- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlar işte ben bunun kırmızını düşünüyordum mutfağa ama katlamalı zor dediniz kafam karıştıkafamçokkarıştı
puket dedi ondan vurdum ben yoksa şampiyonluğunuza lafımız yok:dilcikar:
evlenincede borclar derken oturruz evde[/COLOR]
ARSIM hepsı cok guzel cnm ı gunlerde kullanŞeniz
hadi yaa o zaman renkli düz stor yaptırıyım alt kısmına boncuk fisfisfis
bende çok beğeniyorum rustikleri
hatta oturma odamı yapacaktım ama kartonpiyerle kötü duruyor
bağlaması zor şekercim
benim perdeci dedi ilk yıkamadan sonra takamazsan gelir takarız ama sonrakilerde servis ücreti alırız 30tl
ha o tarafa gelmemizi beklersen ücretsiz dedi yada kendin getirirsen perdeyi yine ücretsiz dedi
bağlaması zor geldi bana kaydirigubbakcemile3
bunların altı düz olanlar ofis gibi gösteriyor evi oktarcım şekilli düşün eğer yaptırcaksan yerimseniben bende bugün gidiyim bi soruyum perdeciye ne dicek bakalım -tatlicadiarzu-Sinay böyle düşünüyorum ama tülcüyede gitmem lazım öğrenmem lazım.
canım benim evim 1. kat site bahçesine ve caddeye bakıyor ortası bu şekil açık bi perde yaptırıp bide ışık açarsam herif beni cama stor yapar valla :roflol::roflol::roflol::roflol:bence mutfakta en iyisi bu şekilde olması yani pencereye göre kısaltarak ayarlayabilirsin bence çok sıcak görünüyor bu şekilde olanlar hemde kullanışlı anneminkide buna benzer yıkayıp yıkayıp takıyor
bu da çok güzellll
evet bende salonumun güneşliğini 4. modeldeki fıstık yeşili gibi krem yaptırdım alt kısmında da boncuklar var ama bunu sadece mutfağa üstüne tül mül yaptırmadan taksam çok mu kötü olur fisfisfisbenim storum böyle
alt dilim yeri bu şekilde
ev sızın demı ozmn borclar hemen bıter gezersınız bı kerem szınn balayınız benım 1 yıllık gezmeme eşıt:dilcikar:
hadi yaa o zaman renkli düz stor yaptırıyım alt kısmına boncuk fisfisfis
canım benim evim 1. kat site bahçesine ve caddeye bakıyor ortası bu şekil açık bi perde yaptırıp bide ışık açarsam herif beni cama stor yapar valla :roflol::roflol::roflol::roflol:
evet bende salonumun güneşliğini 2. modeldeki gibi krem yaptırdım alt kısmında da boncuklar var ama bunu sadece mutfağa üstüne tül mül yaptırmadan taksam çok mu kötü olur fisfisfis
hayatımmmmmmm imzama bak annem
gördük yaa niye başımıza vuryorsun olan var olmayan varrr senağlama senağlama
birde ARSİMA bu arada banyo raf şeysini almışsın ya onun içine ne koycaksın
sana değil hayatımın başına vuruyorum :teselli:
onu ebeveyn banyoma aldım çünkü orda dolap raf bilmem ne yok
üst rafa 2 3 havlu koyarım alta traş şeyleri saç fırçası neyim
raf olsunda ben koyacak şey bulurum :roflol:
Arsima canım hepsi çok güzeller, iyi günlerde kullan. Benim de ebeveyn banyosuna raf almam lazım. Koçtaşta köşe bi raf beğenmiştim bakıcam ona.
Kızlar yaa gelinlikleriniz ne renk? Kafam buna takıldı dünden beri. Krem mi, kırık beyaz mı
Perde konusundaki fikirlerimi söylim sinaycım. Tüm zorluğuna rağmen ben mutfağa katlamalı perde yaptırmak istiyorum. Rustik de düşünüyordum mutfağa taa ki rustiğin takılacağı kısımdan doğalgaz borusu geçen dek :roflol:
Ayyy boşver canım kafanı şişirmeyeyim burda seninde,
dişim ağrıo gribim regli olucam bide bu tepemi attırdı üfff ağlamak istiyorum
Kızlar bu arada mobilya bakmaya gidemiycez dişimin ağrısı kulağıma vurdu yarın saat 3 için babam randevu almış dişçiye gidicemm
sen yazarken yoruldun ben okurken....delikafadulden o günü yasadım sanki. kolay gelsin hayatim işiniz rast gitsin inşallah kendine iyi bak gorusmek uzere
oohhh ohhh herşeyi bitirip gelicen cnm hihoyyyt
merhaba kızlar bugün temizlik yaptık çok sonrada miden bozuldu hala yemyeşil dolanıyom....
mağazalarda yastıklar abartı pahalı kiloyla boncuk elyaf alıp yapabilirsiniz...
