Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Tesekkurler bnde cok begendim böyle degişik seylere bayılıyorum
sizde cok güzel şeyler eklemişiniz markalarıda yazrmısınız kızlarrrr

ya karaca yemek takımlarımın ve kahvaltı takımımın resmini koyıcam ama bulamıyorum internette :S telefonum serviste evdekilerin resimlerinide çekemiyorum :S

lepicim ben bu tarz süpürgeleri pek tutmuyorum
çok hantal görünüyor.. süpürürken çok yorar seni
sadece fikrimi söledim gülüm karar senina.s

lepicim ben bu tarz süpürgeleri pek tutmuyorum
çok hantal görünüyor.. süpürürken çok yorar seni
sadece fikrimi söledim gülüm karar senina.s

hımm haklısın bebişim neyse almıyorum para benim değil mi başka şey alırımmirmirmirmir

hımm haklısın bebişim neyse almıyorum para benim değil mi başka şey alırımmirmirmirmir

lepicim cnm karar senin tabi :lepi:
conem geçtiğimiz günlerde pinkgun arkadaşımız samsung marka 2000 watt elektrik süpürgesini 150 ytl ye aldı bi bak istersen geçmiş sayfalara

lepicim cnm karar senin tabi :lepi:
conem geçtiğimiz günlerde pinkgun arkadaşımız samsung marka 2000 watt elektrik süpürgesini 150 ytl ye aldı bi bak istersen geçmiş sayfalara

evet biliorum nerden aldığını da sormuştum hatta çok da beğendim ama sulu isstem olsun istiyorum neyse en evlenene kadar milyon çeşit ürün çıkar teknloji belişir hava ile temzleyenler bile çıkar bekleyelim bakalım

kızlar annem (nişanlımın annesi) bize bu ütüyü almış, kullanışlı olur mu acaba bilemedim... Buhar kazanlı ütü kullanan var mı aranızda? :uhm:

Son düzenleme:
isaura , cnm bende dün sunsete yeni bir sipariş daha göndermiştim
az önce aradılar S beden istediğiniz üründe kalmamış M beden olurmu diye
Bende yapacak bir şey yok tmm gönderin dedim
sen telefon numaranı belitmişmiydin kayıt olurken belki sende de istediğin beden olmadığı için bekletiyolardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…