Cok istiyorum nisanlimin dügüne kadar kilo vermesini
iyi geceler arsima
ben yarin ise gitmiyor rahattim
Arsima canımcım, halını iyi günlerde kullan Şeniz Demek aynayı almadın, işe yarar bi sürü şey almışsın ama yok öyle reklamını yapıp eklermiyim bilmiyorum demek :mymeka: Fotoları bekliyoruz yarın
kıss halını yeni gördüm iyi günlerde kullan canım..
Arsima salon halını daha dün yakından gördüm çok güzeldi gerçekten iyi günlerde olsun herkes cicilerini güzel günlerde kullansın
Günaydınnnnnnnnnnn Herkeseeeeeeeeeee
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene, Koy... cimbomboma fenere, Gel Bu Sene Son Verelim Dertlere
bilmemki çok canımı sıkarsa atarım kaydirigubbakcemile3
Bende hafta sonu York mobilyadan koltuk takımımı aldım ama resim çekmeyi unuttum yaaa(
arsima ayna süpermiş kaç TL acaba..
bugünde çok yoruldum
ikeaya gittim ayna almak için yuvarlak olanı anamla ablam beğenmedi onlar beğenmeyince bende almadım duvar stıckeri aldm ortayada ince uzun bi ayna aldım
ebeveyn banyosuna alacağım aynada banyoma büyük gelirmiş öyle dedilr onuda almadım
onun yerine oraya raf aldım değişik hoş bişe
mutfağa baharatlık askısı ve tabak askısı aldm peçetelik yumurta çırpıcı ve 3lü mini tenceremsi bi set aldım
ebeveyn bayosu için bornozlara askı ve dolap için 24 tane elbise askısı aldım 5 tanede pantolon askısı aldım
resim çekebilirmiyim bilmiyorum :)
çekersem eklerim yarın
:gunaydınlarrr hihoyyyt ne guzel bı haftayaa
arsıma önune gelene vuruyon haa ınsan bı tebrık eder aaaa :dilcikar:
:gunaydınlarrr hihoyyyt ne guzel bı haftayaa
arsıma önune gelene vuruyon haa ınsan bı tebrık eder aaaa :dilcikar:
ohh ıkea almışsın sen anamparası olan konusuyo tabe
ben gezdım geldım para suyunu cektı
gule gule yapiştır tak kullan Şeniz
hulka güle güle kullan cnm
ya kızlar ben beyaz eşyaları alalı nerdeyse 10 ay oldu ve ben 10 aydır görmedim resmen nasıl bişey olduklarınıda unuttum
he walla yaa kıskanc arsima naniknanik
kızlar günaydın,peçete halkaları için örnek yaptım,bugün koyucam fotoları bakalım beğenicekmisiniz,şimdi ben bi geçmişi okuyim:))
günaydın kızlar geçmişe bakamadım off hafta sonu yorucuydu buketcim senin ev ne alemde? kızlar size bir şey sorucam stor perde kullanan yada yaptıran var mı aranızda?? ben bugün çıkışta perdeciye gidicem stor istiyorum ama çoğu yaptır dio çoğu da temizliği çok zahmetli diyor ne yapsam kafam karıştıCADIARZU:uhm:
ben güneşliklerimi hep stor yapıyorum
perdecinin dediğine göre çok zahmetli deil
haa diğer perdeler gibi at makinaya yıkansın kolaylığıda yok tabi
adam dediki temiz bi zemine yatır süngerle temizle sonra suyunu akıttır storun mekanizmadan çıkmasıda çok kolay gösterdi
yıkama konusunda en zahmetli katlamalıymış bu arada
pınar pınarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?