3 kilo bi yastığa sığmaz ki o yorgandır canım.. yastığı yarım kilo ancak doldurur...
dün akşam mobilyalarımızı beğendikkk :)
ohh be bu dertten de kurtulduk,
şimdi bi oturma odası eksik kaldı, onu da ucuz yollu halletmeliyim
çünkü bütünbütçemizi , salon koltukları+yemek odası+ yatak odasına kullandık:1rolleyes:
tatlımm ben burda olsam hemen yardım etmez miydim sanaçok şükür hatırlamışsın
ANGORA tabiki deeee delikafadulden
ayy canım sağol özet geçtiğin için Şeniz havadisleride almış oldum kaydirigubbakcemile3 hayatımın evine bakayım şimdi
bende hala bı manıta yapamadım
evetttttt 23 idi dün bugün 22 alkisalkisalkis
gelinliği bende bekliyorum ama çirkin olacak gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3
angora
yoğunsun demek
iyi bakalım 2 gün sora geldiğinde takvimime bak şakkıdı
sen yokken evim değiştide değişti :)
3 daire değiştik sonra ilk evde çözümledik
hafta içi su acılırsa temizlik yapıcaz
haftaya bugün koltuk yatak baza beyaz eşyalar gelecek
bugün perdeciyi ölçü için götürcem
mobilyalar haziranın 1. haftası gelecek çeyizi ne zaman yerleştircez bilmiyorum :roflol:
kına günü yada düğünden bigün önce kanımca
Kizlar kendinize cok iyi bakin iyi bir hafta sonu diliyorum hepimiz icin. Bugun dogtastan geliyorlar yatak odasi ve kose takimini getirceklermis cok heyecanliyim nasil olcaklar acaba optum hepinizi kojamannnnn gorusurus ptesi
Ben geldiiimmmm!!!
dün iş çıkışı bir sürü alışveriş yaptım yine yatak odama geçen yıl yatak örtüm ve cibinliğini almıştım cibinlik demirini koyacak yer bulamam diye son ana bırakmıştım dün akşam gezmediğim yer kalmadı hiç biryerde kalmamış evshopta tükenmiş temmuzdan önce gelmez dedilerevkur'a gittim orda zaten eseri yok :bbo: neyse o kadar gezdim ama yön'de buldum sonunda hemen aldım:sm_cool: yıldızlı slikon kek kalıbı, servis takımı aldım yarın babamı götürüp eve cibinlik demirini tavana monte ettircem klozet kapağımı vidalatcam makyaj ve traş aynamı banyoma taktırcam döküntü olacak bütün işlerimi hallettircem sonrada temizlik yapılcak bugünde çıkışta damatlık bakıcaz aşkıma bende banyo perdem için askılık alıcam alacaklarım bitti şükür kızlar artık ev yerleşince çıkarsada düğünden sonra hallederim takatim kalmadı yıllardır uğraşıyorum birazda eksik kalsın valla -tatlicadiarzu-
kızlar beyaz esyalarımı aldım bekodan ankastre aldım umarım pısman olmam...
