teşekkür ederim canım :1hug: son 52 gün sabrediyoruz artık :1rolleyes:allah kavuştursun şimdiden az kalmış düğünekaydirigubbakcemile3
burcu hoşgeldin cnm
yokluğun belli oluyordu topikte
neler yaptın neler aldın haberleri bekliyoruz
mlk aldıkların çok güzel hayırlı olsun cnm
mutfak setine ve buluşıklığına bayıldım
nerden ve nekadara aldın
öğrenebilirmiyim cnm?
Burcu gelmişşşşş bende yeni geldim evee,
Buket güle güle kullan canım.
Böcük yaa memleketimi sayılır edirne beğendiğine çok sevindimm
Burcuuuummm hoşgeldin canım Şeniz Özledim seni :1hug: Anlat bakalım neler yaptın? Düğününle ilgili organizasyonla ilgili bişey kalmadı galiba
slm bktbb
güle güle kullan beyaz da şık durur
bılmıyorum kı ne geldıgınııııı delı oluyorumm bazennn evlenmekten korkuyo hemen evlenmek ıstemıyorum soz olursa zorunda kalıcam dıooo abım 3 4 sene sona dıooo daha ne yapsınn bıraz ondan beklıorum ama umru deılll
Buket güle güle kullan canım.
dün eve gittim perdeci geldi ölçüleri aldı ayın üne teslimatı istedim tabi tarih sarkabilir
mutfak tezgahım 2 ay önce yapılmıştı evyem damdalıklı hoş bişeydi tezgahımda dolaplarla aynı renk beyazdı
dün gittim bide ne görem tezgahı değişmişler alacalı bulacalı bi granit evyede yuvarlak bişe damlalık fln yok
canım sıkıldı ona bide eve ilk gittim evde alıcı biri geziyordu tepem attı
anahtarları aldım kapımı kitledim geldim
gelirken tülcü bıraktı bizi sağolsun :) halı bakalım dedik salon kalmıştı bitek onuda dn aldık
canlısı daha cici tabi kendi çektiğimide yarın eklerim
boş odam şimdilik boş kalacaktı ama annemin yaptığı pelş klozet takımı banyoma büyük olacak galiba onuda oraya atarım :)
hayat ve pashmina arkadaşlar özelinizden msj atamadım600 sn. davasından dolayı buraya yazayım madem : ben 2 gün önce ilk kez kuaföre ağda yaptırdım özel bölgeyi ve dünden beri de içi beyaz sivilceler taradı o bölgeyi.acaba bu normalmi ? sizdede böyle oluyormu ?
kızlar edırneden dondum sımdık bazı resımlerı eklıycem yaa ne kadr harıka bı yermış
hatta düğün vardı rumenlerın gacılar
kolbastı bılem oynadılar
harıka 2 gun gecrdım
sınıra kadr dayandık kılıselerı ve selımıyeyı zıyaret ettık
sımdık resmlerı gelıyo
ozellıkle selımıye camıı varrya harikaa
deniyorum bakalım olacakmı
oyyy yerim ben seniiiii :1hug:
yemin ediyorum bende sizi çokk özledimmmŞeniz
kuzum herşeyy tamamm....
sen sor ben söyliyim... :sm_cool: pasta işinide hallettik bu arada. ilk maket pasta gelecek dilimlenmiş tek kişilik pastalar dağıtılacak hem daha pratik olacak hemde daha kolay ve seri bir şekilde dağılacak a.s hoş o menüden sonra pastayı yemeğe yer kalırsa tabi:roflol:fotocuyuda uyguna ayarladık ona seviniyorum. bir tek gelinliğimin 1 provası kaldı o kadar:1rolleyes:
kizlar beni fotgraflarimdan gören biliyor. dügünden sonra saclarimi kestirmek istiyorum sizce mu model nasil
[/URL][/IMG]
oyyy yerim ben seniiiii :1hug:
yemin ediyorum bende sizi çokk özledimmmŞeniz
kuzum herşeyy tamamm....
sen sor ben söyliyim... :sm_cool: pasta işinide hallettik bu arada. ilk maket pasta gelecek dilimlenmiş tek kişilik pastalar dağıtılacak hem daha pratik olacak hemde daha kolay ve seri bir şekilde dağılacak a.s hoş o menüden sonra pastayı yemeğe yer kalırsa tabi:roflol:fotocuyuda uyguna ayarladık ona seviniyorum. bir tek gelinliğimin 1 provası kaldı o kadar:1rolleyes:
bence harika bende kestiricem bu modele benzer bişi. fönsüz kullanımı zor diolar ama zaten uzun sacada fön cekmeden çıkamıon o yüzden sorun yok :lepi:
beşıktasım oleyyyyyyyyyyyyyyyy hihoyyytdelikafadulden
sıraya gırın tebrıklerı alımkaydirigubbakcemile3
bende gecen gün bundan aldım mutfak dolabının içine bardakların falan kaymasını engelliyor.beyazından aldım
harıka yer:lepi:.
Böcük yaa memleketimi sayılır edirne beğendiğine çok sevindimm[/B][/COLOR]
cok hoş ama yuz seklınde onemlı tabıkizlar beni fotgraflarimdan gören biliyor. dügünden sonra saclarimi kestirmek istiyorum sizce mu model nasil
[/URL][/IMG]
Şenizkomşu ne güzel yerler gezdin saolasın bizimlede paylaştığın için a.s.
resimlerine baktım çok tatlısın canım hep gül böle :1hug:
Bu arada dün taça gittim. 3 al 2 öde kampanyasından yararlanayım dedim. Bi tane saten deluxe nevresimlerden, bir tane pike takımı, bir tane de taç değil başka bi marka pike beğendim. Ama o pikenin çift kişiliğini bulamadılar. Bana bi güzellik yapıp 2 ürünü alın % 20 indirim yapalım dediler. Ben de hesapladım 3 ürünü alsaydım ortalama her biri 94 lira olcaktı ama onların indirimiyle ort.110 lira yapıyordu. Ben de bu durumda kazıklanmış oluyorum biraz daha indirin dedim. Tam çingene pazarlığı yapyorum artık yaa kaydirigubbakcemile3 Sonunda istediğim fiyata ikisini 200 e aldım :sm_cool: Ama fotoları yarın eklicem çünkü makinem yok
böcük sen bugün maça gitmedin mi
inş. canım :) benim ki tamamen ev işine bağlı, evler çok pahalı, denkleştirmeye çalışıyor işte, 350binden aşağı daire bulmak çok zor onların semtlerinde ve ev orda olmak zorunda, bakalım bekliyoruz biraz daha uygun bişey bulabilirse hemen halledecek, benim öngörüm herhalde 1 seneden önce olacak. ev halledikten sonra 3-5 ay sürer nikah, uzamaz. bakalım kısmet :))
evine bakıolardı demek haa hey allahım yaa.
ay ne irenç bi durum yaa ewde birileri:)))
yok dolaplarım gelmedi tatlım ben gidip adamın dükkanında baktım daha işleri war baya(( ama kaba taslak nasıl olduu belli oluodu ve irençti ((
bende gecen gün bundan aldım mutfak dolabının içine bardakların falan kaymasını engelliyor.beyazından aldım
arsimam ev işinin hallolmasına çok çok sevindim...Şeniz çok hızlı bir şekilde göz attım arkadaşlar kusura bakmayın malum 15 gündür giremiyordum pek ama artık aranıza döndüm :sm_cool:
çok şık bi halı canım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?