Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu arada dün bir derdim vardı ya ağdayla ilgili..... bugün düzeldi kızlar.geçici bişeymiş arkadaşların dediği gibi.iyiki varsınız.hepinize çok teşekkürlerrrrr

:1hug:

çok pahalı değil mi
:1shok: :1shok:

betacım resım nasıl eklenır bulamadım ama netten buldum davetıyeyı asağıdaki linkte636 nolu davetıye.zarfının içi de aynı renk yeşil.orda pek belli olmamış gibi.bak istersen.hem uygun olan baska davetıyeler de var bence.
DİLEK DAVETİYE | TÜM DAVETİYE MARKALARI VE ÖZEL TASARIM DAVETİYELERİ | davetiye | kartvizit | broşür | matbaa | Düğün | Nikah | Sünnet | Nişan | Tebrik | kartvizit | broşür | matbaa | fatura | irsaliye | dosya | zarf | afiş | kadıköy | istanbul | kad Davetiye&altmarka=Dilek Davetiye

banada çok pahalı geldi kızlar STEP te beğenmiştim...zaten oranın halıları harika... off yaa ama içimde kaldı gerçekten... belkide alırım diorum ama salona bi 6m2 bi de 4m2 lazım 4m2sinide 1400küsüre bıraktı... toplamda hepsi 3200 falan yapıo düz hesap... yani düşünsenize 3000 wersem ben sadece salona değil bütün ewe alırım hatta para artar bile... bi arkadaşım 1800 saray halıdan 9 halı almış bütün ewi kaplamış... onunla kıyaslıorum bi de aman diorum nie okdr para bayılcamki bi de kendimi biliorum bikaç seney ben değiştiririm onu:)))) yazık gerçekten((

sağol canım değişik tabaklar arıyorum ama bulamıyorum netten falan bakıyorum şimdi değişik bulursan bana özelden söylesene hemen bakayım kaydirigubbakcemile3

[/URL]
[/IMG]

işte beğendiim halı:))) ama benim beğendiim siyahlı beyazlı grili tonlu daha şık duruyor:)))) bakalım sizde beğenecekmisiniz 2009 tasarım ödülü almış...

1 saat erken baslatın cnmm kaydirigubbakcemile3

ben karacanın porselenlerini bi de porlandınıki beğeniyorum istersen onlara bak bi:)))

[/URL]
[/IMG]

işte beğendiim halı:))) ama benim beğendiim siyahlı beyazlı grili tonlu daha şık duruyor:)))) bakalım sizde beğenecekmisiniz 2009 tasarım ödülü almış...

değişik bişeymiş canım.valla ne diyim şimdi.bence çok hoşuna gittiyse al derim.bazı şeyler içinde paraya kıyacan yaniiii.ona kıyma buna kıyma.napcaz yaa.bir kere evleniyoruz beeee.çok hoşuna gittiyse başka alternatifte yoksa kafanda bunu al derim ben. :asigim:

ewt yaa harika gözüküyor halı ama di mi:))))
ama çok dediiniz gibi ühühühüüh sanırım paraya kıyıpta alamayacaım(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…