ben bu mobilyanın hangi markaya ait olduğunu öğrenmek istiyorum
bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
canım çok zayıfsan S beden tabiki...
ama yok normale yakın bişiysen o zaman M bedende lur dökümlü olur hafif benimki gibi... rahat rahat giyersin. ama çok zayıfsan emanet gibi durur kuzucuğum yaa..
kalıplarını merak eden arkidişlerim olmuş... kızlar özel mesajım yıkılıyor en az 20 kişiye vermişimdir adresi :roflol: kalıpları dar değil... yani hani bazen olur ya M beden alırsın ama kalıbı dardır S gibidir hani.. öyle değil... gönül rahatlığyla alın derim...
ya banada yolla adresiiidelikafadulden
Beyaz eşyada Siemens iyi midir acaba? Kullanan var mı? Bosch dan daha iyi olabilir diye duydum ama emin olamıyorum
offf yaaaa benim sunset geceliklerimhala gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii üühüüüüü((
[/IMG]
ne kusuru tatlım nette ki fotolar bazen aldatıcı oluyor ama böyle fotosunu görünce daha iyi oluyor kanımca...
güle güle kullan tatlım cicişleriniii...... bol lezzetli yemekler yap inşallah içlerinde....
tsk ederim burcuözge....
bu güzel dileklerin umarim hepimiz icin gercek olur....
insan kendi yuvasi icin birseyler yapinca ne kadar mutlu oluyor degil mi????
günaydınlar herkese
gaf aldıkların çok cici güle güle kullan
tmyy senin cicilerde hoş kadehin taşlımı yoksa banamı öle geldi güle güle kullan
Pashmina pijamalar ciciymiş terlik kaç çift aldın :uhm:
biocin canım siemens ve philips benim gönül rahatlığıyla aldığım ve hiç bir zaman beni yarı yolda bırakmamış markalar,beyaz eşyada siemens düşünüyosan kalitesi tartışılmaz canım bence al
Beyaz eşyada Siemens iyi midir acaba? Kullanan var mı? Bosch dan daha iyi olabilir diye duydum ama emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?