Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsıma kızların dedıgı gıbı uygun bı sekılde soyle nışanlına.benım de yapabılcegım bıse var mı dıye sor.yavastan yavastan konuya gır.yoksa iice sıkıntı olur zaman daraldıkça.

offff
gidip gitmediğini sordum zaten ama oda bilmiyor yada gitmedi ama bana demeye çekiniyor bilmiyorum

yani bu benim vesvesem değil dimi
stres olmakta haklımıyım :)

kayınvalidem sürekli arıyor annemi
herşeyde hayır var kendini üzmesin diyor
banada üzme kendini işte ben (nişanlım için) ona belli etmiyorum sende etme çok üzülüyor diyor

ama işte öyle çok izin almak istemiyorum hafta içi ve benim sadece iki cumartesim kaldı
bu cumartesi koltuk beyaz eşya vs. gelecekti (benim komutam altında olanlar) haftaya cumartesi mobilyalar (nişanlımın komutası)
bu cumartesiye kadar temizlik yapılması gerek ama ne zaman :uhm:
mobilya gelince yine tmizlik olmalı ama ne zaman :uhm:
çeyiz yerleşcek ne zaman :uhm:

duymayanlara bi daha ilan ediyorum. eşyalarımı ekledim albümeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

baktım
çok güzell darısı başıma

vallahi bende mandiline katılıyorum arsima...
ayy ben varya tutuşurdum o kadar zamanım kalsa...
seni daha çok panikletmemek için yazmıyorum bu konuda farkındaysan

burdakiler olsun yakınımdakilar olsun herkes takma yetişir dio ben paniklemim diyemi yoksa insanlar gerçekten mi rahat :)

[arsima sıkma canını telşa yapma gunde temızle 1 gunde eşya gider hereyıcın sıkılp uzulmeyın yaaa ok mi

Beğendiysen yollim sana yerimseniben

sağol canım benim Şeniz

güzel lafmış "tamamlanmamış evle düğün olur ama gelinsiz düğün olmaz" :roflol:
vicdanen çok rahatım çünkü yapmamam gerken şeyleri bile araştırdım yaptım
ve o da farkında herşeyi benim üstüme yıktığından
ve yıkacağı başka bi konu olduğunda da bunuda sana yüklüyorum herşeyi baan yaptırıyorsun deme aşkım ama .......................... diye başlayan cümleler
geçen günde bişe dedi yine dedim onuda birlikte yapalım
bunca yaptığım şey biranda yok oldu ve bana dediki sıkıldıysan yapma :1shok: sıkıldım de bana
yuh dedim sustum :roflol:

Arsimacim sen hic uzme kendini ben evimin ilk halini atayimda anla demek istedigimi 1 gunde hallettik harc ne kelime yerde duvar kagidi tutkallarimi ararsin harçmi ararsin boyami ararsin o gordugunuz bembeyaz kapilar nasildi bi bilsen 1 gun ya 10 da basladik gece 12 de nisanlimla ikimizdik sadece kimsede gelmedi yardima hallettik. ceyiz yerlesmeside 1 gun sakin kendini uzme bu icinde oldugun guzel gunun tadini cikar kimsenin seni uzmesinede izin verip bundan mutlu olacaklara mahal verme sakin bak :teselli:

tubilik, bu akşam konuş eğerki herşey bitip su elektirk kaldıysa kendin ilgilen yaptırt, yok başka eksikler varsa ne kendi ailenden nede onlardan birinin evinde kal balayına ne zaman gidecekseninz o güne kadar bir otel bak düğün sonrası direk oraya git orada kal kafan rahat olsun oradanda balayına gidersin ohh misler gibi dinlernirsin döndükten sonrası Allah kerim en önemlisi düğün gecesi sen ona odaklan ev yetişmeyecekse sonra yerleştirirsin ölüm yok sonunda ömür ve sağlık olduktan sonra herşeyin üstesinden gelinir. çok uzattım kusuruma bakmayın tubiş senin yerinde kendim olsaydım ne yapardım diye düşünerek bunları yazdım.

herkese iyi akşamlar,

beta
bindallında nişan kıyafetinde coook şık ( bende istiyorummm yaaaa
Saol canımm a.s.
[Beta bindallı gerçekten değişikmeiş canım yaa süper birde elbisenin renginede bittim çok severim moru,
düğün olmıycak yaa gelinliğini giycenmi peki kınada..
düğün neden olmayacak, merak ettim
benimde kınam Boluda düğünüm istanbulda olacak ama Bolu daki tanıdıkların coğu İstanbula gelemiyeceği için bende kınamda gelinlik giymek istiyordum bana da fikir olması açısından sordumm :uhm:[/QUOTE]
Canım ben ve nişanlım oldum olası düğünleri sevmeyiz..Oyun oynamayı bilmiyoruz zevk almıyoruz düğün yapmak istemedik.Annemle kayınvalidemde tutturdu nikah olacak madem kına gecesi çalgılı oyunlu olsun dediler..Sokakta yapamayız yasak bizim buralarda evde zaten olmaz çok kalabalık bi sülalemiz var bizde düğün salonu tuttuk..Ondan Cuma kına olacak nikahta pazar günü olacak Allah nasip ederse yerimseniben Ben uzağa gelin gitseydim kınada bende gelinlik giyerdim ama uzağa gelin gitmiyorum ondan kınada gelinlik giymem olmaz canım.
beta söz mu laa delikafadulden
Sözüm sözz böcükk kaydirigubbakcemile5 Hele bi koca bul evlen sen yerimseniben

