Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aksam oldu bizim ceyiz topigi sakinlesti
ben allah nazarlardan saklasin cok sakin bir gün gecirdim
havalar da güzeldi insan daha neseli oluyor ama ben neseli den daha cok huzuluydum
dün aksam söz verdim kendi kendime bundan sonra herseyi kafama takmicam diye sakin olacagim diye
sinirlerime yenik düsmicem diye bugün bismillah iyi baslangic yaptim kafam rahatti
Kizlar biliyormusunuz bir kere demistim herhalde, nisanlimin kilo problemi var kilosu cok az yedi ama bir türlü kilolarini veremdi simdi DEZ diet ürünü siparis verdi bugün bakalim onun faydasini görecekmi cok da pahali bir sey. Babam da öyle sulandirilan toz dan seneler önce kilo vermisti cok ise yaradi zor bir diet cünki ilk iki gün hic bir sey yemiyorsun sadece o mama diyorum ben toza mamayi süle sulandirip iciyorsun günde üc kere iki gün boyunca baska bir sey yok. sonra ki günlerde sabah kahvaltisi 5 saat sonra mamam yine bes saat sonra mama ertesi sabah yine kahvalti.... bu ürünü kulanan ve uygulayanlar memnun bakalim nisanlimda bir ise yaricak mi

bugünde çok yoruldum
ikeaya gittim ayna almak için yuvarlak olanı anamla ablam beğenmedi onlar beğenmeyince bende almadım duvar stıckeri aldm ortayada ince uzun bi ayna aldım
ebeveyn banyosuna alacağım aynada banyoma büyük gelirmiş öyle dedilr onuda almadım
onun yerine oraya raf aldım değişik hoş bişe
mutfağa baharatlık askısı ve tabak askısı aldm peçetelik yumurta çırpıcı ve 3lü mini tenceremsi bi set aldım
ebeveyn bayosu için bornozlara askı ve dolap için 24 tane elbise askısı aldım 5 tanede pantolon askısı aldım
resim çekebilirmiyim bilmiyorum :)
çekersem eklerim yarın

Arsima baya seyler almisin güle güle kulan...
güzel alis veris yapisin

fmk Allah yardımcısı olsun nişanlının
ama öle bişe yememek kötü olmazmı
diyetisyenler genelde az az sıksk yiyin diyorlar
uzun süre bişe yemeyince metabolizmada yavaşlıyormuş

fmk Allah yardımcısı olsun nişanlının
ama öle bişe yememek kötü olmazmı
diyetisyenler genelde az az sıksk yiyin diyorlar
uzun süre bişe yemeyince metabolizmada yavaşlıyormuş

dogru diyorsun ama ilk iki gün vücüt kendini diete hazirlamasi icin bu sart mis. Bende bilmeseydim süpheyle yaklasirdim. Babamda seneler önce yapti dietisyen kontorlünde ve babamin o kocaman göbegei kayboldu gitti. Bu ürüne baktim babamin yaptigi dietle tamamen ayni olunca bi dene dedim nisanlima. Bir ise yaramasa nisanlimda verdimiz paraya acirim dogrusu cok pahali cünki ama ise yarsin kilo versin hic üzülmem verilen para icin. Cok istiyorum nisanlimin dügüne kadar kilo vermesini

iyi geceler arsima
ben yarin ise gitmiyor rahattim

Arsima canımcım, halını iyi günlerde kullan Şeniz Demek aynayı almadın, işe yarar bi sürü şey almışsın ama yok öyle reklamını yapıp eklermiyim bilmiyorum demek :mymeka: Fotoları bekliyoruz yarın

evet canım eve gelince duş aldım.bir de ağda yapılırken acıyı azalsın diye bebe pudrası döktü bol bol.acaba o da yapmış olabilirmi ?

deniyorum bakalım olacakmı

bunlar nevresimlerimden bazılarıkaydirigubbakcemile2

bugünlük son olarakta bunlar var:lepi:
canım hepsini güle güle kullan tchibodan aldıklarının çoğundan bende almıştım çok seviyorum tchiboyu..aa yemek takımında pek şıkmış nerden kız yemek takımın?benimde misafir takımlarım var ama daha günlük alamadım.hepsini güzel günlerde kullan:)
bende gecen gün bundan aldım mutfak dolabının içine bardakların falan kaymasını engelliyor.beyazından aldım
anamda alıp gelmiş koymuş doğru heeç kaymıyor..güle güle kullan canım:)
kizlar beni fotgraflarimdan gören biliyor. dügünden sonra saclarimi kestirmek istiyorum sizce mu model nasil
[/URL][/IMG]
çok hoş ve modern bir kesin kestir canım:)
ben gidiyorum kızlar
kendinize iyi bakın
kıss halını yeni gördüm iyi günlerde kullan canım..

Günaydınlarrr

Burcu hoşgeldinn az kaldı inşlh sabır Arsima salon halını daha dün yakından gördüm çok güzeldi gerçekten iyi günlerde olsun herkes cicilerini güzel günlerde kullansın

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnnn Herkeseeeeeeeeeee

Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene, Koy... cimbomboma fenere, Gel Bu Sene Son Verelim Dertlere

beşıktasım oleyyyyyyyyyyyyyyyy hihoyyytdelikafadulden
sıraya gırın tebrıklerı alımkaydirigubbakcemile3
:hooray:

gule gule kullan komşum[/FONT][/B]

saol komşum

iyi günlerde kullan
kirlenince kötü olmazmı :uhm:

bilmemki çok canımı sıkarsa atarım kaydirigubbakcemile3

anamda alıp gelmiş koymuş doğru heeç kaymıyor..güle güle kullan canım:)

kaydirigubbakcemile5

Burcuuuu hoşgeldin canımmm herşeyi halletmişsin ama kendinle ilgili hazırlıkların ne alemde saç , cilt bakımı vs ...?

anlat da bizde kopya çekelim kaydirigubbakcemile3

Kızlar günaydınnn....
Önce geçmişi okuyayım.Fazla yazmayın da yetişeyim size. Yeni aldığınız şeyler varsa güle güle kullanın.
Bende hafta sonu York mobilyadan koltuk takımımı aldım ama resim çekmeyi unuttum yaaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…