hoşgeldin güzel baberko :))) verecen dimi fikrini değiştirmedin:)))
güle güle kullan canım gönlüne göre olsun herşey Şenizbende cmt günü perde siparişimi verdim kızlar... mutfağıma pembe jaluzi yaptırıyorum... aslında gir jaluzi istiyordum ama ikisi arasında kararsız kaldım perdecide senin istediğin olsun aklın pembede kaldı pembe yapalım sonra eskiyince gri yaparız dedi:))) bende hemen atladım tamam diye... duvarlarımda lila rengi yakışacak bence:)))
rustikli perdelere de hayranım ztn çok hoşuma gidiyorlar ama benim eve pek gitmedi onlar yaptırmadım hiç bi yere((
süpermiş yaa koçtaşta da var mı ki bu tip aynalar :uhm:
20tl canım kaydirigubbakcemile5
inş. böcüğüm sende gönlüne göre döşersin evini:Saruboceq:
bende morunu aslında moru hıc sevmem ama mutfak takımımı alırken ordu enıstem mor beyaz al dedı ordusporluda bende kırmadım ablamda ıstedı
o yuzden mor alcam ustunede dantellı mutfak perdem:asigim:
ARSIM hepsı cok guzel cnm ı gunlerde kullanŞeniz
benimki öyle diyor şimdi sen evde olur olmadık şeyler giyersin süper mini etekler kısa şortlar falan millete gösteriş mi yaptırtacam nan karımı dio :mymeka:
evet şeker hoş olur
:roflol::roflol::roflol:
ben öle yapıcam kötü olursa ilerde ekletirim :)
gündüzleri göz hizasına kadar acık tutarım karşım acık zati akşamlarıda kapatırım komple
acık olsada sorun olmaz çok yakında bina yok ama olsun
Arsima canım hepsi çok güzeller, iyi günlerde kullan. Benim de ebeveyn banyosuna raf almam lazım. Koçtaşta köşe bi raf beğenmiştim bakıcam ona.
Kızlar yaa gelinlikleriniz ne renk? Kafam buna takıldı dünden beri. Krem mi, kırık beyaz mı
bak kolaylanıyor işler canım da, habire şu günleri sayıp da beni uyuz etme :mymeka:
ohh sırayla oluyo herşey düğündaşım. damlalık ne kız? halıyı kaça aldın sorması ayıp pierre'den
lennnnnnnnnn ben de dün IKea'daydım... anammmmmm belki de aynı anda aynalara bakıoduk
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
ıyyyyyyykkkk ne zevksiz hepsi :dilcikar:
:mymeka: :mymeka:
ben bunları çoktannnnnnnnn aldım bilem :dilcikar:
Perde konusundaki fikirlerimi söylim sinaycım. Tüm zorluğuna rağmen ben mutfağa katlamalı perde yaptırmak istiyorum. Rustik de düşünüyordum mutfağa taa ki rustiğin takılacağı kısımdan doğalgaz borusu geçen dek :roflol:
hoşbulduk şeker hayatım :)) ne vericem oldum biran için ama evet vericem naniknanik
ohh hele şükür geçmiş bitti geldim gnaydın herkese
yalan sölüyooooo croiselleeeee yalannnnnnnnn görmemişin düğün günü olmuşşşşşşş böyle daha 4 ayları 5 yılları olan arkadaşlarının yüzlerine vurmuş
Hee valla :roflol:
hoşgeldin güzel baberko :))) verecen dimi fikrini değiştirmedin:)))
süpermiş yaa koçtaşta da var mı ki bu tip aynalar :uhm:
benimki öyle diyor şimdi sen evde olur olmadık şeyler giyersin süper mini etekler kısa şortlar falan millete gösteriş mi yaptırtacam nan karımı dio :mymeka:
allaaaam gidip kendi bana nerde lüzumsuz kıyafet var alıp getirir evlenince evde giyersin diye şimdi de tutuştu tabi bu kız bunları giyip mutfakta yemek yaparsa ne yapacam diye sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol:
bunu okudum bende tam düşümdüm doğalgaz borusun tak perdeyi die arisma benden önce yazmış bilem :roflol:
seni uyuz etmek çok hoşuma gidiyor amaaa
damlalık hani evyenin yanında bulaşık koyunca su süzülen yer varya orası (Sağdaki kısım)
halı iki tanesi 1000 idi 800e bıraktı
ben ümraniyedeydim sen yerimseniben
vurma hulennn
zevksizim varmı itirazın :dilcikar:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
bunu okudum bende tam düşümdüm doğalgaz borusun tak perdeyi die arisma benden önce yazmış bilem :roflol:
hayatım midem bugün iyi çok şüküde bugnde dünden kalam bi yorgunluk var birazdan da halı yıkıcaz annemle
yalan sölüyooooo croiselleeeee yalannnnnnnnn görmemişin düğün günü olmuşşşşşşş böyle daha 4 ayları 5 yılları olan arkadaşlarının yüzlerine vurmuş
esmaaaa yok bugun ortada
her seferinde kendimi telkin ediyorum Arsima'nın imzasına bakmıcam die ama gözüm kayıyo senağlama
haa benim var o zaman damlalığım :dilcikar:
çüşşşşşşş o kaaaa para halıya mı verdiniz. ahh zengünlük böle bişi işte :çok üzgünüm:
heeee ben bayrampaşa Ikea'daydım
yok ne itirazım olcak o kaaaa zengünlüğe zevksüzlük :roflol:
ağlatıcaksınız beni ama yaaaa senağlama senağlama
bize mi soruyon kız sen daha iyi bilirsin :roflol: :roflol:
yok cnm daha nıler:1closedeyes:
abboww balayıma göz dikmiş :roflol:
Perde konusundaki fikirlerimi söylim sinaycım. Tüm zorluğuna rağmen ben mutfağa katlamalı perde yaptırmak istiyorum. Rustik de düşünüyordum mutfağa taa ki rustiğin takılacağı kısımdan doğalgaz borusu geçen dek :roflol:
pendik neomarindeki ali gür canım..
geçmiş olsun kuzucum yalı yıkamak yassak değil mi sizin orda :1shok:
ağlatıcaksınız beni ama yaaaa senağlama senağlama
selam bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?