kayınvalidem sürekli arıyor annemi
herşeyde hayır var kendini üzmesin diyor
banada üzme kendini işte ben (nişanlım için) ona belli etmiyorum sende etme çok üzülüyor diyor

Öyle aramakla üzülmekle olmaz ki bu işler.Oda bişeyler yapması lazım :uhm: Öff seninde kafanı karıştırmayım şimdi sinirleniyorum ben böyle olunca Çok üzgünüm çoook
İnşallahh herşey yetişirr dilediğin gibi olur Arsimam ama sende takma kafana sonra hasta oluyorsun :teselli: Herşey olacağına varır..yerimseniben

Son düzenleme:
arsi ya üzülme ne olur.şimdi zamnda daralıyor ya yüzden sıkılıyorsun.rabbim kolaylığını verir emin ol...
off üzüldüm hı....

arsimacım ben de senınle aynı durumdayım.benim

yalnız değilim ne mutlu bana :)

Yok pashminamm :1ninca:Zaten kınada 3 tane kıyafet değiştiricem gelinliği nikahta giyicem o zaman görürler yerimseniben Uzağa gelin gitmiyorum.

3 tane ne giyicen :)

arsıma kızların dedıgı gıbı uygun bı sekılde soyle nışanlına.benım de yapabılcegım bıse var mı dıye sor.yavastan yavastan konuya gır.yoksa iice sıkıntı olur zaman daraldıkça.

tamam şeker Şeniz

Arsimacim sen hic uzme kendini

denerim canım
inşallah bende kolayca hallederim

tubilik, bu akşam konuş eğerki herşey bitip su elektirk kaldıysa kendin ilgilen yaptırt,

öyle olacak zati direk balayı sonrası beni düşündürüyor
şimdi evlilik hazırlığı bilmem ne diye izin alırımda balayından gelince iş başı yapcam ne dicem ne diye izin isticem
ki benden 2 hafta sonra kaynım evleniyor onlar içinde izin almak zorunda kalıcam

kızlar herkese yarın cevap vericem bugün yetişemedim herşeye ben çıkıyorum öptüm hepinizi

iyi akşamlar

arsi ya üzülme ne olur.şimdi zamnda daralıyor ya yüzden sıkılıyorsun.rabbim kolaylığını verir emin ol...
off üzüldüm hı....

amin inşallah.

pashmına:roflol: pardon laa ne bılem okadr cok dişi ağrıyan vardıkı karıstı
ya ben cok korkuyom ya daha ustunde et var sankı bademcıklerımde onunla cıkcak gıbı

yok yaa şimdi iğneler falan o kadar güçlü ki operasyon esnasında hiçbişey hissetmiosun böcük belki operasyondan sonra biraz ağrı oluo ama ağrı kesici alıosun işlem tamamlanıyoo.

Eti kesiolar yaa korkutmak gibi olmasında yarıolar orasını

akşam bi konuşayım
umarım yarın güzel haberle gelirim :)
gidiyorum kısçeler kendinize iyi bakın
herkese iyi akşamlar

üzme kendini balım daha kesinlesmedi mecliste karara baglanmadi:teselli:

sağol sedefcimm Şeniz

akşam bi konuşayım
umarım yarın güzel haberle gelirim :)
gidiyorum kısçeler kendinize iyi bakın
herkese iyi akşamlar

üzme kendini mobilyaların hazır iş bi temizlikte en fazla 2 günde hallolur
kuzenlerin filan varsa onlardan yardım istersin temizlik için

beta hepsi çok güzel bayıldım çok beğendim.güle güle giyyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Saol lahanam Allah sizede göstersin düğün günlerinizi yerimseniben a.s.

3 tane ne giyicen :)

Benimkiler boşnak canım..Adetleri var değişik değişik benneyaptımki
İlk başta abiyemi giyicem..1 saat üstümde durur heralde sonra onların boşnak şalvarları var beyaz bak bundan...

sonraa bindallımı giyicemm kına yakılacak..
Bide tutturdularr nişanlığınıda giyy Çok üzgünüm çoook Giymem dedimm o sıcakta bunları giy çıkarr onda bile mafolucamm bide nişanlık kalsın dedimm :dilcikar:

kokteyl nikah şöyle nikahtan önce ayakta içki ve ordorv servisi yapılıyormillet çakır keyf oluncada nikaha geçiliyo 30 dk filan sürüyo sanırım kokteyl
benim bildiğim bu şekilde canım

Boyle bir günde içki alinirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…