Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

allah kavuştursun şimdiden az kalmış düğünekaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım :1hug: son 52 gün sabrediyoruz artık :1rolleyes:

canım vallahi tüm işleri hallettik. ara ara girip yazıyordum zaten.
düğün mekanınyla ilgili tüm işler bitti. menüydü,süslemeydi sanatçıydı bilmemne hepsi bitti...
fotografçıyı hallettik. açık hava fotocuyu :sm_cool:
davetiyeleri yazdık. a.s
kalan ufak tefeş şeyleri aldık zigon sehpa gibi... :smiley-cool:
ve inanılmazzz gezdik... çanakkale istanbul izmit derken nasıl geçti 15 gün vallahi bilmiyoru kuzucuğum :sm_confused:
aşkım yanımdayken zaman su gibi akıp geçti :asigim:
Burcu gelmişşşşş bende yeni geldim evee,

Buket güle güle kullan canım.

Böcük yaa memleketimi sayılır edirne beğendiğine çok sevindimm

evet döndüm sonunda... :sm_cool:

Mlkk bütün resimleri açamıyorum bulunduğum pc den dolayı ama bulaşıklığımız aynı kaydirigubbakcemile5 ıyi günlerde kullan herşeyini

Burcuuuummm hoşgeldin canım Şeniz Özledim seni :1hug: Anlat bakalım neler yaptın? Düğününle ilgili organizasyonla ilgili bişey kalmadı galiba

oyyy yerim ben seniiiii :1hug:
yemin ediyorum bende sizi çokk özledimmmŞeniz
kuzum herşeyy tamamm....
sen sor ben söyliyim... :sm_cool: pasta işinide hallettik bu arada. ilk maket pasta gelecek dilimlenmiş tek kişilik pastalar dağıtılacak hem daha pratik olacak hemde daha kolay ve seri bir şekilde dağılacak a.s hoş o menüden sonra pastayı yemeğe yer kalırsa tabi:roflol:fotocuyuda uyguna ayarladık ona seviniyorum. bir tek gelinliğimin 1 provası kaldı o kadar:1rolleyes:

kizlar beni fotgraflarimdan gören biliyor. dügünden sonra saclarimi kestirmek istiyorum sizce mu model nasil
[/URL][/IMG]

slm bktbb
güle güle kullan beyaz da şık durur

saol cnm hoşgeldin

ya nihalcim yaşınızda küçük değil ki abin 3 4 sene sonra demiş. kız naptında bu çocuk evlenmekten bu kadar korkuo dövdünmü yoksa kaydirigubbakcemile

Buket güle güle kullan canım.

saol cnm a.s.

Burcuuu bizde çok özledik seni yokluğun farkedilio inan. düğünlere çok az kaldı sende baya şey halletmişsin cnm. gel bi sarılam sana :1hug:

çok şık bi halı canım
:lepi:

ağdadan sonra duş aldıysan ondan olabilir canım ilk kez yaptığında kılar sert olduğundan
köklerde çok açıklık kalır tahriş olur ondan sivilce olması normal
ama kuaföre de dikkat et ben evde kendim yapmıştım 2 tane filan çıktı

resimlerine baktım çok tatlısın canım hep gül böle
:1hug:

deniyorum bakalım olacakmı

hepside çok güzeller iyi günlerde kullan

hoşgeldin burcuuu bu son ayrılışınız olur inşallah

kizlar beni fotgraflarimdan gören biliyor. dügünden sonra saclarimi kestirmek istiyorum sizce mu model nasil
[/URL][/IMG]

bence harika bende kestiricem bu modele benzer bişi. fönsüz kullanımı zor diolar ama zaten uzun sacada fön cekmeden çıkamıon o yüzden sorun yok :lepi:

Ayyy maket pastayı kesmek de çok komik bizim de nişana maketti kaydirigubbakcemile3
Millet yer kuzum sen merak etme. Yazmıştın zaten süslemen yeşil olcaktı galiba, uydurmuyom dimi -tatlicadiarzu- Masa süslemelerinde ne kullanılacak şamdan, yoksa sadece çiçek? Biz de salı halletcez de nasıl bi süsleme olcak bilmiyorum. Bir de yer volkanı yok havai fişek bi sürü ayrıntısı var yaaa. Gelinliğin ne alemde peki? Yaaa kaç günde dikilmiş olcak gelinliğin burcu? Benim de haftaya dikilmeye başlancak ben bi model beğendim ama o model bedenime göre yeniden dikilcek bir de bazı değişiklikler olcak. Ama karar veremediğim nokta krem mi olsun kırık beyaz mı? Benim denediğim gelinlik kremdi kuzenlerim filan krem olsun çok güzel dedi. Eve geldim annem bence beyaz daha gelin gibi dedi. Bana da öyle geliyor yaa kırık beyaz daha mı iyi olur. Bu arada kır düğünü olcak açık hava ve çok aydınlık değil haliyle bana fikir verin yaaa. Kafam karıştı kafamçokkarıştı
Not: İstediğin sorudan başlayabilirsin :roflol:

