Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

almayı dusundugum suplaaa renk ya gümüş ya siyah

Eklentiler

• $1109000118902_medium.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 21

baktım canım mor elbiseli söz resimlerin sanırım orda çok zayıfsın sonra almışsın baya
bende bugün bime gideyim kendime bol kalorili şeyler alayım ton balığına taktım bu ara
ton balıklı sandwiç yapıyorum hem protein almış oluyorum
süreklii karbonhidrat almak zararlı
süt ürünleri mideme dokunuyo canım yasak bana ondan çok nadiren içmeliyim

kesınlıklee cnmm evı halı ve perde gosterıoo ne olursa olsunnnn hersey super olsun tul yada halı olmasın bellı etmıyo kendınıı

olma mı hem de nasıl.heyecan azaldı strese bındı.sen de?

deniyorum bakalım olacakmı

geçmişten geleceğe geldim....

alıntı yapamadım,herkesler aldıklarını güle güle kullansın....

blks cıgım bende sana nasıhat sıtres yapma ınan hersey olup bıtınce cokuzulursun o anların tadını cıkar
lahana ruyamda senıgordum ama sorma nasıl unuttum
sinay bence mutfaga kersınlıkle katlamalı yaptır

azracım çok güzel hepsi güle güle kullan...

oturma odası köşene bayıldım.rengine ve parlaklığına çok hoş olmuş...

sen hangi semtte oturcan canım...

azracımmm valla ben spor sevmeme ragmenn begendım eve koyunca daha sık olmussss bencee magazada cok anlamamıstımm gule gule oturunn bıde perdeyle halı olsa tam gostercek ayrıca mutfagını cok begendımm

cnm o söz deıl abımın kına gecesı
edırne özel albumdu sen gorebılıyon mu demekkı benım ark lıstemdesın
ben sevmem ton balığını ama bısey alırken kalorısınede bak ayy ınş alırsın bacım ne dıyım

azra
evın super ya huzurla otur tatlım :asigim:

saol cnm hoşgeldin

Burcuuu bizde çok özledik seni yokluğun farkedilio inan. düğünlere çok az kaldı sende baya şey halletmişsin cnm. gel bi sarılam sana :1hug:
hadi sarılalım :1hug:

hoşgeldin burcuuu bu son ayrılışınız olur inşallah
:1hug:
aminn balımm :Saruboceq:

kuzuşum dün sanaa uzun uzunn yazdım cevapları sonra baktım hiçç birini yollamamış öyle sinirlendim ki kapadım yattım sabah yeniden yazarım artık dedim. :roflol:
tekrar yazıyorum. evet masa süslemelerim yeşil örtü olacak beyaz üstüne. yerimseniben şamdan kullanılmayacak çünkü örtüm yanarsa parasını senden alırım dedi kadın kaydirigubbakcemile3 ben dedim ben alıp koyayım mum şamdan falan sen bilirsin dedi. sarhoş olan adam şarkıya ritim tutmak için alıp eline sallıyor mumlar masaya örtüye akıyor deliniyor yırtılan örtümün parasını senden alırım dedi aman dedim lazım değil. sadece çiçek olacak sonra birde pırıltılı masa süsleri falan. birde biz şöyle bir şey yapıcaz kuzum. hani kalpli falan minik mandallar var ya. normalde masada kimin nereye oturacağını belirtmek için. şiirler yazıcaz renkli kartonlara ve bu mandallarla kadehlere tutturucaz. a.s çok sevimli olacak :1rolleyes: volkan olacak 4 adet. ilk dans esnasında 4 köşede duracak. havayi fişek olacak. gelinliğim toplamda 1.5 ayda dikilmiş olacak. zaten topplamda 2 provada dikiyormuş kadın. ilk anlaşmaya gittiğimizde şöyle bir bakmıştı ölçü almadı ilk provaya gittiğimde cuk diye oturdu astar:1shok: çok şaşırdım kadının göz ayarı süpermiş a.s bencede sen anneni dinle balısım. kırık beyaz en ideali derim ben yerimseniben benimkiside kırık beyaz. ayy inşallah hepsini cevaplamışımdır. :roflol:

Allah kavuştursun burcum ve bir dahada hiç ayırmasın inşallah
sağol arkadaşım Şeniz]

şekercim aldıklarını gördüm şimdi şahane şeyler almışsın güle güle güle kullan balısım Şeniz

Günaydınlarrr

Burcu hoşgeldinn az kaldı inşlh sabır Arsima salon halını daha dün yakından gördüm çok güzeldi gerçekten iyi günlerde olsun herkes cicilerini güzel günlerde kullansın
hoşbulduk canikomm :1hug: burcu sahalara geri döndü :sm_cool:

Burcuuuu hoşgeldin canımmm herşeyi halletmişsin ama kendinle ilgili hazırlıkların ne alemde saç , cilt bakımı vs ...?

anlat da bizde kopya çekelim kaydirigubbakcemile3

cilt milt bakımı yok vallahi yaptırmadım bir şey. sırnaşık şey
önce diğer işleri ayarladım şimdi son 1 ay kendime ayırıcam. a.s
saçlarımı boyatıcam rengini değiştiricem süpriz olacak sizlerede sırnaşık şey cilt bakımıda bir kere dışarda yaptırdım allah korusun yüzüm tahriş oldu bir daha yaptırmam asla :1closedeyes: ama evde kendim buhar banyosu falan yapıyorum. yoğurt sürüyorum buzlukta soda dondurup suruyorum çok önem veririrm cildime

azracım canım sana dün de yazdım ama yollamadı bu meret. o mıknatıslı baharatlıktan bende almak istiyorum. hatta kesin ondan alıcam ama benim bulduğum stede 135 liraydı. sen nereden aldın kuzucuğum. ve boyutları nasıl? gündelik pul biber kekik nane falan için yeterlimi çok küçük olmasın iistiyorum. biraz bilgilendirirsen sevinirim canım :1hug:

azracım canım sana dün de yazdım ama yollamadı bu meret. o mıknatıslı baharatlıktan bende almak istiyorum. hatta kesin ondan alıcam ama benim bulduğum stede 135 liraydı. sen nereden aldın kuzucuğum. ve boyutları nasıl? gündelik pul biber kekik nane falan için yeterlimi çok küçük olmasın iistiyorum. biraz bilgilendirirsen sevinirim canım :1hug:[/QUOTE]

burcucum ben gitti gitmek uzere olan bi siteden aldim istersen ozelden linkini atarim sanada 129 ytl ama taksitli olursa vade farki koyuyor tatlim ctesi gunu kargo yapmislar ama henuz elime ulasmadi ulasirsa sana detayli resimlerini boyutlarini yazarim canım benim

azra resımlerede yazdımevın ıcınde cok farklı durmus ılk resımelrdencokguzel evınde öyle kendı evınız sanırım ALLAH huzur versın

evt canım listendeyim ondan bakıyom sende benimkilere bakabilirsin 1-2 resim ekledim bende

azracım her şeyden öte kendi evim ya bu bile yeter

bende kırık dökük ufak olsun ama kendi evim olsun çok istiyorum
inşallah evlendiğimde kendi evimi alabilirim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…