Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

2500tü canım peşinde 1780e indi bitanede 4m2 si lazım bana ozmnda gelio sadece salonun halısı 3000küsüre(( ztn şimdiye kdr 40 000den fazla harcamamız oldu((off yaa ne bileyim kafam karışık... başka alternatif yok diemem çünkü bakmadım başka yerlere daha... ama aklım bunda yaa diğerlerini beğenmem kesin...

[/URL]
[/IMG]

işte beğendiim halı:))) ama benim beğendiim siyahlı beyazlı grili tonlu daha şık duruyor:)))) bakalım sizde beğenecekmisiniz 2009 tasarım ödülü almış...

ben beğenmedim canım yaa.. belki yakından daha değişiktir ama
bana o kadar edecek bi halı gibi gelmedi...

anammmmmmmmmmmm o neeee :1shok: o fiyata kaç halı alırım ben dermişim sen bilirsin canım durumun almaya yetiyorsa beğendiysen al derim

kız begenırsın yaa.3000 sadece salon cok ya bence.yıne de sen bılırsn.bak her yere.

resim çıkmamış kardelenciğim...

tekrar dene...

ya kızlar işte bende kafaya taktımmı tam takarım... farklı olan şeyler hoşuma gider hep ztn... böyle kabartmalı falan halı hem orjinal hemde çok hoşuma gitti yaa:)))
ama işte insanın gözü alışınca sewmio sıkılıyor... birde ben maymun iştahlıyımdır 1 ay sonra hiç değeri ve özelliği kalmayacak benim için... sıkılacam hangi ara değiştirsem diye bakacam:))) onun için kıyamayacam da okdr para werildi die...

kaşmire, şark halıya bakacam bi d saraya bakayım diorum...

3k konsepttede orjinal halılar oluyormuş... bakalım artık...

tamam betacım becerebılırsem yuklerım
Baktım davetiyene canım değişik güzelmiş ama bunu benimkine göster çok abartılı der çok sade istiyorr senağlama Az önce bunun için tartıştık benneyaptımki Kızdıı banaa senağlama

bende bu tabaklardan aldım 2 tane tanesi 3,50 çok beğendim yaaa
Çok uygunmuş fiyatı ben 5 TL ye almıştım benneyaptımki İyi günlerde kullan yerimseniben
[/URL]
[/IMG]
işte beğendiim halı:))) ama benim beğendiim siyahlı beyazlı grili tonlu daha şık duruyor:)))) bakalım sizde beğenecekmisiniz 2009 tasarım ödülü almış...
Sen kafayımı yedin kuzum :mymeka: Açıkcası söylücemm ben hiç beğenmedim :uhm:
Bi kere bu kirlenince sen kıyıp yıkayamazsın bile temizlemeciye verdiğini düşün bi geliyormuş mafolmuş o kadar para puff benneyaptımki O parayla sen has ipek çin halıları alırsınn onlar daha güzel bence yerimseniben Hem bu halıların temizliği çok zor oyukları nasıl makineyle temizliceksinn :uhm:

Yazık günahh o parayaa walla :1no2: Başka ihtiyaçlarını alırsın mobilya parası walla :1shok:

ztn cnm step e gönderiyormuşsun onlar kendi halı yıkama yerlerinde yıkayabiliyorlarmış... dier yerler mahvediyormuş((
içim gidiyor baktıkça ama(( ben çok beğendiimmm...
bakalım artık hayırlısı
kızlar şimdi halıdan açıldı madem konu... benim yatak odamın mobilyaları koyu renk... perdelerimi siyahlı kırmızılı seçtim ama ağırlık kırmızıda ki boğmasın odayı hemde perdeler ön planda olsun dedim:))) duvarlarımda gri renkte...
sizce halımı kırmızı mı alayım yoksa siyah mı...
bitane gümüşsuyunda beğendim siyah üzerine kırmızı beyaz gri ( parlak) desenleri war ama yoğunluk siyah...

bitanede şimdi saray halıda beğendim ama kırmızı baskın renk arada birasda krem war...
krem biras alakasız olacak odaya gibi geldi... onun yerine siyah yapsalardı hiç düşünmez onu alırdım...

ama bakacam diğer yerlerede sizce hangisi üzerinde araştırma yapayım kırmızı mı siyah mı

[/URL]
[/IMG]

bu kırmızılı olan:))

bi tanede deco halıda buldum şimdi siyah beyaz...
[/URL]
[/IMG]

yatak odasına hangisi güsel olur hadi bakalım

Canım zevke göre değişiyor bu davetiye işi ya.
Ocak ayında bi nişan davetiyesi yaptırdım(yaptırdım dediğim; patronun kızının nişanıydı) biz iş yerinde patronum müdürüm ve ben katalogdan beğendik ve matbaacımızda yaptırdık, gösterişliydi çok-kabartmalı simli aksesuarlı-, 150 adedi 550-600-tl tutuyodu biz 350-tl ye yaptırdık.
Geçenlerde yine, iş arkadaşımıza düğün için yaptrıdık o çok sade bişey istedi kelebekli sade şeker bişey beğendi, 500adedi 200lira tutuyodu 120ye yaptırdık.
Yani nasıl birşey beğendiğine göre değişir, evet ortalama bir davetiyeye göre biraz pahalı olabilir senin beğendiğin 100tanesi 80liranın üzerindeymiş ama 260 lira öyle çooook büyük bir mebla değil, şirinlik muskası olup nişanlımı ikna edebilirim diyorsan dene, yok yine sinirlenecekse çok üsteleme bence senin canın sıkılmasın o açıdan böyle söylüyorum.
Ama en iyisini sen bilirsin tabi.. muck

Baktım davetiyene canım değişik güzelmiş ama bunu benimkine göster çok abartılı der çok sade istiyorr senağlama Az önce bunun için tartıştık benneyaptımki Kızdıı banaa senağlama
kıyamam :1hug:

Yaa kızlarr istediğim herşeyi nişanlım aldı çok şükürr..
Ama bir konuda anlaşamıyoruz :1no2:
Sizler ne kadara yaptırdınız davetiyelerinizi :uhm:

cnm benim davetiyeler 400 tanesi 292tl yapıodu pazarlıkla 250ye yaptırdık bence çok fazla ısrarcı olma derim gerçekten deymez daha uyguna çok şık davetiyeler var
hatta benim davetiyem bundandı bide 2 gün ortasındaki kağıdı sokmakla uğraştım

hoşgeldin cnm:)))

saol cnm. ya ben bu halılardan hiç bişey anlamıom cnm böyleinternetten görünce illa yanından görmem lazım şimdi şu güzel desem seni yanıltmış olurum o yüzden genelde halı muabbetine pek yorum yapmamaya çalışıyorum

buketcımm hosgelmısın güzelim

hoşbulduk nihalcim seninki tepki vermedimi hala

Hoşgeldinnn bukettt hihoyyyt

:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…