Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güzelim ben al al al dedim ama gerçekten eğer bir kaç ay sonra değiştirmeye çalışacaksan o zaaman o kadar para verme. olsun sende başka bir markadan halı bakarsın.bulursun beğeneceğin bir model bence.2500 tl halıya çok yanişşşş kafamçokkarıştı

kardelen o battaniye özdilekmi? öyleyse eğer ben aldım ama benimki leopar desenli :jeyyar:
çok yumuşacık tavsiye ederim

perdelerinde kırmızı ağırlıktaysa halıyı siyah ağırlıklı ya da siyah al derim

Ama benimki sap sade bişe istiyorr asla iki kat olmucak diyor tek kat dümdüz bişe olacakmış senağlama

gule gule kullan ucuz ve sık

cok pahalı o parayla okadrlık arsa alırsın :1closedeyes:

bende bu tabaklardan aldım 2 tane tanesi 3,50 çok beğendim yaaa
gule gule kullann
[/URL]
[/IMG]

işte beğendiim halı:))) ama benim beğendiim siyahlı beyazlı grili tonlu daha şık duruyor:)))) bakalım sizde beğenecekmisiniz 2009 tasarım ödülü almış...

beğenmedım:dilcikar: sen halı al bız sana tasarım ödulunun yaında kk odulude verrık kaydirigubbakcemile3

bugün bakırköydeki ayyıldız mağazasına uğradım.indirimli gecelikler ve pijamalar vardı kızlar.bu arada internet sitesindede baya indirim var ama kapıda ödemesi yok sanırım o yüzden sipariş veremedim.yoksa çok güzel ve uygun ürünler var

canım maşAllah çok yakışmış gelinliğinalkisalkisalkis

Ben bunları beğendimm

Nişanlımda bunları beğeniyor senağlama

Her istediğimii aldı ama davetiye konusunda anlaşamıyoruzz senağlama

betacm bence nışanlın haklı nıye dıyceksın ınan coğu ınsan hatta senın yaknların harıc herkes bunlara bakıp atıyo yazık okadar paraya bende nışanlının beğendıklerı hem şık hem hoş cokta uygun ama sen bılırsın tabıkı

Ama böcük bi kere oluyor bunlar senağlama İnsan özeniyor albümün en başına koyucam ömür boyu saklıcam ama senağlama

Buraya bi arkadaş dışı parlak sedefli sade bi davetiye eklemişti o hangi markanındıı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…