cnm bende ekleyemıyorumm ama cevap yazma kısmında eklentı ekle dıoo ya ordan eklıyorum geneldeee
abım msj cektııı demın erkek aRKADASIMLA tanısmak ıstıyorr..en azınan soz olsun demıss bende evlılık erken daha dedımm odaa annem yenı vefat ettıgı ıcın ve erkek tarafı yenı dugun yaotıgı ıcın 3 4 sene beklersınız dedıı.askım hemen evlendırcekler dıe korkuyodu abımın dedıgı zaman onun ıcınde ıyı aslındaa soyledımm ama bakalımm ne olcak sonuc
abım msj cektııı demın erkek aRKADASIMLA tanısmak ıstıyorr..en azınan soz olsun demıss bende evlılık erken daha dedımm odaa annem yenı vefat ettıgı ıcın ve erkek tarafı yenı dugun yaotıgı ıcın 3 4 sene beklersınız dedıı.askım hemen evlendırcekler dıe korkuyodu abımın dedıgı zaman onun ıcınde ıyı aslındaa soyledımm ama bakalımm ne olcak sonuc
hosgelmısınn bocukkk sevındımm adına cnmm eglenmıssın oh ne guzelllll
böcügüm bekliyorum fotolari merakla
inş. canım :) benim ki tamamen ev işine bağlı, evler çok pahalı, denkleştirmeye çalışıyor işte, 350binden aşağı daire bulmak çok zor onların semtlerinde ve ev orda olmak zorunda, bakalım bekliyoruz biraz daha uygun bişey bulabilirse hemen halledecek, benim öngörüm herhalde 1 seneden önce olacak. ev halledikten sonra 3-5 ay sürer nikah, uzamaz. bakalım kısmet :))hmmm anladım canım ev belli olmadan eşyaya karar vermek imkansız zaten. senin düğün tarihin belli mi peki canım ? tşk ederim canım.amin inşallah. bende bu ve diğer eşyalarımı kullanmak için sabırsızlanıyorum.:asigim: baktıkça heyecanım katlanıyor yaallahım mutlulukla huzurla kullandırsın inşallah...
canıım ne güzel halloluyor işte herşey, oohh maşallahhdün eve gittim perdeci geldi ölçüleri aldı ayın üne teslimatı istedim tabi tarih sarkabilir
...........
deniyorum bakalım olacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?