Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcükk edirne ve selımıye camısı dedııgn kadar varmıss benı de götürrrrrrrrhihoyyyt

mlkk cok guzeller hepsı
o bahartlıktan bende alcam cok beğenıyorum
ı gunlerde kullan
NASTASIA davetıyen sık ve zarıf ı gunlerde dağıt
beyaz esyalrında hayrelı olsun
M SEVDAM senınde cnm beyazesyaların harıka

bugünlük son olarakta bunlar var:lepi:

Eklentiler

• $dikiş kutum.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $mutfak setim.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $mandal setim.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $mikrofiber bulaşık havlusu setim.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $piknik sepetimiz.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 33
arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu bıçaklıklardan almıştı bir arkadaş kimdi o acaba nerden almıştı bileniniz varmı

Eklentiler

• $knif5458.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $KNIF-1000-RD.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 30
bende gecen gün bundan aldım mutfak dolabının içine bardakların falan kaymasını engelliyor.beyazından aldım

ıı yapmıssınn cnmm cok ıı hemde sade koyunca bardaklarıı dolaba koku yapıo bellı bır sureee

bılmıyorum kı ne geldıgınııııı delı oluyorumm bazennn evlenmekten korkuyo hemen evlenmek ıstemıyorum soz olursa zorunda kalıcam dıooo abım 3 4 sene sona dıooo daha ne yapsınn bıraz ondan beklıorum ama umru deılll

azracım bende bundan almaya karar vermiştim ama henüz alamadım. sen nerden aldın kuzum? ve yakından nasıl. ben gündelik baharatlıklarım için işte pulbiber kekik nane falan filan için istiyorum bunu. mıknatıslı çok hoşuma gitmişti. boyutları falan nasıl canım. çok küçük değildir inşallah....

kızlar son kez aşkımı uğurlamış bulunmaktayıma.s
bir dahaki gelişinde benide götürecek kısmetse. 46 gün sonra gelecek düğünede 52 gün var zaten... :teytey: gerçekten bende heycan artmaya başladı. :1rolleyes:
arsimam ev işinin hallolmasına çok çok sevindim...Şeniz çok hızlı bir şekilde göz attım arkadaşlar kusura bakmayın malum 15 gündür giremiyordum pek ama artık aranıza döndüm :sm_cool:

allah kavuştursun şimdiden az kalmış düğünekaydirigubbakcemile3

burcu hoşgeldin cnm
yokluğun belli oluyordu topikte
neler yaptın neler aldın haberleri bekliyoruz

mlk aldıkların çok güzel hayırlı olsun cnm
mutfak setine ve buluşıklığına bayıldım
nerden ve nekadara aldın
öğrenebilirmiyim cnm?

Burcu gelmişşşşş bende yeni geldim evee,

Buket güle güle kullan canım.

Böcük yaa memleketimi sayılır edirne beğendiğine çok sevindimm

Burcuuuummm hoşgeldin canım Şeniz Özledim seni :1hug: Anlat bakalım neler yaptın? Düğününle ilgili organizasyonla ilgili bişey kalmadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…