Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

zeysb canım netten fotolara bakıp çözdüm olayı,sora kendim model uydurdum:))
böcük edirne'yi görmeyi bende çok istiodum,eski sevgilim orda okumuştu işte gidemedim bi türlü((

Günaydınnnnn

heryerim tutulmuş halde kalktım burnumda fış fış akıyo nezle olmuşum
:çok üzgünüm:

hepsini iyi günlerde kullaannn ben ikea yı çok beğeniyorum özellikle mutfak ve gardolap içlerini muhteşem yapıyolar..

evet canım eve gelince duş aldım.bir de ağda yapılırken acıyı azalsın diye bebe pudrası döktü bol bol.acaba o da yapmış olabilirmi ?

eğer pudranın ağzı açık kalmışsa toz mikrop kapmış olabilirsin bence
bundan sonra evde kendin yap canım en zor kızmı ilk sefer zaten bundan sonrasını
kendin halledebilirsin ben hep kendim yapıyorum ve arkasından duş alırsam 1 tane filan sivilce oluyo sadece
:1hug:

hayırlı olsunn

storu bilmiyorum ama katlamalı perdeler hem zor yıkanıyor hemde perdeyi tam kaldırmadan camları açamıyorsun

hadi yaa benimde çok hoşuma gidiyor ne yapıcam bilmiyorum mutfağa nasıl birşey yaptırsam ki????

o dediğin ne bilmiyorum
katlamalı mutfağa yapma derim
çünkü mutfak çok kirlenir ve katlamalı daha zahmetli zorlanırsın
ben mutfağa sadece stor yaptım altı desenli
aslında bi stor vardı zebra isimli manyak bişeydi ama çok pahalıydı hem tül hem güneşlik gibiydi senin bıraktığın ayara göre

Hafta sonu benim icinde cok ama cok yorucuydu biktim temizlik yapmaktan yaahu her mobilya geldiginde al başa yapiyoruz neyse butun mobilyalar geldi bi tulleri bekliyoruz çok şükür yasositososito

Günaydınnnnn
storu bilmiyorum ama katlamalı perdeler hem zor yıkanıyor hemde perdeyi tam kaldırmadan camları açamıyorsun

ayyy ne yapıcam yaa herkes öyle diyor bana fikir verin o zaman mutfağa ne yaptırsam ki???kafamçokkarıştı

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Arsima dün 4 gibi bizde ikea daydık. Mutfak için ayarlı kaşıklık, raf için ayırıcı ünite küçük kavanozlar , led ışık, dolap içleri için plastik örtü gibi şeyler aldık.
Bende mutfağa stor yaptırmayı düşünüyorum. Ama diğer tüllere henüz karar veremedim. Daha tülcülere bile gitmedim.

kızlar yaa müsait olan biri rustik perdeyi koyabilirmi bi ? bilmiyorum ben çünkü nasıl bişi merak ettim

Mutfak icin rustik yaptirdim tatlim salon kravoze oturma odasi katlamali yatak odasida balon perde oldu canım haziran ortasi gelicekler kismetse
rustik ???bi resim koyabilir misin canım modeli merak ettik :uhm:

sadece stor mu?şu altı boncuklu olanlardan mı yaptırcaksın ?

salon halım

elbise askılarım

8 tane bu renk 16 tane koyu evdede 12 vardı yeter elbet :)

banyo rafım

banyo askısı (bornoz için)

koridor aynam ve stıcker

mini tencere

çırpıcı

mutfak raf sistemi (sadece bunu çekebildim birde tabaklığını aldım)

peçetelik

unuttuğum yok herhalde
annemede soğan doğrayıcı aldık onda deneyip bende alacaktım ve almaya karar verdim tavsiye ederim kızlar :lepi:

kızlar işte ben bunun kırmızını düşünüyordum mutfağa ama katlamalı zor dediniz kafam karıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…