Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:dance: :dance: Şeniz
ay arkadaşım döndüğüme ne kadar sevinmiş öyleeee:1hug: yerim ben senii evet koca gtti burcu geldiiiiii :sm_cool:
vallahi aklım hep sizdeydi şimdi neler almışlardır neler kaynatmışlardır diye kaydirigubbakcemile3

aramıza hoşgeldin canım :1hug:
ay allah kolaylık versin vallahi zor hazırlıklar biz bir çoğunu atlattık yaa şimdi zor geliyor anlatması bile vallahii kaydirigubbakcemile3

ayy çok sevinirim şekercim detaylı bilgilendirirsen. almaya kesin niyetliyim. ama yakından gören bir göze ihtiyacım var. boyutunu falan gelince anlatırsan sevinirim. bunu ve birde erzak çeşmesini kesin alıcam çünkü yerimseniben birde ev muhabbeti dönmüş birileri evini görmüş ben neden göremedim acep CADIARZU nerde fotolar şekercim.. yoksa gördüm mü... :uhm:

Selam kızlar nasılsınız maşallah hazırlıklar son hız devam

biz sonucu beklemeden başvurduk

hayırlı olsun ama nerde fotolar?

hoşbulduk canımm:1hug:
kızlar hiç mi havadis yok yaaaaa
arsima ne yaptı gamze hamile mi esra karadeniz döndümü?
mandilin elissa pasmina Hayatım hamide hayat87 tubiş herkesss herkesss iyi miiiiii

hoşgeldin burcişim, özlettin kendini wallahi
ben yazana kadar bütün hawadisleri duymuşsun şekerim zati Şeniz

bidaha gitme emi :çok üzgünüm:

alkisalkisalkis süpper çok az kalmışş

merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim aslında uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum

hoşgeldin çeyizcii, seenin düğün-nişan vs ne durumda?

kızlar beyaz esyalarımı aldım bekodan ankastre aldım umarım pısman olmam...
bakalım begencekmısınız yorumlarınızı beklıyorum

güle güle kullan hulkacım

perdeciyi halletmişsin canım halında pek cici, tam salon için ideal.
tezgahını nie değiştirmişler yaa illa bi aksilik çıkmak zorunda mı

burcum,kırmızılım mandilinin sizde haberler nasıl?
böcük edirnede abim askerlik yaptı bende gidip gördüm güzel memleket gerçekten selimiye camisi çok büyüleyici....

betam yok yafu :1no2:

sulfatım sen nasılsın?gelinlik ne oldu toprağum?

azra evin çok şık gerçekten güle güle oturun...

esmy sıkılma kuzum allah hayıra çıkarsın

canımm:1hug: vallahi ben havadisleri yazdım. düğünle ilgili herşey hazır :1rolleyes: evi sonra kurucaz malum a.s yaa azranın evini erde gördünüz çok merak ettim. profiline mi ekledi yoksaCADIARZU
bende seni özledim yawruşum Şeniz gel öpem

oyy bir daha gitme demiş arkadaşım banaa :1hug: yok gitmiycem artık burdayım düğüne kadar :sm_cool: hadi öpüşelimm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…