bence harika bende kestiricem bu modele benzer bişi. fönsüz kullanımı zor diolar ama zaten uzun sacada fön cekmeden çıkamıon o yüzden sorun yok :lepi:

merci canim
bizde masyla düzleriz kaydirigubbakcemile3

Bu arada dün taça gittim. 3 al 2 öde kampanyasından yararlanayım dedim. Bi tane saten deluxe nevresimlerden, bir tane pike takımı, bir tane de taç değil başka bi marka pike beğendim. Ama o pikenin çift kişiliğini bulamadılar. Bana bi güzellik yapıp 2 ürünü alın % 20 indirim yapalım dediler. Ben de hesapladım 3 ürünü alsaydım ortalama her biri 94 lira olcaktı ama onların indirimiyle ort.110 lira yapıyordu. Ben de bu durumda kazıklanmış oluyorum biraz daha indirin dedim. Tam çingene pazarlığı yapyorum artık yaa kaydirigubbakcemile3 Sonunda istediğim fiyata ikisini 200 e aldım :sm_cool: Ama fotoları yarın eklicem çünkü makinem yok

beşıktasım oleyyyyyyyyyyyyyyyy hihoyyytdelikafadulden
sıraya gırın tebrıklerı alımkaydirigubbakcemile3

bende gecen gün bundan aldım mutfak dolabının içine bardakların falan kaymasını engelliyor.beyazından aldım

gule gule kullan komşum

.

Böcük yaa memleketimi sayılır edirne beğendiğine çok sevindimm[/B][/COLOR]
harıka yer:lepi:
[/URL][/IMG]
cok hoş ama yuz seklınde onemlı tabı
komşu ne güzel yerler gezdin saolasın bizimlede paylaştığın için a.s.
Şeniz

resimlerine baktım çok tatlısın canım hep gül böle

gule gule kullan ben alamıycam :çok üzgünüm:

haftaya şampiyoruzzzzzzzzz hihoyyyt

bugün 7 de kalktım pikniğe gittk aşkım ve ortak arkadaşlarımızla
çok yorgunum elmacık keniklerimiz üstü yanmış sadece ağaçlardan
bi orası açıktı herhalde çok sızlıyo benneyaptımki

hepiciğinize iyi geceler tatlı rüyalar kızlar rüyanızda eşkınızla kuracağınız yuvanızı görün
Şeniz

Anladım canım hayırlısı olsun.inşallah herşey istediğiniz gibi olur.
böcük fotolardan buraya da atsana
mlkk canım cicilerinn hayırlı olsun güle güle kullan...

evine bakıolardı demek haa hey allahım yaa.

evet
hayırlısıyla bi girsek içine rahatlıcam :)

ay ne irenç bi durum yaa ewde birileri:)))

yok dolaplarım gelmedi tatlım ben gidip adamın dükkanında baktım daha işleri war baya(( ama kaba taslak nasıl olduu belli oluodu ve irençti((

aynen öle canım iğrenç bi durum
yazık aslında o çiftte kötü oldu
aaa sizinmiydi kusura bakmayın bilmiyorduk fln dediler ama epey çekinciler mutluluk dileyip hemen çıktlar
ya şeker ben artık dolapmış bilmem neymiş takılmıyorum
ev konusunda bzim aramız çok acıldı ve artk ne olursa olsun hiçbişe olmasın ama huzurumuz olsın diyorum
sende boşver dolap iğrençse iğrenç evin nazarı olsun Şeniz

bende gecen gün bundan aldım mutfak dolabının içine bardakların falan kaymasını engelliyor.beyazından aldım

iyi günlerde kullan
kirlenince kötü olmazmı :uhm:

arsimam ev işinin hallolmasına çok çok sevindim...Şeniz çok hızlı bir şekilde göz attım arkadaşlar kusura bakmayın malum 15 gündür giremiyordum pek ama artık aranıza döndüm :sm_cool:

Allah kavuştursun burcum ve bir dahada hiç ayırmasın inşallah
sağol arkadaşım Şeniz

çok şık bi halı canım
:lepi:

sağol canım Şeniz
benimde çok hoşuma gitti umarım serincede güzel olur :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…