Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güle güle kullan canım gönlüne göre olsun herşey Şeniz

20tl canım kaydirigubbakcemile5
süpermiş yaa koçtaşta da var mı ki bu tip aynalar :uhm:
inş. böcüğüm sende gönlüne göre döşersin evini:Saruboceq:
benimki öyle diyor şimdi sen evde olur olmadık şeyler giyersin süper mini etekler kısa şortlar falan millete gösteriş mi yaptırtacam nan karımı dio :mymeka:
allaaaam gidip kendi bana nerde lüzumsuz kıyafet var alıp getirir evlenince evde giyersin diye şimdi de tutuştu tabi bu kız bunları giyip mutfakta yemek yaparsa ne yapacam diye sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol:

beyaz :asigim:

bak kolaylanıyor işler canım da, habire şu günleri sayıp da beni uyuz etme :mymeka:

ohh sırayla oluyo herşey düğündaşım. damlalık ne kız? halıyı kaça aldın sorması ayıp pierre'den

seni uyuz etmek çok hoşuma gidiyor amaaa
damlalık hani evyenin yanında bulaşık koyunca su süzülen yer varya orası (Sağdaki kısım)

halı iki tanesi 1000 idi 800e bıraktı

ben ümraniyedeydim sen yerimseniben

vurma hulennn

zevksizim varmı itirazın :dilcikar:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

bunu okudum bende tam düşümdüm doğalgaz borusun tak perdeyi die arisma benden önce yazmış bilem :roflol:

hayatım midem bugün iyi çok şüküde bugnde dünden kalam bi yorgunluk var birazdan da halı yıkıcaz annemle

ohh hele şükür geçmiş bitti geldim gnaydın herkese

hoşgeldin

yalan sölüyooooo croiselleeeee yalannnnnnnnn görmemişin düğün günü olmuşşşşşşş böyle daha 4 ayları 5 yılları olan arkadaşlarının yüzlerine vurmuş

iftiracı

Hee valla :roflol:

:roflol:

hoşgeldin güzel baberko :))) verecen dimi fikrini değiştirmedin:)))

:roflol::roflol::roflol:

görmedim canım bakmak lazım
:roflol::roflol::roflol: mutfağa giderken üstünü değişirsin diye düşündü herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hayatim bizim yaatak odalarimiz aynimi hihoyyyt sen neler yaptin hafta sonun nasil geçti anlatsana kııııı

her seferinde kendimi telkin ediyorum Arsima'nın imzasına bakmıcam die ama gözüm kayıyo senağlama

haa benim var o zaman damlalığım :dilcikar:

çüşşşşşşş o kaaaa para halıya mı verdiniz. ahh zengünlük böle bişi işte :çok üzgünüm:

heeee ben bayrampaşa Ikea'daydım

yok ne itirazım olcak o kaaaa zengünlüğe zevksüzlük :roflol:

geçmiş olsun kuzucum yalı yıkamak yassak değil mi sizin orda :1shok:

selam bayanlar
kk yeni üye oldum burdan öğreneceğim çok şey olduğuna inanıyorum
çok güzel paylaşımlarınız var
kısmetse ekim ayında ben de evleniyorum
henüz hiç çeyiz hazırlığım yok.
anlayacağınız sıfırdan başlayacağım.
deneyimli arkadaşlardan tavsiye bekiliyorum.
inanın heyecanda nerden başlayacağımı bilmiyorum
elim ayağıma dolaşıyor.:sm_confused:

imzamı sileyim mi istermisin
benimde vardı ama tezgahla evyeyi değişmişler
napim onu beğendim bitek :)
o ka zengin değilim
fakirin zevksizliği demek daha uygun

abboww balayıma göz dikmiş :roflol:
yok cnm daha nıler:1closedeyes:

arsımaya katılıyom:lepi:
HAYATIM h geldın sımdık sorularına cvp verım
mantı cektı cnm öle dıyınce:roflol:
beledıye mı yok anam ben özgur kızım bındım arabaya ındım edırneden gezdım ha babam gezdım
hatta asker arkadasımla(ayy yanı arkdasım asker)askerıyeye gırıp rutbelı bı kac yakısıklı kestrdım gözume:jeyyar:
bursayada gtmeyı dsunuyom hamama ve ulu camııye basta olmak uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…