Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın hepinize arkadaşlarrrrrr..hepinize süper bi gün diliyorumhihoyyyt

ben bu tencereyı bı sıtede gördum fıyatı aklımda deıl ama cok beğenmıstım eğer benım olmasaydı alcaktım belkı ılerde
cok guzeller gule gule kullanın

Kızlar herkese günaydın delikafadulden

Böcüğüm 2 tanesi küçük gibi geldi benim gözüme ama görünce resimlerini çeker eklerim adam akıllı bir tencere seti almam gerekio bir tane daha, beğenmene sevindim kuşuma.s.

Mısracım
bu arada annenin uzun yıllar kullanması içimi ferahlattı valla, saol :teytey:

edda1985 çok şık duryomuş gerçekten acauyip uygun fiyatı , iyi günlerde kulan kuşum sende

günaydın kızlar forumda daha önceden gözüme ilişmişti ama şimdi bulamadım kampanyaları paylaşalım diye bulamadım ben

pashmına cnm ıkı kişiye onlarla super yemekler yapılır cok guzeller gercekten kucuk tencere setı şart hemde sende görunce aklıma gene geldı ama kendıme engel olcam almamam lazım var zaten

Kütüphaneden günaydinlaaaar kizlar....
Dün tez konusunda bayagi ilerledim, moralim süüüüüüperrrr. Cok güzel olacak hersey coooookkk

Edda1985 yatak örtün çok güzel güle güle kullan.velved one güzel renkli tencere seti öyle

Canım bence tencereleri birde yakından gör. Çünkü ben yaklaşık 1 sene önce görüntüsü çok beğenerek bakmıştım ama kulpları, sapları ve teflonu hoşuma gitmemişti.

ayyy bayıldımmmmmmmm kırmızı bi mutfak düsünmüyordum ama çok tatlılar

Jtosik,hadi bakalım gözün aydın cnm.Kısa sürede tamamlarsın inşallah

Insallah canim. YApariz, hepsinizi yapariz biz kadinlar ya
Cocukda yapariz, kariyerde sengözlerimebaksanab

Ben çok alçak gönüllüyüm...Niçin ?... Çünkü yükseklik korkum var.. mihohaoah.

kızlar bu süpürge iyimidir sizce

özellikleri:

İsteğe bağlı su filtreli kullanım
İsteğe bağlı toz torbalı kullanım
İstenilen boya göre ayarlanabilen teleskobik boru
360 derece döner tekerleklerle yüksek manevra kabiliyeti
Uzun ömürlü BY-Pass motor
Çift yalıtımlı koruma,
Darbelere dayanıklı kazan
Ses ve görüntülü cihazlarda parazit yapmayı önleyici "Radio Interfence System"
Standart süpürme ucu, köşe ve döşeme ucu
2000 watt

nette buldğm çeyizlik eşyaları paylaşmak istedim kızlar.belki beğenirsiniz,fikir olur diye düşündüm:1rolleyes:.

[/IMG]
[/[/IMG]
[/IMG]

....................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…