rustik ???bi resim koyabilir misin canım modeli merak ettik :uhm:
sadece stor mu?şu altı boncuklu olanlardan mı yaptırcaksın ?
evet bu tarzlar çok modern duruyor güle güle kullan canım ama biz kiracılar için uygun değil -tatlicadiarzu-
Arsimacım hepsi çok çok güzel güle güle kullanyerimseniben canım o aynadan bende istiyorum nişanlımda arkadaşıma yaptırırım ben demişti ne kadara aldın canım sen eğer uygunsa yaptırmayla uğraşmayalım ???salon halım
Sinaycim rustik tül yaptir cok hos duruyor onlarda hem kolay yikamasi takmasi a.s
Hafta sonu benim icinde cok ama cok yorucuydu biktim temizlik yapmaktan yaahu her mobilya geldiginde al başa yapiyoruz neyse butun mobilyalar geldi bi tulleri bekliyoruz çok şükür yasositososito
kızlar ali gür kuaför nasıl sizce?
Arsima dün 4 gibi bizde ikea daydık. Mutfak için ayarlı kaşıklık, raf için ayırıcı ünite küçük kavanozlar , led ışık, dolap içleri için plastik örtü gibi şeyler aldık.
Bende mutfağa stor yaptırmayı düşünüyorum. Ama diğer tüllere henüz karar veremedim. Daha tülcülere bile gitmedim.
kızlar yaa müsait olan biri rustik perdeyi koyabilirmi bi ? bilmiyorum ben çünkü nasıl bişi merak ettim
kızlar işte ben bunun kırmızını düşünüyordum mutfağa ama katlamalı zor dediniz kafam karıştıkafamçokkarıştı
haziranin 5 inde takmaya gelicekler
Arsimacim salon halini cok begendim çok güzel şeyler almissin canım güle güle kullan hepsini
resimleri bekliyoruz o zaman
pınarr abımm farukla tanısmak ıstıyorrr
hadi yaa benimde çok hoşuma gidiyor ne yapıcam bilmiyorum mutfağa nasıl birşey yaptırsam ki????
kızlar işte ben bunun kırmızını düşünüyordum mutfağa ama katlamalı zor dediniz kafam karıştıkafamçokkarıştı
aynen öle canım iğrenç bi durum
yazık aslında o çiftte kötü oldu
aaa sizinmiydi kusura bakmayın bilmiyorduk fln dediler ama epey çekinciler mutluluk dileyip hemen çıktlar
ya şeker ben artık dolapmış bilmem neymiş takılmıyorum
ev konusunda bzim aramız çok acıldı ve artk ne olursa olsun hiçbişe olmasın ama huzurumuz olsın diyorum
sende boşver dolap iğrençse iğrenç evin nazarı olsun Şeniz
haklısın tatlım bende pek takılmıorum huzur olsun kesinlikle canım bizimle yaşlanacak deilya eşyalarda... bikaç sene sonra belki o ewde oturmaycaz bile:))) hayırlısı olsun... ama çok hewes etmiştim... ben adama kızdım ustaya dinlmedi bile kendi bildini yaptı sanki kendi kullanıcakmirmirmirmir:1no2:
aaa çok gusel faruk ne dıyo bu duruma
aaa faruk diye okuyunca icim tuhaf oldu benim nisanlimin ismide faruk kaydirigubbakcemile5
Arsimacım hepsi çok çok güzel güle güle kullanyerimseniben canım o aynadan bende istiyorum nişanlımda arkadaşıma yaptırırım ben demişti ne kadara aldın canım sen eğer uygunsa yaptırmayla uğraşmayalım ???
haklısın tatlım bende pek takılmıorum huzur olsun kesinlikle canım bizimle yaşlanacak deilya eşyalarda... bikaç sene sonra belki o ewde oturmaycaz bile:))) hayırlısı olsun... ama çok hewes etmiştim... ben adama kızdım ustaya dinlmedi bile kendi bildini yaptı sanki kendi kullanıcakmirmirmirmir:1no2:
kaydirigubbakcemile3he walla yaa kıskanc arsima naniknanik
vay terbısısız kım dedı dövem kaydirigubbakcemile3
siz koy moy yazın ben tebrik edeyim hemi
yok öyle yağma
delikafaduldenkızlar günaydın,peçete halkaları için örnek yaptım,bugün koyucam fotoları bakalım beğenicekmisiniz,şimdi ben bi geçmişi okuyim:))
parası olan gezi anam
ben evimin eksiklerini tamamlıyorum
sor bana en son ne zaman gezmeye gittin diye
verecek cevabım yk sana çünkü hatırlamıyorum
bende cmt günü perde siparişimi verdim kızlar...
vay terbısısız kım dedı dövem kaydirigubbakcemile3
:teselli: öle deme nan sende evlenınce ınş koçışınle gezcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?