Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar yaklasık 100 kısıden aldıgım tarıf sonucu patlıcan oturtmam cok guzel olmus bence elıme sağlıkkkkkk

Kızlar selamlar.burcu hoşgeldin fıstık

oyyy herkes beni nasıl özlemiş yaaaa
sevilmek çokk güzel kızlar inanın sizde benim burnumda tüttünüz hee aklım sizdeydi hep. neler kaynatıyorlar şimdi diye düşünüyrdum.arada KK diyordum aşkım kızııyordu :roflol:
böcük nerelerde onu göremedim hiç :uhm:

Bende haftasonu evi didik didik her tarafını temizledim.
Dawetiyelerimiz geldi, hazır. Sade ama şık bişi oldu.
Konsolun üstüne ayna beğenmiştim daha önce onu aldık, monte ettik.
Salon+mutfak+giriş avizelerini aldık, onlarıda taktık. Yatak odası ve diğer odalar kaldı onları şimdilik erteledim.
Perdeler takıldı, çook cici oldular hepside tam istediğim gibi oldu.
Ev perdelerle tam ev oldu. Kaba eşyaları yerleştirdik. Ben yawaş yawaş mutfağı yerleştirmeye başladım.
Kırmızı çook tatlı bi sürahi buldum onuda aldık. Çamaşır sepeti, kirli sepeti, tombiş su bardağı boschdan kırmızı kattle (89 liraya düşmüş), 2 liraya el-yüz havluları, kavanoz, kırmızı saklama kapları ıvır zıvır aldım.
Damatlık, tw, nikah şekeri, koridor halısı, servis seti eksik.. Bunlarda da model belli ama paramız bittti mirmirmirmir
Bide benim epilasyon ve cilt bakımı yaptırmam lazım. Birde takılarım için demirciye ayaklıklı takılık yaptırmam gerek, bu da muallak.
ışte böyle.......

BurcuÖzge ya senın fotolarına bakıodumda sen bı ara yemekteyızde bı kadın ÇıkmıŞtı adını tam hatırlayamıorum nurdanmı nuranmı ona ne kadar Çok benzıosun yaaa

kızlar yaklasık 100 kısıden aldıgım tarıf sonucu patlıcan oturtmam cok guzel olmus bence elıme sağlıkkkkkk

afiyet olsun
kaydirigubbakcemile3

özledik tabi çok belliydi yokluğun

Kızlar albüm yaptım evin ilk halini ekledim. Eşyalar gelince onlarıda eklerim.
hemen bakıyorumm

allah seniii emiii :roflol::roflol::roflol: eline sağlık canım :1hug:

ağlatıcaksınız beni ama yaaaa senağlama senağlama

:teselli:

hoşgeldin hihoyyyt

imzamı sileyim mi istermisin
benimde vardı ama tezgahla evyeyi değişmişler
napim onu beğendim bitek :)
o ka zengin değilim
fakirin zevksizliği demek daha uygun

silme istemem
anlamadım fakirin zevksizliğini

ben hiç gitmedim edirne'ye :1closedeyes:

makina ile yıkıyor belkim

ağlama yaaa

hoşgeldin
Allah yardımcın olsn

bilmiş :mymeka:

yassahh canım biz makineyle yıkıyoz fakir halı yıkama makinesi var annemin

bizim hiç halı yıkama makinamız olmadı :a015: :roflol:

evet canlarım peçete halkalarım,fotolar kötü ama gerçekte daha ciciler:))
isteyene yaparım sipariş üzerine istediği modelden,incili olanın altına incilerim yetmedi tamamı incili olucak.

valla benim gibi bi beceriksiz için sanat eseri :lepi:

hım kaydirigubbakcemile3

bnde seni hayatıımmmmmmmmmm
çektiysen eklesene Çok üzgünüm çoook
oh epey iş halletmişsin kısçe gözün aydın

eklicem ama sıra gelmiyo, yalnız bazı fotolar çok kötü çıkmış

Hayatim resim cektinmi canim bi suru isini halletmissin cok güzel

evet çektim koycam azra, senin resimlerine de baktım çok güzeller. insanın kendi evi olunca içini istediği gibi tamir ettirip döşeyebiliyor. ama kiracıysan olana razı oluyosun. benim evim senin kadar şık görünmüyo tabii senağlama

a.s a.s evet evet evet evet vercek sözü var alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ama önce bana verecek :dilcikar:

sevinmez miyimm sevindim tabiiii burciş :dance:

selaaaam kızlar hepinize şimcik geldim hemen geçmişi tarayıp geleceğim..

hoşgeldin canım :1hug:

BurcuÖzge ya senİn fotolarına bakıodumda sen bİ ara yemekteyİzde bİ kadın ÇıkmıŞtı adını tam hatırlayamıorum nurdanmı nuranmı ona ne kadar Çok benzİosun yaaa

hönkkk sırnaşık şey vallahi tanımıyorum kuzucumda inşallah güzel biridir :mymeka:
ayy merak ettim şimdi hee

afiyet olsun
kaydirigubbakcemile3

özledik tabi çok belliydi yokluğun

dur içimden geldi öpücem ŞenizŞenizŞeniz

Minik mutfağın başka resmini ekledim. Şuan mutfakta olan ankastreler çıkacak kızlar. Benim aldıklarım gelecek 10 haziran gibi.

Ayyyy kuzucuğum ayrıntılı nasıl da yazmış herbişeyciği ellerin dert görmesin :1hug: Vala bizimkinde alkol yok, şamdan olabilir o nedenle kaydirigubbakcemile3 Herşey çok güzel olsun hepimiz için :1rolleyes: Ben de kırık beyaz diyorum burcum yaa düşününce kır düğünü ışık salondaki gibi değil haliyle krem kötü olabilir göstermeyebilir kendini

oooh maşallh sulfatcım kaydirigubbakcemile2
bekliyorum fotoları

benimki ekru..

Bu pc dökülüyo canım, resim ekleyemiyorum :sm_confused: Ama bizim laptop gezmeye gitti gelince eklicem hemen kaydirigubbakcemile3
Senin gelinliğin bitti dimi ne güzel yaaa ohhhhihoyyyt

Yaw betam nerde acep klava: Vala toprağım sorma ben gelinlikte tıkandım kaldım. Çok mu anlam yüklediğimden gözümde büyüttüğümden beğenemiyorum acaba. Cuma günü baktık simgede kuzenlerim filan çok yakıştı dedi ama benim içime sinmedi. Bu hafta h.sonuna kadar mimar kemalettindeki modaevleri, kemeraltı filan hepsini gezcem aklımda bişey kalmasın. Haaa baktım bulamıyorum ptesi artık simgeye kendi beğendiğim tarzları götürüp diktircem Onlar da 2 ay fazlasıyla yeter bi süre dediler zaten. Geç kalmam herhalde

Sen de durumlar nasıl? Gelinliğin ne durumda baya oldu gibi senin bitmedi mi

:roflol::roflol::roflol:

oktar evin nerde canım... salondan giriş y.odasından 5. kat gibi duruyoda...salon ve mutfak harika canımmm

çok teşekkür ederim canım benimmm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…