ay arkadaşım döndüğüme ne kadar sevinmiş öyleeee:1hug: yerim ben senii evet koca gtti burcu geldiiiiii :sm_cool::dance: :dance: Şeniz
selam bayanlar
kk yeni üye oldum burdan öğreneceğim çok şey olduğuna inanıyorum
çok güzel paylaşımlarınız var
kısmetse ekim ayında ben de evleniyorum
henüz hiç çeyiz hazırlığım yok.
anlayacağınız sıfırdan başlayacağım.
deneyimli arkadaşlardan tavsiye bekiliyorum.
inanın heyecanda nerden başlayacağımı bilmiyorum
elim ayağıma dolaşıyor.:sm_confused:
burcucum ben gitti gitmek uzere olan bi siteden aldim istersen ozelden linkini atarim sanada 129 ytl ama taksitli olursa vade farki koyuyor tatlim ctesi gunu kargo yapmislar ama henuz elime ulasmadi ulasirsa sana detayli resimlerini boyutlarini yazarim canım benim
içimde sebebini bilmediğim bir kırılganlık söz konusu senağlama
lahana ruyamda senıgordum ama sorma nasıl unuttum
adet döneminde misin canım :teselli:
bana hep adet döneminde öyle olur da :çok üzgünüm:
hayırdırr cnmmm
Selam kızlar nasılsınız maşallah hazırlıklar son hız devam
burcuuuuuuu hoşgeldin kuzucukkk...kaydirigubbakcemile3
kızlar bişi sorcam size yardımcı olun lütfen
nikah başvurusu için sağlık raporu için tahlil felan yapıyorlar. yaparken bir kağıt ile gidiyoruz hastaneye ve orada 2 dr o kağıdı imzalıyor ama sonucu 1 hafta kadar sonra veriyorlar. o sonuç alındıktan sonra mı belediyeye gidiliyor yoksa o imzalanan kağıt yeterli oluyor mu ?
dün akşam mobilyalarımızı beğendikkk :)
ohh be bu dertten de kurtulduk,
şimdi bi oturma odası eksik kaldı, onu da ucuz yollu halletmeliyim
çünkü bütünbütçemizi , salon koltukları+yemek odası+ yatak odasına kullandık:1rolleyes:
hoşbulduk canımm:1hug:
kızlar hiç mi havadis yok yaaaaa
arsima ne yaptı gamze hamile mi esra karadeniz döndümü?
mandilin elissa pasmina Hayatım hamide hayat87 tubiş herkesss herkesss iyi miiiiii
günaydın kızlarr....
hayatımın en çok gezdiğim en yorulduğum en koşuşturduğum 15 gününü yaşıyorum
onun için nete grme fırsatı bile bulamıyorum....
pazartesi aranıza yeniden dönücem şekerlerrr...
kocaman öpüldünüzzz...
Ben geldiiimmmm!!!
dün iş çıkışı bir sürü alışveriş yaptım yine yatak odama geçen yıl yatak örtüm ve cibinliğini almıştım cibinlik demirini koyacak yer bulamam diye son ana bırakmıştım dün akşam gezmediğim yer kalmadı hiç biryerde kalmamış evshopta tükenmiş temmuzdan önce gelmez dedilerevkur'a gittim orda zaten eseri yok :bbo: neyse o kadar gezdim ama yön'de buldum sonunda hemen aldım:sm_cool: yıldızlı slikon kek kalıbı, servis takımı aldım yarın babamı götürüp eve cibinlik demirini tavana monte ettircem klozet kapağımı vidalatcam makyaj ve traş aynamı banyoma taktırcam döküntü olacak bütün işlerimi hallettircem sonrada temizlik yapılcak bugünde çıkışta damatlık bakıcaz aşkıma bende banyo perdem için askılık alıcam alacaklarım bitti şükür kızlar artık ev yerleşince çıkarsada düğünden sonra hallederim takatim kalmadı yıllardır uğraşıyorum birazda eksik kalsın valla -tatlicadiarzu-
merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim aslında uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum
kızlar beyaz esyalarımı aldım bekodan ankastre aldım umarım pısman olmam...
bakalım begencekmısınız yorumlarınızı beklıyorum
dün eve gittim perdeci geldi ölçüleri aldı ayın üne teslimatı istedim tabi tarih sarkabilir
mutfak tezgahım 2 ay önce yapılmıştı evyem damdalıklı hoş bişeydi tezgahımda dolaplarla aynı renk beyazdı
dün gittim bide ne görem tezgahı değişmişler alacalı bulacalı bi granit evyede yuvarlak bişe damlalık fln yok
canım sıkıldı ona bide eve ilk gittim evde alıcı biri geziyordu tepem attı
anahtarları aldım kapımı kitledim geldim
gelirken tülcü bıraktı bizi sağolsun :) halı bakalım dedik salon kalmıştı bitek onuda dn aldık
canlısı daha cici tabi kendi çektiğimide yarın eklerim
boş odam şimdilik boş kalacaktı ama annemin yaptığı pelş klozet takımı banyoma büyük olacak galiba onuda oraya atarım :)
çok sade ve asil görünüyor.
