Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kelebek evi arkaşım küçük ev aletlerimiz aynı kırmızı kırmızı...:)
gerçi benim beyaz eşyamda komple bosch bende senin gibi her şeyi ordan aldım... hepsi çok içime sindi inşallah iyi günlerde kullanırız canım...

ya banada yolla adresiiidelikafadulden

Beyaz eşyada Siemens iyi midir acaba? Kullanan var mı? Bosch dan daha iyi olabilir diye duydum ama emin olamıyorum

Beyaz eşyada Siemens iyi midir acaba? Kullanan var mı? Bosch dan daha iyi olabilir diye duydum ama emin olamıyorum

biocin canım siemens ve philips benim gönül rahatlığıyla aldığım ve hiç bir zaman beni yarı yolda bırakmamış markalar,beyaz eşyada siemens düşünüyosan kalitesi tartışılmaz canım bence al

kizlar buda benim tencere takimim...
iki büyük tencere
bir ufak boy tencere
bir wok
bir pilavlik
bir de sos yapmak icin, yada et icin ufak sapli tencere
(internetde resimlerini bulamadigim icin kendim cekmek zorunda kaldim kusura bakmayin)

buda tek kisilik caydanlik kaydirigubbakcemile3
hediye gelmisti....

Son düzenleme:
ne kusuru tatlım nette ki fotolar bazen aldatıcı oluyor ama böyle fotosunu görünce daha iyi oluyor kanımca...
güle güle kullan tatlım cicişleriniii...... bol lezzetli yemekler yap inşallah içlerinde....

ne kusuru tatlım nette ki fotolar bazen aldatıcı oluyor ama böyle fotosunu görünce daha iyi oluyor kanımca...
güle güle kullan tatlım cicişleriniii...... bol lezzetli yemekler yap inşallah içlerinde....

tsk ederim burcuözge....
bu güzel dileklerin umarim hepimiz icin gercek olur....
insan kendi yuvasi icin birseyler yapinca ne kadar mutlu oluyor degil mi????

tsk ederim burcuözge....
bu güzel dileklerin umarim hepimiz icin gercek olur....
insan kendi yuvasi icin birseyler yapinca ne kadar mutlu oluyor degil mi????

canım bende az önce br başka topikte bir arkadaşıma çeyizime bir tuzluk bile alınca n ekadar mutlu olduğumu anlatıyordum... hiç parasız bile kalsam bişiyler alınca çok seviniyorum yaa.. içim kıpır kıpır oluyor...
merak etme burda herkes birbirini anlıyor :1hug: çünkü herkes aynı şeyleri yaşıyor a.s.

evet taşlı fotoda tam kendisi gibi çıkmadı. taşları parlıyo normalde. karafıda var ama onu kutudan çıkarmaya üşendim:)))

aime canım aldıklarını güle güle kullan

sanmyeli o pike turuncumu canım yani eğer öyleyse süpeeeer

tmyycim evet senin kadehlerin aslında çok hoştu ama fotog makinesinin azizşiğne uğardı biraz sanırım,taşları pek görünmüyodu daha parlak bir halini yeniden çeksen olmazmı tatlım

Günaydın KK güzelleriii...

Kelebeklerevi aldıkların çok güzel iyi günlerde kullan inşallah canım..

Sanmyeli sende mutu huzurlu günlerde kullanırsın inşallah cicilerini. Çok güzeller..

Bende beyaz eşyamı elektrik süpürgemi Siemens aldım, uzun araştırmalardan sonra.Gerçi diğer markalardan biraz pahalı ama umarım değecek. Etraftan aldığım yorumlarla bende yarı yolda kalmayacağım kanısındayım canım.

aıme çok guzeller cnm canlı gormek netten gormekten cok daha ıyı oluyor ı gunlerde kullan
samyelı cnm pıken cok hosuma gıttı nevresımde öle allah mutlu yuvanda kullanmayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…