Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar işte ben bunun kırmızını düşünüyordum mutfağa ama katlamalı zor dediniz kafam karıştıkafamçokkarıştı

bende morunu aslında moru hıc sevmem ama mutfak takımımı alırken ordu enıstem mor beyaz al dedı ordusporluda bende kırmadım ablamda ıstedı
o yuzden mor alcam ustunede dantellı mutfak perdem:asigim:

ARSIM hepsı cok guzel cnm ı gunlerde kullanŞeniz

puket dedi ondan vurdum ben yoksa şampiyonluğunuza lafımız yok:dilcikar:
evlenincede borclar derken oturruz evde[/COLOR]

ev sızın demı ozmn borclar hemen bıter gezersınız bı kerem szınn balayınız benım 1 yıllık gezmeme eşıt:dilcikar:
nastasa hayrlı olsun cnm ııcnde kalmasın tabı ıstedınn renk olsun sonrası ıcın değişrŞeniz

ARSIM hepsı cok guzel cnm ı gunlerde kullanŞeniz

sağol böcük daha iyileri senin olsun
hafta içi bi akşamda koçtaşa gidip orda gezicem inş. çok para harcamam :)

cumartesi günü birde şey aldım
alüminyum folyo - streç film - buzdolabı poşeti - bitane bulaşık süngeri - battal boy çöp poşeti set halinde 5,99 tl idi :)
birde temizlikte derzleri temizlemek için arap sabunu
kasada beklerken teyzenin biride diyorki bununla bulaşıkmı yıkıyorsunuz :roflol:
yok dedim inşaat temizliği yapıyorum sırnaşık şey

hadi yaa o zaman renkli düz stor yaptırıyım alt kısmına boncuk fisfisfis
Sinay böyle düşünüyorum ama tülcüyede gitmem lazım öğrenmem lazım.
bunların altı düz olanlar ofis gibi gösteriyor evi oktarcım şekilli düşün eğer yaptırcaksan yerimseniben bende bugün gidiyim bi soruyum perdeciye ne dicek bakalım -tatlicadiarzu-
canım benim evim 1. kat site bahçesine ve caddeye bakıyor ortası bu şekil açık bi perde yaptırıp bide ışık açarsam herif beni cama stor yapar valla :roflol::roflol::roflol::roflol:

benim storum böyle

alt dilim yeri bu şekilde
evet bende salonumun güneşliğini 4. modeldeki fıstık yeşili gibi krem yaptırdım alt kısmında da boncuklar var ama bunu sadece mutfağa üstüne tül mül yaptırmadan taksam çok mu kötü olur fisfisfis

Son düzenleme:
hadi yaa o zaman renkli düz stor yaptırıyım alt kısmına boncuk fisfisfis

evet şeker hoş olur

canım benim evim 1. kat site bahçesine ve caddeye bakıyor ortası bu şekil açık bi perde yaptırıp bide ışık açarsam herif beni cama stor yapar valla :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

evet bende salonumun güneşliğini 2. modeldeki gibi krem yaptırdım alt kısmında da boncuklar var ama bunu sadece mutfağa üstüne tül mül yaptırmadan taksam çok mu kötü olur fisfisfis

ben öle yapıcam kötü olursa ilerde ekletirim :)
gündüzleri göz hizasına kadar acık tutarım karşım acık zati akşamlarıda kapatırım komple
acık olsada sorun olmaz çok yakında bina yok ama olsun

gördük yaa niye başımıza vuryorsun olan var olmayan varrr senağlama senağlama

birde ARSİMA bu arada banyo raf şeysini almışsın ya onun içine ne koycaksın

sana değil hayatımın başına vuruyorum :teselli:
onu ebeveyn banyoma aldım çünkü orda dolap raf bilmem ne yok
üst rafa 2 3 havlu koyarım alta traş şeyleri saç fırçası neyim
raf olsunda ben koyacak şey bulurum :roflol:

Arsima canım hepsi çok güzeller, iyi günlerde kullan. Benim de ebeveyn banyosuna raf almam lazım. Koçtaşta köşe bi raf beğenmiştim bakıcam ona.

Kızlar yaa gelinlikleriniz ne renk? Kafam buna takıldı dünden beri. Krem mi, kırık beyaz mı

Ben de hemşomu sorcaktım yaa gerçi ben de 2 gündür girmedim, geçmişe de çok bakamadım arada girdi mi acaba :uhm:

