayrıca canım bence de kısa seyler al bence daha spor duruyor benim sabahlıklarımda hep kısa bir tek işte kışın polar bornoz tarzı bir sabahlık alcam o uzun olcak
hemşom bıçakların çok havalı güle güle kullan
özlemem mi :jeyyar:
kıbrısı bizimkide düşünüyor ama ne bileyim ben daha yakın olsun istiyorum
gerçi uçakla orasıda yakın :roflol:
öf biz nere gitsek
yada paramız kalırmı acaba benneyaptımki
kızlar benim sunsetlerde geldi yalnız pijama takımım L almıştım büyük geldi herhangi bi mağazadan değiştirebileceğimi sölediler faturasıyla benım gıbı problem yaşayan varsa sorunu böle halladebilirler...
beni özleyenlere kocamannnnnnn öpüyorum Şeniz sağol tatlişimm iyigünlerde kullanırız inşallah Şeniz
canım ekliyorum fotosunu senin içinnn hemennnŞeniz
işte bu hayatım yakından nasıl sevimli anlatamam size yaaa.. .yok böyle bişiy..
yalnız kapri takımlardan düşünen arkadaşlarıma bir uyarım olacak. pijamalar gibi değil belleri lastiksiz iple bedeninize göre sıkıyorsunuz bunu dikkate alın. ben anneme içinden bebe lastiği geçirtmeyi düşünüyorum. daha rahat olur her seferinde tuvalete falan gidince çöz bağla uğraşamam ben:roflol: sadece kapri takımlar böyle kızlarrra.s.
Kızlar sevgilim bugün çorludan emsanın çaydanlığını ve tencere setini almış bizim için resimlerini ekliyorum şimdi. Fiyaltları 90 ve 80 ytl .Bi bakın bakalım güzelmi? Kullanan yada alan varmı aranızda, kalitesini bilmiyorum emsanın.
Heralde jumboyu çaydanlığı alırsam misafir için kullanırım.gözüm jumbodaydı aslında ama yaa:jeyyar:
Velved arkadaşım ne güzel tencere bunlar, tam benim mutfağıma uygun olcak valla. Markası ne ccanım?:teytey:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?