suan edırnedeyım
hatta yunanstan sınırına dayandım resımlerı yarın yuklerım
dün eve gittim perdeci geldi ölçüleri aldı ayın üne teslimatı istedim tabi tarih sarkabilir
mutfak tezgahım 2 ay önce yapılmıştı evyem damdalıklı hoş bişeydi tezgahımda dolaplarla aynı renk beyazdı
dün gittim bide ne görem tezgahı değişmişler alacalı bulacalı bi granit evyede yuvarlak bişe damlalık fln yok
canım sıkıldı ona bide eve ilk gittim evde alıcı biri geziyordu tepem attı
anahtarları aldım kapımı kitledim geldim
gelirken tülcü bıraktı bizi sağolsun :) halı bakalım dedik salon kalmıştı bitek onuda dn aldık
canlısı daha cici tabi kendi çektiğimide yarın eklerim
boş odam şimdilik boş kalacaktı ama annemin yaptığı pelş klozet takımı banyoma büyük olacak galiba onuda oraya atarım :)
kızlar geldim dişime dolgu yaptıtrdım dün geçti artık ağrımıoooo,
geçmişe bakamadım herkesi öptümmm
deniyorum bakalım olacakmı
bunlar nevresimlerimden bazılarıkaydirigubbakcemile2
bugünlük son olarakta bunlar var:lepi:
bende gecen gün bundan aldım mutfak dolabının içine bardakların falan kaymasını engelliyor.beyazından aldım
kızlar son kez aşkımı uğurlamış bulunmaktayıma.s
bir dahaki gelişinde benide götürecek kısmetse. 46 gün sonra gelecek düğünede 52 gün var zaten... :teytey: gerçekten bende heycan artmaya başladı. :1rolleyes:
kizlar beni fotgraflarimdan gören biliyor. dügünden sonra saclarimi kestirmek istiyorum sizce mu model nasil
Kizlar biliyormusunuz bir kere demistim herhalde, nisanlimin kilo problemi var kilosu cok az yedi ama bir türlü kilolarini veremdi simdi DEZ diet ürünü siparis verdi bugün bakalim onun faydasini görecekmi cok da pahali bir sey. Babam da öyle sulandirilan toz dan seneler önce kilo vermisti cok ise yaradi zor bir diet cünki ilk iki gün hic bir sey yemiyorsun sadece o mama diyorum ben toza mamayi süle sulandirip iciyorsun günde üc kere iki gün boyunca baska bir sey yok. sonra ki günlerde sabah kahvaltisi 5 saat sonra mamam yine bes saat sonra mama ertesi sabah yine kahvalti.... bu ürünü kulanan ve uygulayanlar memnun bakalim nisanlimda bir ise yaricak mi
bugünde çok yoruldum
ikeaya gittim ayna almak için yuvarlak olanı anamla ablam beğenmedi onlar beğenmeyince bende almadım duvar stıckeri aldm ortayada ince uzun bi ayna aldım
ebeveyn banyosuna alacağım aynada banyoma büyük gelirmiş öyle dedilr onuda almadım
onun yerine oraya raf aldım değişik hoş bişe
mutfağa baharatlık askısı ve tabak askısı aldm peçetelik yumurta çırpıcı ve 3lü mini tenceremsi bi set aldım
ebeveyn bayosu için bornozlara askı ve dolap için 24 tane elbise askısı aldım 5 tanede pantolon askısı aldım
resim çekebilirmiyim bilmiyorum :)
çekersem eklerim yarın
Kızlar günaydınnn....
Önce geçmişi okuyayım.Fazla yazmayın da yetişeyim size. Yeni aldığınız şeyler varsa güle güle kullanın.
Bende hafta sonu York mobilyadan koltuk takımımı aldım ama resim çekmeyi unuttum yaaa(
hayatımmmmmmmmmm
imzama bak :lepi:
kızlar ali gür kuaför nasıl sizce?
salon halım
elbise askılarım
8 tane bu renk 16 tane koyu evdede 12 vardı yeter elbet :)
banyo rafım
banyo askısı (bornoz için)
koridor aynam ve stıcker
mini tencere
çırpıcı
mutfak raf sistemi (sadece bunu çekebildim birde tabaklığını aldım)
peçetelik
unuttuğum yok herhalde
annemede soğan doğrayıcı aldık onda deneyip bende alacaktım ve almaya karar verdim tavsiye ederim kızlar :lepi:
hayatımmmmmmm imzama bak annem
cumartesi günü birde şey aldım
alüminyum folyo - streç film - buzdolabı poşeti - bitane bulaşık süngeri - battal boy çöp poşeti set halinde 5,99 tl idi :)
birde temizlikte derzleri temizlemek için arap sabunu
kasada beklerken teyzenin biride diyorki bununla bulaşıkmı yıkıyorsunuz :roflol:
yok dedim inşaat temizliği yapıyorum sırnaşık şey
sana değil hayatımın başına vuruyorum :teselli:
onu ebeveyn banyoma aldım çünkü orda dolap raf bilmem ne yok
üst rafa 2 3 havlu koyarım alta traş şeyleri saç fırçası neyim
raf olsunda ben koyacak şey bulurum :roflol:
Arsima canım hepsi çok güzeller, iyi günlerde kullan. Benim de ebeveyn banyosuna raf almam lazım. Koçtaşta köşe bi raf beğenmiştim bakıcam ona.
Kızlar yaa gelinlikleriniz ne renk? Kafam buna takıldı dünden beri. Krem mi, kırık beyaz mı
boruya tak rustik fiyatından yırtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?