Perde konusundaki fikirlerimi söylim sinaycım. Tüm zorluğuna rağmen ben mutfağa katlamalı perde yaptırmak istiyorum. Rustik de düşünüyordum mutfağa taa ki rustiğin takılacağı kısımdan doğalgaz borusu geçen dek :roflol:

hee anladım canım sağol aydınlatma için kaydirigubbakcemile3

sağol kuzum
benimki kırık beyaz

boruya tak rustik fiyatından yırtarsın

geçmiş olsun canım benim Şeniz arada sırada tape attırıyolar ama galiba cümlemiz gerginiz kaydirigubbakcemile3

sen yazarken yoruldun ben okurken....delikafadulden o günü yasadım sanki. kolay gelsin hayatim işiniz rast gitsin inşallah kendine iyi bak gorusmek uzere

sağol azracım Şeniz

oohhh ohhh herşeyi bitirip gelicen cnm hihoyyyt

Şeniz

geçmiş olsun canım şimdi nasılsın bakiim :teselli:

mobilya derken neler giriyo içine? hayırlı olsun canım

tatlımm ben burda olsam hemen yardım etmez miydim sana çok şükür hatırlamışsın
ANGORA tabiki deeee
delikafadulden

bi de kafamı Giza Carpet'la karıştırdılar. o da Antep yöresinden hihoyyyt

ayy canım sağol özet geçtiğin için Şeniz havadisleride almış oldum kaydirigubbakcemile3 hayatımın evine bakayım şimdi

ben evimi çoktannnnnnnnn tuttum 1 kere resimlerini koymuştum dana kadar sonra kaldırdım kaydirigubbakcemile3 yeniden koydum Şeniz

bende hala bı manıta yapamadım

manita'yı mantı okudum ne alaka die anlayamadım :roflol:

bak kolaylanıyor işler canım da, habire şu günleri sayıp da beni uyuz etme :mymeka:

Kizlar kendinize cok iyi bakin iyi bir hafta sonu diliyorum hepimiz icin. Bugun dogtastan geliyorlar yatak odasi ve kose takimini getirceklermis cok heyecanliyim nasil olcaklar acaba optum hepinizi kojamannnnn gorusurus ptesi

heee benim yatakodamdan demi? hadi hayırlı olsun canım Şeniz

güle güle kullan sinaycım Şeniz

kızlar beyaz esyalarımı aldım bekodan ankastre aldım umarım pısman olmam...

canım hepsi çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Ama benim bosch takıntım var

müebbet dolabımız ç.makinamız aynı sanırım. ama benimkiler beyaz :1closedeyes:

suan edırnedeyım
hatta yunanstan sınırına dayandım resımlerı yarın yuklerım

vay gezenti vayyy... belediyenin gezileriyle mi gittin kızzz

ohh sırayla oluyo herşey düğündaşım. damlalık ne kız? halıyı kaça aldın sorması ayıp pierre'den

[/URL]
[/IMG]

veee son olarak bulaşık mak..:)))

[/URL]
[/IMG]

bu da sonunda düğün davetiyem:))) daha gelmedi basıma yeni verdik... koza davetiyenin pelin serisinden:))))

güle güle kullan hepsini. davetiyen de şıkmış yerimseniben

kızlar geldim dişime dolgu yaptıtrdım dün geçti artık ağrımıoooo,

geçmişe bakamadım herkesi öptümmm

oh çok şükür geçmiş olsun canım Şeniz

deniyorum bakalım olacakmı

bunlar nevresimlerimden bazılarıkaydirigubbakcemile2

bugünlük son olarakta bunlar var:lepi:

gerçekten aldıklarının hepsi çok şık, iyi günlerde kulmlan inşallah

bende gecen gün bundan aldım mutfak dolabının içine bardakların falan kaymasını engelliyor.beyazından aldım

gerçekten kokumu yapıyor nihal'in dediği gibi?

ohhh çok şükürrr koca gitti, burcu döndüü :dance: :teytey: :dance: :teytey: Allah kavuştursun canım, sayılı gün çabık geçer inşallah

kizlar beni fotgraflarimdan gören biliyor. dügünden sonra saclarimi kestirmek istiyorum sizce mu model nasil

ben bilmiyorum seni ama güzel bi model modern görünüyor

bence öyle zayıflamak için mamalar dez di mez di kullanmayın. hiç mi akıllanmıyosunuz, bi tane diet ürünü vardı kaç kişi öldü böyle... sporunu yapsın boğazını tutsun hormanel bi sorunu da varsa TIP DOKTORU'na gitsin.

lennnnnnnnnn ben de dün IKea'daydım... anammmmmm belki de aynı anda aynalara bakıoduk

hayırlı olsun canımmmmmmmm

hayatımmmmmmmmmm
imzama bak :lepi:

:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

kızlar ali gür kuaför nasıl sizce?

nerde ki Ali Gür?

ıyyyyyyykkkk ne zevksiz hepsi :dilcikar:

hayatımmmmmmm imzama bak annem

:mymeka: :mymeka:

ben bunları çoktannnnnnnnn aldım bilem :dilcikar:

yalan sölüyooooo croiselleeeee yalannnnnnnnn görmemişin düğün günü olmuşşşşşşş böyle daha 4 ayları 5 yılları olan arkadaşlarının yüzlerine vurmuş

kırık beyaz canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…