Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar geçmişe göz attım da birazdan yine döncem bitiremedim amma yazmışsınız haftasonu yaww..
arsima ayna süpermiş kaç TL acaba..
müebbetsevdam buzdolabı,çamaşır mak.ve bulaşık mak.aynı..fırınım 4 lü gri benim..davlumbazım da üçgen gelenlerden..çok güzel hepsi.güle güle kullan.

günaydın kızlarrrr

Cok istiyorum nisanlimin dügüne kadar kilo vermesini

çok aşırımı kilosu :uhm:
çok istiyorsun ya olmazsa üzülürsün onun için kendiini biraz rahat tut cicim
sen böle olunca ister istemez onuda kasarsın oda üzülür sonra ve kafaya takınca hiç zayıflayamaz onun için relaxxxx Şeniz

iyi geceler arsima
ben yarin ise gitmiyor rahattim

oh ne güzel alkisalkisalkis

sağol sulfatım
evet almadım ev yerleşince duruma göre bakıp alıcam artık
çok beklersiniz dermişim kaydirigubbakcemile3
bazılarını çektim eklim ama net değiller bide çekerken telefonun şarjı bitti

kıss halını yeni gördüm iyi günlerde kullan canım..

sağol hihoyyyt

Arsima salon halını daha dün yakından gördüm çok güzeldi gerçekten iyi günlerde olsun herkes cicilerini güzel günlerde kullansın

sağol parpalim Şeniz

Günaydınnnnnnnnnnn Herkeseeeeeeeeeee

Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene, Koy... cimbomboma fenere, Gel Bu Sene Son Verelim Dertlere

:mymeka::mymeka::mymeka:

bilmemki çok canımı sıkarsa atarım kaydirigubbakcemile3

lülülülülülü

Bende hafta sonu York mobilyadan koltuk takımımı aldım ama resim çekmeyi unuttum yaaa(

iyi günlerde kullan

:gunaydınlarrr hihoyyyt ne guzel bı haftayaa
arsıma önune gelene vuruyon haa ınsan bı tebrık eder aaaa :dilcikar:

Son düzenleme:

ohh ıkea almışsın sen anamparası olan konusuyo tabe
ben gezdım geldım para suyunu cektı
gule gule yapiştır tak kullan Şeniz

hulka güle güle kullan cnm
ya kızlar ben beyaz eşyaları alalı nerdeyse 10 ay oldu ve ben 10 aydır görmedim resmen nasıl bişey olduklarınıda unuttum

günaydın kızlar geçmişe bakamadım off hafta sonu yorucuydu buketcim senin ev ne alemde? kızlar size bir şey sorucam stor perde kullanan yada yaptıran var mı aranızda?? ben bugün çıkışta perdeciye gidicem stor istiyorum ama çoğu yaptır dio çoğu da temizliği çok zahmetli diyor ne yapsam kafam karıştıCADIARZU:uhm:

gec kaldımmmm ama soylemem lazım şampıonn beşıktaşşşşşşşşşşhihoyyyt
bukett ya ne dovmesı cnm ama dovebılırım herannnn klava:

ohh ıkea almışsın sen anamparası olan konusuyo tabe
ben gezdım geldım para suyunu cektı
gule gule yapiştır tak kullan Şeniz

parası olan gezi anam
ben evimin eksiklerini tamamlıyorum
sor bana en son ne zaman gezmeye gittin diye
verecek cevabım yk sana çünkü hatırlamıyorum

hulka güle güle kullan cnm
ya kızlar ben beyaz eşyaları alalı nerdeyse 10 ay oldu ve ben 10 aydır görmedim resmen nasıl bişey olduklarınıda unuttum

ben 2007 ağustosta aldım alırkende modelleri hep netten beğendim gidip görmedim bile
bak senden daha kötüleride var :roflol:

he walla yaa kıskanc arsima naniknanik

:dilcikar:

kızlar günaydın,peçete halkaları için örnek yaptım,bugün koyucam fotoları bakalım beğenicekmisiniz,şimdi ben bi geçmişi okuyim:))

:lepi:

ben güneşliklerimi hep stor yapıyorum
perdecinin dediğine göre çok zahmetli deil
haa diğer perdeler gibi at makinaya yıkansın kolaylığıda yok tabi
adam dediki temiz bi zemine yatır süngerle temizle sonra suyunu akıttır storun mekanizmadan çıkmasıda çok kolay gösterdi
yıkama konusunda en zahmetli katlamalıymış bu arada

Arsimacım şimdi ben recıstır mı neyse ondan aldım salonuma içine boncuklu stor güneşlik yaptırdım, mutfağımada stor güneşlik düşünüyorum ama dış kısmınada tül katlamalı yaptırmak istiyorum sence kullanım açısından nasıl olur?mutfakta zorlanır mıyım düz tülmü yaptırıyım katlamalı mı???

günaydın kızlar

mlk güle güle kullan herşeyini çok şirinler kaydirigubbakcemile2

Sinaycım ben de katlamalı lar çok zor oluyor diye bilyorum kızkardeşim eve temizlik için kadın geldiğinde beraber oturup yapıyorlar nerdeyse 2 saat kafayı yiyorlar
ama çok güzel duruyor

storlar hakkında bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…