Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

rustik ???bi resim koyabilir misin canım modeli merak ettik :uhm:

sadece stor mu?şu altı boncuklu olanlardan mı yaptırcaksın ?

haziranin 5 inde takmaya gelicekler sinaycim internette resmini bulamadim ama kisaca anlatayim ozel rustik demirleri var yukari kornişe takilmiyor tul o demirlere takiliyor ben yine pileli istedim tarif ettim insallah tülcüde anlamistir güzel bisey cikar ortaya.. Hoş oluyor ben bi dekorasyon dergisinde gormustum seneler once aklimda kalmis kucuk mekanlarda dahada güzel duruyor

Arsimacim salon halini cok begendim çok güzel şeyler almissin canım güle güle kullan hepsini

tatlim tül ister pileli olur ister duz olur rustik denmesinin sebebi kornişe degil bu demir cubuklara takiliyor olmasi

evet bu tarzlar çok modern duruyor güle güle kullan canım ama biz kiracılar için uygun değil -tatlicadiarzu-
Arsimacım hepsi çok çok güzel güle güle kullanyerimseniben canım o aynadan bende istiyorum nişanlımda arkadaşıma yaptırırım ben demişti ne kadara aldın canım sen eğer uygunsa yaptırmayla uğraşmayalım ???

Sinaycim rustik tül yaptir cok hos duruyor onlarda hem kolay yikamasi takmasi a.s

bende çok beğeniyorum rustikleri
hatta oturma odamı yapacaktım ama kartonpiyerle kötü duruyor

Hafta sonu benim icinde cok ama cok yorucuydu biktim temizlik yapmaktan yaahu her mobilya geldiginde al başa yapiyoruz neyse butun mobilyalar geldi bi tulleri bekliyoruz çok şükür yasositososito

ben daha hiç temizlik yapmadım
keşke mobilyam gelse temizlerim heryeri :)

kızlar ali gür kuaför nasıl sizce?

bilmem

kaşıklık bende alacaktım ama çekmece ölçümü hatırlayamadım :)

kızlar yaa müsait olan biri rustik perdeyi koyabilirmi bi ? bilmiyorum ben çünkü nasıl bişi merak ettim

kızlar işte ben bunun kırmızını düşünüyordum mutfağa ama katlamalı zor dediniz kafam karıştıkafamçokkarıştı

bağlaması zor şekercim
benim perdeci dedi ilk yıkamadan sonra takamazsan gelir takarız ama sonrakilerde servis ücreti alırız 30tl
ha o tarafa gelmemizi beklersen ücretsiz dedi yada kendin getirirsen perdeyi yine ücretsiz dedi
bağlaması zor geldi bana kaydirigubbakcemile3

haziranin 5 inde takmaya gelicekler

benimde 3 ünde

Arsimacim salon halini cok begendim çok güzel şeyler almissin canım güle güle kullan hepsini

sağol canım Şeniz

hadi yaa benimde çok hoşuma gidiyor ne yapıcam bilmiyorum mutfağa nasıl birşey yaptırsam ki????

bence mutfakta en iyisi bu şekilde olması yani pencereye göre kısaltarak ayarlayabilirsin bence çok sıcak görünüyor bu şekilde olanlar hemde kullanışlı anneminkide buna benzer yıkayıp yıkayıp takıyor

kızlar işte ben bunun kırmızını düşünüyordum mutfağa ama katlamalı zor dediniz kafam karıştıkafamçokkarıştı

bu da çok güzellll

burdada pilesiz şeklinde rustik yapilmis ama bunun herçeşidi olabiliyor tabii.. benimki ince tul olmasin diye fransiz gupuru tul kullanildi dişardan gözükmiyim diye kalin oldu biraz

bende cmt günü perde siparişimi verdim kızlar... mutfağıma pembe jaluzi yaptırıyorum... aslında gir jaluzi istiyordum ama ikisi arasında kararsız kaldım perdecide senin istediğin olsun aklın pembede kaldı pembe yapalım sonra eskiyince gri yaparız dedi:))) bende hemen atladım tamam diye... duvarlarımda lila rengi yakışacak bence:)))

rustikli perdelere de hayranım ztn çok hoşuma gidiyorlar ama benim eve pek gitmedi onlar yaptırmadım hiç bi yere((

20tl canım kaydirigubbakcemile5

hoşşik usta lülülülülülü

he walla yaa kıskanc arsima naniknanik
kaydirigubbakcemile3

siz koy moy yazın ben tebrik edeyim hemi
yok öyle yağma
vay terbısısız kım dedı dövem kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın,peçete halkaları için örnek yaptım,bugün koyucam fotoları bakalım beğenicekmisiniz,şimdi ben bi geçmişi okuyim:))
delikafadulden

parası olan gezi anam
ben evimin eksiklerini tamamlıyorum
sor bana en son ne zaman gezmeye gittin diye
verecek cevabım yk sana çünkü hatırlamıyorum

:teselli: öle deme nan sende evlenınce ınş koçışınle gezcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…