cumartesi günü birde şey aldım
alüminyum folyo - streç film - buzdolabı poşeti - bitane bulaşık süngeri - battal boy çöp poşeti set halinde 5,99 tl idi :)
birde temizlikte derzleri temizlemek için arap sabunu
kasada beklerken teyzenin biride diyorki bununla bulaşıkmı yıkıyorsunuz :roflol:
yok dedim inşaat temizliği yapıyorum sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:süpersiniz :lepi:canım benim evim 1. kat site bahçesine ve caddeye bakıyor ortası bu şekil açık bi perde yaptırıp bide ışık açarsam herif beni cama stor yapar valla :roflol::roflol::roflol::roflol:
a.s a.s evet evet evet evet vercek sözü var alkisalkisalkisalkisalkisalkishoşbulduk şeker hayatım :)) ne vericem oldum biran için ama evet vericem naniknanik
:lepi: aynen katiliyorum minikcim taşli olmasi salon takimimla uyumlu olur gümüş anneciginin diktigi sofra takimiyla uyum saglamis olur a.s
:roflol::roflol::roflol:süpersiniz :lepi:
Bu arada Arsi halına ve banyo askına bayıldım, hepsini güle güle kullan şeker.
tünaydın kızlar bı gecmısı okuyum gelıyorum gecıktım
azra yatak odan çook hoşş olmuşş.
Azracım evin çok güzelll bitmemiş olmasına rağmen güle güle otur inşallah
azracım evın guzel gozukuyo gule gule kullannnnn
ben yemeğe gider
görüşürüz kızlar
Teşekkür ederim adaşımm :1hug:
salon takımını yerlestırmedınız mıı cnmm
bakmıştım da bi daha inceleyim alıcı gözüylen :jeyyar:
sıkı bir şekilde kilo almaya çalışrken midem ağrıdı ya hevesim kaçtı ama tekrar almaya çalışıcam
süt ürünlerinden uzak durmaya çalışarak nasıl yapabilirim böcük bi tarif versene bana
yerlestirdik nihalcim hakketten magazadaki hali kalmis o albumude degiseyim dogru diyosun ya unutmusum degistirmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?