bugünde çok yoruldum
ikeaya gittim ayna almak için yuvarlak olanı anamla ablam beğenmedi onlar beğenmeyince bende almadım duvar stıckeri aldm ortayada ince uzun bi ayna aldım
ebeveyn banyosuna alacağım aynada banyoma büyük gelirmiş öyle dedilr onuda almadım
onun yerine oraya raf aldım değişik hoş bişe
mutfağa baharatlık askısı ve tabak askısı aldm peçetelik yumurta çırpıcı ve 3lü mini tenceremsi bi set aldım
ebeveyn bayosu için bornozlara askı ve dolap için 24 tane elbise askısı aldım 5 tanede pantolon askısı aldım
resim çekebilirmiyim bilmiyorum :)
çekersem eklerim yarın
evet canım eve gelince duş aldım.bir de ağda yapılırken acıyı azalsın diye bebe pudrası döktü bol bol.acaba o da yapmış olabilirmi ?
Kızlar günaydınnn....
Önce geçmişi okuyayım.Fazla yazmayın da yetişeyim size. Yeni aldığınız şeyler varsa güle güle kullanın.
Bende hafta sonu York mobilyadan koltuk takımımı aldım ama resim çekmeyi unuttum yaaa(
günaydın kızlar geçmişe bakamadım off hafta sonu yorucuydu buketcim senin ev ne alemde? kızlar size bir şey sorucam stor perde kullanan yada yaptıran var mı aranızda?? ben bugün çıkışta perdeciye gidicem stor istiyorum ama çoğu yaptır dio çoğu da temizliği çok zahmetli diyor ne yapsam kafam karıştıCADIARZU:uhm:
Sinaycım ben de katlamalı lar çok zor oluyor diye bilyorum kızkardeşim eve temizlik için kadın geldiğinde beraber oturup yapıyorlar nerdeyse 2 saat kafayı yiyorlar
ama çok güzel duruyor
storlar hakkında bilgim yok
hadi yaa benimde çok hoşuma gidiyor ne yapıcam bilmiyorum mutfağa nasıl birşey yaptırsam ki????
Arsimacım şimdi ben recıstır mı neyse ondan aldım salonuma içine boncuklu stor güneşlik yaptırdım, mutfağımada stor güneşlik düşünüyorum ama dış kısmınada tül katlamalı yaptırmak istiyorum sence kullanım açısından nasıl olur?mutfakta zorlanır mıyım düz tülmü yaptırıyım katlamalı mı???
Sinaycim rustik tül yaptir cok hos duruyor onlarda hem kolay yikamasi takmasi a.s
Günaydınnnnn
storu bilmiyorum ama katlamalı perdeler hem zor yıkanıyor hemde perdeyi tam kaldırmadan camları açamıyorsun
Hafta sonu benim icinde cok ama cok yorucuydu biktim temizlik yapmaktan yaahu her mobilya geldiginde al başa yapiyoruz neyse butun mobilyalar geldi bi tulleri bekliyoruz çok şükür yasositososito
evt çok şık rustikler var..
sen nasıl tül yaptıracaksın azracım
rustik ???bi resim koyabilir misin canım modeli merak ettik :uhm:Mutfak icin rustik yaptirdim tatlim salon kravoze oturma odasi katlamali yatak odasida balon perde oldu canım haziran ortasi gelicekler kismetse
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Arsima dün 4 gibi bizde ikea daydık. Mutfak için ayarlı kaşıklık, raf için ayırıcı ünite küçük kavanozlar , led ışık, dolap içleri için plastik örtü gibi şeyler aldık.
Bende mutfağa stor yaptırmayı düşünüyorum. Ama diğer tüllere henüz karar veremedim. Daha tülcülere bile gitmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?