Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

velved tatlım hepsi çok güzel çok kaliteli görünüyor iyi günlerde kullan kahvaltı takımı da çok canlı

cnm bu orda vardı nasıl göremedin
evet kampanyada tüm takım aldım ben
sana özel yazam ben

ayyy aynı benim hareketlerden :roflol: ne aldıysam fotosunu çekip pcye kaydediyom.. sonra da size gösteriyom.. annem ve kardeşim ise delirdiğimi düşünüyo fisfisfis

hangi siteden aldın canım?

aynı sıkıntılar bizde de var demek ki yeni evleneceklerin çoğu yaşıyor bunları
nereye gideceğimiz konusunda bikaç fikrim var ama en çok ölüdenizi görmek isityorum
belki de ucuz bulduğumuz bi yere gideriz :) ama bal ayına kesin gidilmeli bence?

süpersin, bende kargıyla geri yollayıp değiştirsem mi diye düşünüyordum, Gaziantepte mağzası varmıdır acep?

aynı konuda bende uyarı yapacaktım.,kırmızılı bi capri takımı siparis vermistim, belinde lastik yok bi de bi beden büyük olunca (L beden siparis vermistim) çuval gibi oldu valla :)

günaydın herkese..
velved aldıkların gerçekten çok güsel.allah güle güle kullanmak nasip etsin inş.canım.

ben bu tencereyı bı sıtede gördum fıyatı aklımda deıl ama cok beğenmıstım eğer benım olmasaydı alcaktım belkı ılerde
cok guzeller gule gule kullanın

hayırlı cumalar RABBIM tum dualarımızı kabul etsın mutlu yuvalar kurmayı nasıp etsın ınş

HERKESE GÜNAYYDINNN hihoyyyt

hayırlı günler hayırlı cumalar ...........:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…