Baktım davetiyene canım değişik güzelmiş ama bunu benimkine göster çok abartılı der çok sade istiyorr senağlama Az önce bunun için tartıştık benneyaptımki Kızdıı banaa senağlamatamam betacım becerebılırsem yuklerım
Çok uygunmuş fiyatı ben 5 TL ye almıştım benneyaptımki İyi günlerde kullan yerimseniben
bende bu tabaklardan aldım 2 tane tanesi 3,50 çok beğendim yaaa
banada çok pahalı geldi kızlar STEP te beğenmiştim...zaten oranın halıları harika... off yaa ama içimde kaldı gerçekten... belkide alırım diorum ama salona bi 6m2 bi de 4m2 lazım 4m2sinide 1400küsüre bıraktı... toplamda hepsi 3200 falan yapıo düz hesap... yani düşünsenize 3000 wersem ben sadece salona değil bütün ewe alırım hatta para artar bile... bi arkadaşım 1800 saray halıdan 9 halı almış bütün ewi kaplamış... onunla kıyaslıorum bi de aman diorum nie okdr para bayılcamki bi de kendimi biliorum bikaç seney ben değiştiririm onu:)))) yazık gerçekten((
Sen kafayımı yedin kuzum :mymeka: Açıkcası söylücemm ben hiç beğenmedim :uhm:
Canım zevke göre değişiyor bu davetiye işi ya.Benim istediğim davetiyeye çok pahalı diyor..
300 adet 260 TL dediler.Oda çok sadee bişe istiyor.100 TL yi geçmicekmiş taa babannemden kalma davetiyeler oda :1no2:
Napıcam ben yaa senağlama oturup evde yapıcamm eğer ki istediğim olmazsa
Çok mu pahalı sizce :uhm:
Sizler ne kadara yaptırdınız davetiyelerinizi :uhm:
kıyamam :1hug:Baktım davetiyene canım değişik güzelmiş ama bunu benimkine göster çok abartılı der çok sade istiyorr senağlama Az önce bunun için tartıştık benneyaptımki Kızdıı banaa senağlama
Yaa kızlarr istediğim herşeyi nişanlım aldı çok şükürr..
Ama bir konuda anlaşamıyoruz :1no2:
Sizler ne kadara yaptırdınız davetiyelerinizi :uhm:
hoşgeldin cnm:)))
buketcımm hosgelmısın güzelim
Hoşgeldinnn bukettt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?