Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hosgelmısssınn cnmmm......:teytey:

nurdan h geldın

mınık bak benım albume ben ne kadr kılo almışım gor eskı köydekı resımlerım ıle edırne yazan resımlere bak emı

nurdan yemek takımı catal kasık tencere setı gıbı urunlerden baslayabılırsın zmnın azgıbı sonra nevresım pıke yatak örtusu olabılır
bu arada beyaz esya almadın mı yatak odasını sızde kız tarafımı alır onlarda var ıse onları oncelık alabılırsın az az odersın

ben de seni çok seviyorum Şeniz

Hayatim bizim yaatak odalarimiz aynimi hihoyyyt sen neler yaptin hafta sonun nasil geçti anlatsana kııııı

evet aynıııııııı deilmiydi

aklın yolu birdir :roflol:

hayatım haftasonu gelenlerin resimlerini çektin umarım kötükedihüso

heee çektimmmm ne varrrr :1closedeyes:

ben haftasonu neler yaptım anlatayım

salona halı aldım ama aksilik çıktı geri gitti bugün tel gelcek onu bekliyorum.
koridora 2 adet, mutfağa, banyoya, balkona avize aldık. kapının alt kilidini değiştik. aşkım avizeleri taktı. kilidi taktı. hee babam yeni kapı zili almış, akım onu da değiştirdi. yatakodasının kapısında sorun vardı adam geldi orta kapımızı aldı götürdü. sonracıma yataştan baza+yatak+başlık aldık, çarşamba günü gelcek. salona perde-tül-güneşlik, mutfağa tül-yatakodasına güneşlik siparişi verdik, o da çarşamba günü gelcek

pendik neomarindeki ali gür canım..

heee yok onu bilmiyorum

nurdan h geldın

mınık bak benım albume ben ne kadr kılo almışım gor eskı köydekı resımlerım ıle edırne yazan resımlere bak emı

bakmıştım da bi daha inceleyim alıcı gözüylen :jeyyar:

sıkı bir şekilde kilo almaya çalışrken midem ağrıdı ya hevesim kaçtı ama tekrar almaya çalışıcam
süt ürünlerinden uzak durmaya çalışarak nasıl yapabilirim böcük bi tarif versene bana

kızım foto makinam yok benim napim::)))

hım kaydirigubbakcemile3

bnde seni hayatıımmmmmmmmmm
çektiysen eklesene Çok üzgünüm çoook
oh epey iş halletmişsin kısçe gözün aydın

pitircikcim benim sofraörtüsü takimimi minikin annesi yapiyor ve gri simli beyaz oluyor... Suplalarimda gri pecete halkalarinida gumus istiyorum kaca yapiyorsun tanesini tatlim

azracım senin peçete halkaları bence halka kısımları gümüş üstüne beyaz kristal taşlardan çiçek şeklinde olursa harika uyumlu olur

azracım senin peçete halkaları bence halka kısımları gümüş üstüne beyaz kristal taşlardan çiçek şeklinde olursa harika uyumlu olur

:lepi: aynen katiliyorum minikcim taşli olmasi salon takimimla uyumlu olur gümüş anneciginin diktigi sofra takimiyla uyum saglamis olur a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…