cnm bende cok sevmem süt ve yoğurdu ama ıcmelısın
ben ılk once ıctığım su mıktarını coğalttımkı mıdem genısledı sonrada az az cok yedım ee 1 ay gecmedıkı sureklı acıkır oldum zaten cok yerdım ama kılo alamzdım demekkı suyu az tukettım ıcınmış
sende alırsın ınan bana
resımlere baktın mı
almayı dusundugum suplaaa renk ya gümüş ya siyah
kızlar işler yoğun bakamıom ama bi perde muabbetidir dönmüş. açıkçası ben kiracı olucağım için perdeye milyarlar dökemicem ama kendi evim olsaydı en güzelini yaptırırdım çünkü halı ve perde gösteriyo herşeyi gibime gelio
çok değişikmiş :lepi:
olma mı hem de nasıl.heyecan azaldı strese bındı.sen de?
deniyorum bakalım olacakmı
geçmişten geleceğe geldim....
alıntı yapamadım,herkesler aldıklarını güle güle kullansın....
Nihalcim albumu bastan duzenledim güzelim
baktım canım mor elbiseli söz resimlerin sanırım orda çok zayıfsın sonra almışsın baya
bende bugün bime gideyim kendime bol kalorili şeyler alayım ton balığına taktım bu ara
ton balıklı sandwiç yapıyorum hem protein almış oluyorum
süreklii karbonhidrat almak zararlı
süt ürünleri mideme dokunuyo canım yasak bana ondan çok nadiren içmeliyim
hadi sarılalım :1hug:saol cnm hoşgeldin
Burcuuu bizde çok özledik seni yokluğun farkedilio inan. düğünlere çok az kaldı sende baya şey halletmişsin cnm. gel bi sarılam sana :1hug:
aminn balımm :Saruboceq:
hoşgeldin burcuuu bu son ayrılışınız olur inşallah :1hug:
kuzuşum dün sanaa uzun uzunn yazdım cevapları sonra baktım hiçç birini yollamamış öyle sinirlendim ki kapadım yattım sabah yeniden yazarım artık dedim. :roflol:Ayyy maket pastayı kesmek de çok komik bizim de nişana maketti kaydirigubbakcemile3
Millet yer kuzum sen merak etme. Yazmıştın zaten süslemen yeşil olcaktı galiba, uydurmuyom dimi -tatlicadiarzu- Masa süslemelerinde ne kullanılacak şamdan, yoksa sadece çiçek? Biz de salı halletcez de nasıl bi süsleme olcak bilmiyorum. Bir de yer volkanı yok havai fişek bi sürü ayrıntısı var yaaa. Gelinliğin ne alemde peki? Yaaa kaç günde dikilmiş olcak gelinliğin burcu? Benim de haftaya dikilmeye başlancak ben bi model beğendim ama o model bedenime göre yeniden dikilcek bir de bazı değişiklikler olcak. Ama karar veremediğim nokta krem mi olsun kırık beyaz mı? Benim denediğim gelinlik kremdi kuzenlerim filan krem olsun çok güzel dedi. Eve geldim annem bence beyaz daha gelin gibi dedi. Bana da öyle geliyor yaa kırık beyaz daha mı iyi olur. Bu arada kır düğünü olcak açık hava ve çok aydınlık değil haliyle bana fikir verin yaaa. Kafam karıştı kafamçokkarıştı
Not: İstediğin sorudan başlayabilirsin :roflol:
Allah kavuştursun burcum ve bir dahada hiç ayırmasın inşallah
sağol arkadaşım Şeniz]
hoşbulduk canikomm :1hug: burcu sahalara geri döndü :sm_cool:Günaydınlarrr
Burcu hoşgeldinn az kaldı inşlh sabır Arsima salon halını daha dün yakından gördüm çok güzeldi gerçekten iyi günlerde olsun herkes cicilerini güzel günlerde kullansın
Burcuuuu hoşgeldin canımmm herşeyi halletmişsin ama kendinle ilgili hazırlıkların ne alemde saç , cilt bakımı vs ...?
anlat da bizde kopya çekelim kaydirigubbakcemile3
almayı dusundugum suplaaa renk ya gümüş ya siyah
çok çok güzelmiş nihalcim ya ben bu modeli hic biyerde gormedim aldinmi alcakmisin?
cnm o söz deıl abımın kına gecesı
edırne özel albumdu sen gorebılıyon mu demekkı benım ark lıstemdesın
ben sevmem ton balığını ama bısey alırken kalorısınede bak ayy ınş alırsın bacım ne dıyım
azra evın super ya huzurla otur tatlım :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?