güle güle dağıtın yerimseniben
kızlar geldim dişime dolgu yaptıtrdım dün geçti artık ağrımıoooo,
geçmişe bakamadım herkesi öptümmm
geçmiş olsun :teselli: ağrımaz inşş bidaaa
kizlar beni fotgraflarimdan gören biliyor. dügünden sonra saclarimi kestirmek istiyorum sizce mu model nasil
güzelmiş canım
bılmıyorum kı ne geldıgınııııı delı oluyorumm bazennn evlenmekten korkuyo hemen evlenmek ıstemıyorum soz olursa zorunda kalıcam dıooo abım 3 4 sene sona dıooo daha ne yapsınn bıraz ondan beklıorum ama umru deılll
söz olursa evlenmek zorunda mı kalırız diyo :1shok: :1shok: :1shok:
hala 4 ayım varrrrrr
geçer kuzum geçer
günaydın kızlar geçmişe bakamadım off hafta sonu yorucuydu buketcim senin ev ne alemde? kızlar size bir şey sorucam stor perde kullanan yada yaptıran var mı aranızda?? ben bugün çıkışta perdeciye gidicem stor istiyorum ama çoğu yaptır dio çoğu da temizliği çok zahmetli diyor ne yapsam kafam karıştıCADIARZU:uhm:
torlar ya da katlamalılar bahsedildiği kadar zor değilmiş canım özellikle benim bi arkadaşım çoook memnun olduğunu diğerlerine göre daha basit olduğunu söyleyip duruyor. Mutfağada katlamalılar yakışıyor.
Kızlar günaydınnn....
Önce geçmişi okuyayım.Fazla yazmayın da yetişeyim size. Yeni aldığınız şeyler varsa güle güle kullanın.
Bende hafta sonu York mobilyadan koltuk takımımı aldım ama resim çekmeyi unuttum yaaa(
hadi hayırlı olsun alkisalkisalkis
Bu arada dün taça gittim. 3 al 2 öde kampanyasından yararlanayım dedim. Bi tane saten deluxe nevresimlerden, bir tane pike takımı, bir tane de taç değil başka bi marka pike beğendim. Ama o pikenin çift kişiliğini bulamadılar. Bana bi güzellik yapıp 2 ürünü alın % 20 indirim yapalım dediler. Ben de hesapladım 3 ürünü alsaydım ortalama her biri 94 lira olcaktı ama onların indirimiyle ort.110 lira yapıyordu. Ben de bu durumda kazıklanmış oluyorum biraz daha indirin dedim. Tam çingene pazarlığı yapyorum artık yaa kaydirigubbakcemile3 Sonunda istediğim fiyata ikisini 200 e aldım :sm_cool: Ama fotoları yarın eklicem çünkü makinem yok
oooh maşallh sulfatcım kaydirigubbakcemile2
bekliyorum fotoları
fotolarınıda gördüm az önce balım çok cici şeyler almışsın.bugünde çok yoruldum
ikeaya gittim ayna almak için yuvarlak olanı anamla ablam beğenmedi onlar beğenmeyince bende almadım duvar stıckeri aldm ortayada ince uzun bi ayna aldım
ebeveyn banyosuna alacağım aynada banyoma büyük gelirmiş öyle dedilr onuda almadım
onun yerine oraya raf aldım değişik hoş bişe
mutfağa baharatlık askısı ve tabak askısı aldm peçetelik yumurta çırpıcı ve 3lü mini tenceremsi bi set aldım
ebeveyn bayosu için bornozlara askı ve dolap için 24 tane elbise askısı aldım 5 tanede pantolon askısı aldım
resim çekebilirmiyim bilmiyorum :)
çekersem eklerim yarın
hepiciğini güle güle kullan.a.s.
bu dalgalı aynayı bende istiyorum, listemde.Çok şık görünüyor. Ama sen çoook uyguna almışsın.
mandalincim yok bugün yaaa kaydirigubbakcemile
beni mi sormuş şekerim yerim ben seni Şeniz
ellerine sağlık pek cici olmuşlar.evet canlarım peçete halkalarım,fotolar kötü ama gerçekte daha ciciler:))
isteyene yaparım sipariş üzerine istediği modelden,incili olanın altına incilerim yetmedi tamamı incili olucak.
hoşgeldin...selam bayanlar
kk yeni üye oldum burdan öğreneceğim çok şey olduğuna inanıyorum
:
Arsima canım hepsi çok güzeller, iyi günlerde kullan. Benim de ebeveyn banyosuna raf almam lazım. Koçtaşta köşe bi raf beğenmiştim bakıcam ona.
Kızlar yaa gelinlikleriniz ne renk? Kafam buna takıldı dünden beri. Krem mi, kırık beyaz mı
benimki ekru..
hoşgeldin mandilincimmmm senide çok özlemişimmmm
söz olursa evlenmek zorunda mı kalırız diyo :1shok: :1shok: :1shok:
evet cnm ama 3 4 sene sona evlılık kafadann ama bılmıyorum o ne dusunuyyooo
kısmet artık
burcum,kırmızılım mandilinin sizde haberler nasıl?
böcük edirnede abim askerlik yaptı bende gidip gördüm güzel memleket gerçekten selimiye camisi çok büyüleyici....
betam yok yafu :1no2:
sulfatım sen nasılsın?gelinlik ne oldu toprağum?
azra evin çok şık gerçekten güle güle oturun...
esmy sıkılma kuzum allah hayıra çıkarsın
bende seni özledim yawruşum Şeniz gel öpem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?