arsima, bu saatten sonra üzülcek falan düşünme artık. nişanlına söyle kardeşiyle konuşsun yarın halletsin hepsini. Işılın dediği gibi ev yetişmezse daha fazla üzüleceksiniz, daha çok tartışacaksınız.
arsimacım seni üzmek istemem ama sıkılmakta stres yapmakta çoook haklısın canım.
sadece 20 günün kalmış, huzurunuz tabikide bozulmasın ama bu işler halledilmedikçe huzurunuz kaçmaya başlıcak Allah korusun.
Arsima wallaha istanbulda olsam gelirdim yardıma 1-2 günde evini tertemiz yapardık.Hiç nişanlının ailesi arayıp sormuyormu naptınız diye :uhm: Sizinkiler açsın bi telefon annen konuşsunn benim annem açıp soruyor walla şakayla karışık kayınvalideye gönderme yaptı yoksam ondada hiç hareket yoktuu benneyaptımki
arsıma ya uzulme daha cok var halolur cnm benım yaa
zaten erkekler demez mı halledırız o laf benı ölduruyo:mymeka:
10 gunde bıle yetısır uzulme sen
nışanlın ne zmn gelcek
1 gun boyu temıslık yapsanız 2.gun ceyısın gıder
halolur
hem evını bıkez cok süper temıslemış olursunuz :1hug:
duymayanlara bi daha ilan ediyorum. eşyalarımı ekledim albümeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vallahi bende mandiline katılıyorum arsima...
ayy ben varya tutuşurdum o kadar zamanım kalsa...
seni daha çok panikletmemek için yazmıyorum bu konuda farkındaysan
[arsima sıkma canını telşa yapma gunde temızle 1 gunde eşya gider hereyıcın sıkılp uzulmeyın yaaa ok mi
Beğendiysen yollim sana yerimseniben
ARSİMA sen gördüğüm kadarıyla elinden fazlasıyla her geldiğini yapıosun hani yapmasan tamam dicem ama vicdanen rahatsın yapabilceğim herşeyi yaptım bu kadar oluyo de daha fazla kasma bak hasta olcan bu sefer evi bırakıp seni iyileştirmeye çalışcaklar bu sefer evin gene yarım kalcak. Tamamlanmamış evledğün olur ama gelinsiz düğün olmaz be canımmm...
Dertlenme bu kadarr
benim çevremde hiç böyle olmadı
sizin oldumu düğüne 20 gün kalmış daha ev yerleşmemiş temizlenmemiş bile
hani olduysa söyleyin yetişti fln diye bari üzülmim
nişanlım diyorki ben geleyim 1 gecede yaparım bu temizliği
inşaat temizliği bu silcen temizlencek sonra gene ora harclı gibi olacak onu arındırmak zor
hepsinide geçtim ben önümüzdeki hafta sonu kız çeyizini yerleştirmek istiyordum ama şuanda imkansız görünüyor
ben belki bunu yapamıcam benim neyim eksik neden böle bitakım şeleri eksik yaşıyorum ben
Saol canımm a.s.beta
bindallında nişan kıyafetinde coook şık( bende istiyorummm yaaaa
düğün neden olmayacak, merak ettim[Beta bindallı gerçekten değişikmeiş canım yaa süper birde elbisenin renginede bittim çok severim moru,
düğün olmıycak yaa gelinliğini giycenmi peki kınada..
Sözüm sözz böcükk kaydirigubbakcemile5 Hele bi koca bul evlen sen yerimsenibenbeta söz mu laa delikafadulden
kayınvalidem sürekli arıyor annemi
herşeyde hayır var kendini üzmesin diyor
banada üzme kendini işte ben (nişanlım için) ona belli etmiyorum sende etme çok üzülüyor diyor
arsimacım ben de senınle aynı durumdayım.benim
Yok pashminamm :1ninca:Zaten kınada 3 tane kıyafet değiştiricem gelinliği nikahta giyicem o zaman görürler yerimseniben Uzağa gelin gitmiyorum.
arsıma kızların dedıgı gıbı uygun bı sekılde soyle nışanlına.benım de yapabılcegım bıse var mı dıye sor.yavastan yavastan konuya gır.yoksa iice sıkıntı olur zaman daraldıkça.
Arsimacim sen hic uzme kendini
tubilik, bu akşam konuş eğerki herşey bitip su elektirk kaldıysa kendin ilgilen yaptırt,
kızlar herkese yarın cevap vericem bugün yetişemedim herşeye ben çıkıyorum öptüm hepinizi
arsi ya üzülme ne olur.şimdi zamnda daralıyor ya yüzden sıkılıyorsun.rabbim kolaylığını verir emin ol...
off üzüldüm hı....
pashmına:roflol: pardon laa ne bılem okadr cok dişi ağrıyan vardıkı karıstı
ya ben cok korkuyom ya daha ustunde et var sankı bademcıklerımde onunla cıkcak gıbı
üzme kendini balım daha kesinlesmedi mecliste karara baglanmadi:teselli:
akşam bi konuşayım
umarım yarın güzel haberle gelirim :)
gidiyorum kısçeler kendinize iyi bakın
herkese iyi akşamlar
Saol lahanam Allah sizede göstersin düğün günlerinizi yerimseniben a.s.beta hepsi çok güzel bayıldım çok beğendim.güle güle giyyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkis
3 tane ne giyicen :)
akşam bi konuşayım
herkese iyi akşamlar
akşam bi konuşayım
herkese iyi akşamlar
Kizlar kokteyl nikah nasil oluyor bileniniz varsa anlatirmi bana
kokteyl nikah şöyle nikahtan önce ayakta içki ve ordorv servisi yapılıyormillet çakır keyf oluncada nikaha geçiliyo 30 dk filan sürüyo sanırım kokteyl
benim bildiğim bu şekilde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?