Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

elisaa evet cnm telimi de verdim.. mail yollamışlar siparişiniz sürat kargoya verildi diye dün akşam.. ama hala gelen giden yok ( ne süratmiş ne süratttt..

cnm mail geldi ise problem yok
yalnız kargoyu ara bir sor adıma kargo varmı diye yarın
eğer yok derlerse sunseti ararsın..

allaa allaaa elisaa aradım kargoyu.. yokmuş kargo ismime.. anlamadım ben bu işi? gerçi sadece bana en yakın şubesini aradım kargonun henüz oraya ulaşmamış olabilir mi acaba?

Cnm bildiğim kadarıyla kargolar online bi sistemle çalışıyo
birde yarını bekle bakalım eğer yine aynı cvp olursa sunseti ara ve anlat durumu

şimdi de sürat kargonun esenyurt bölgesini aradım orda da yokmuş.. sunsetin fabrikası da esenyurtta zaten.. offf kayboldu kargom yok ühüüü (

İsaura , gri şortlu 9,90 tl lik takımın hangi bedenini sipariş etmiştin sen kuzum?
ben S istemiştim kalmadığı için bana M göndericeklerini sölediler bakalım nasıl olacak :))

olmamış işte cnm. Neyse bebişim gelsin de bi bakim hele :))
iyi akşamlar herkese çıkıyorum

ben bu mobilyanın hangi markaya ait olduğunu öğrenmek istiyorum
bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

kelebeklerevı hepsını ı gunlerde kullan hepsı cok guzel havlular bı harıka

Kelebeklerevi güle güle kullan canım hepsini.harika harika harika

Nisan ellerine gözlerine sağlık tatlıcımmmmmmmmm.sana ordan bikaç şeyin adresini soracam

öncelikle güle güle kullan canım yatak örtün çok güzel.yalnız kaz tüyü yorgan ve yastıkların kullanışlı olmadığını duymuştum.tüyler çıkıyomuş falan bir zaman sonra.onun yerine silikon yastık ve yorgan daha uygun olur kanısındayım

elisaa evet cnm telimi de verdim.. mail yollamışlar siparişiniz sürat kargoya verildi diye dün akşam.. ama hala gelen giden yok ( ne süratmiş ne süratttt..

canım bende o sıteden 2 takım pıjama aldım bana gelmıs kargo ama uyuyordum sanırım kapı sesını duymadım gerı gıtmıs cebımı aradılar kargo geldı evde yoktunuz dıe gerı ıade edıcekler dedı bende etmeyın ben bugun evdeyım gelsın kargo dedım.neyse surat kargodan aradılar kargoyu gonderın dedım yok sız gelıp alın dedıler bana bende gelemem bebegım var dıye yalan soledım yerınız nerde dedım ıncırlı caddesınde dedıler bana bende yarın getırın dedım ben yoksam kapıcıya bırakın dedım tamam dedıler bakalım yarın gelmesını beklıyorum bence bu surat kargo adresımı bulamadı ben evdeydım hep cunku kımse gelmedı

isauracım internetten çok alışveriş yapmış ve böle şeyler başına çok gelmiş biri olarak sana tavsiyem.sunseti arayıp sana gönderdikleri kargonun takip numarasını iste.daha sonra kargo şirketinin müşteri hizmetleri numarasını internetten bulup ara ordan takip numarasına göre kargonu buldur nerde olduğunu sana söleyeceklerdir.umarım bir an önce gelir de kavuşursun cicilerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…