Boyle bir günde içki alinirmi
Yaa kızlarr istediğim herşeyi nişanlım aldı çok şükürr..
Ama bir konuda anlaşamıyoruz :1no2:
Benim istediğim davetiyeye çok pahalı diyor..
300 adet 260 TL dediler.Oda çok sadee bişe istiyor.100 TL yi geçmicekmiş taa babannemden kalma davetiyeler oda :1no2:
Napıcam ben yaa senağlama oturup evde yapıcamm eğer ki istediğim olmazsa
Çok mu pahalı sizce :uhm:
Sizler ne kadara yaptırdınız davetiyelerinizi :uhm:
üzülme canim buda hal olur. ama 300 davetiye 100 lirayi gecmemesi zor gibi. Kristal davetiyede vardi ama yalnis hatirlamiyorsam 100 tanesi 30 lira olan ve inan güzel modeller vardi bi bak istersen. benim sectigim de cok sade 50 lira 100 tanesi bende kristal davetiyeden sectim..
songacım bence fıyatı uygunnn ve cok zsıklar gule gule kullan
çok teşekkür ederim canım.daha güzeli senin olsun
slm kızlar nasılsınız napıosunuz
yaa bi halı beğendim step te:))) 6m2 2500 dedi şimdi kampanya warmış 1780 e indirdiler...
ama çok pahalı geldi... off ama aklımda onda kaldı... bide tek halı yaaa.. daha bunun takımı war...
Yorulucamm tabi hatta sinir bile olucam Çok üzgünüm çoook ben kıyafet giyip çıkara çıkara kına gecesi bitecek walla kaydirigubbakcemile3betacım ya onları gıy cıkarr yorulmucanmı cıcım
slm kızlar nasılsınız napıosunuz
yaa bi halı beğendim step te:))) 6m2 2500 dedi şimdi kampanya warmış 1780 e indirdiler...
ama çok pahalı geldi... off ama aklımda onda kaldı... bide tek halı yaaa.. daha bunun takımı war...
betacım biz de 100 tanesi 40ytl olanlardan yaptırdık 600 tane.ıkımız de begendık yanı.ne sade ne luks bıse.içimize sındı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?