resim çıkmamış kardelenciğim...
tekrar dene...
ya kızlar işte bende kafaya taktımmı tam takarım... farklı olan şeyler hoşuma gider hep ztn... böyle kabartmalı falan halı hem orjinal hemde çok hoşuma gitti yaa:)))
ama işte insanın gözü alışınca sewmio sıkılıyor... birde ben maymun iştahlıyımdır 1 ay sonra hiç değeri ve özelliği kalmayacak benim için... sıkılacam hangi ara değiştirsem diye bakacam:))) onun için kıyamayacam da okdr para werildi die...
ztn cnm step e gönderiyormuşsun onlar kendi halı yıkama yerlerinde yıkayabiliyorlarmış... dier yerler mahvediyormuş((
içim gidiyor baktıkça ama(( ben çok beğendiimmm...
bakalım artık hayırlısı
kızlar şimdi halıdan açıldı madem konu... benim yatak odamın mobilyaları koyu renk... perdelerimi siyahlı kırmızılı seçtim ama ağırlık kırmızıda ki boğmasın odayı hemde perdeler ön planda olsun dedim:))) duvarlarımda gri renkte...
sizce halımı kırmızı mı alayım yoksa siyah mı...
bitane gümüşsuyunda beğendim siyah üzerine kırmızı beyaz gri ( parlak) desenleri war ama yoğunluk siyah...
bitanede şimdi saray halıda beğendim ama kırmızı baskın renk arada birasda krem war...
krem biras alakasız olacak odaya gibi geldi... onun yerine siyah yapsalardı hiç düşünmez onu alırdım...
ama bakacam diğer yerlerede sizce hangisi üzerinde araştırma yapayım kırmızı mı siyah mı
Ama benimki sap sade bişe istiyorr asla iki kat olmucak diyor tek kat dümdüz bişe olacakmış senağlamacnm benim davetiyeler 400 tanesi 292tl yapıodu pazarlıkla 250ye yaptırdık bence çok fazla ısrarcı olma derim gerçekten deymez daha uyguna çok şık davetiyeler var
hatta benim davetiyem bundandı bide 2 gün ortasındaki kağıdı sokmakla uğraştım
gule gule kullan ucuz ve sıkkızlar bende bugün bakırköydeydim ve bu kahve fincanlarından aldım.6 lı. ama nette aynısını bulamadım.model olarak aynı fakat desen olarak lila rengi güller var üzerinde aldığımın.bir de kahve fincanı askısı aldım.bu arada kahve fincanlarını 10 tl ye aldım. çok hoşuma gitti.ne dersiniz uygunmu fiyat olarak ? bir takımım vardı zaten,bunlarda yedek olurlar :)
slm kızlar nasılsınız napıosunuz
yaa bi halı beğendim step te:))) 6m2 2500 dedi şimdi kampanya warmış 1780 e indirdiler...
ama çok pahalı geldi... off ama aklımda onda kaldı... bide tek halı yaaa.. daha bunun takımı war...
gule gule kullan ucuz ve sık
cok pahalı o parayla okadrlık arsa alırsın :1closedeyes:
gule gule kullann
bende bu tabaklardan aldım 2 tane tanesi 3,50 çok beğendim yaaa
hoşbulduk nihalcim seninki tepki vermedimi hala:1hug:
yok yok anam yok ben bu halıları beğenmedım nedense ısınamadım :roflol:
selam kızlar
ay iyiki bu site var iyiki sevinçlerimizi payalaşıyoruz burada.
beta liste için ellerine sağlık bende adımı görünce çok mutlu oldum.
gelinliğimi gösteriyim size kızlar
hatırlayan olursa krem beğenmiştim ondan vazgeçtim yeni aldığım model bu.
biraz tuzlu oldu ama napıyım nişanlımında bu hoşuna gitti umarım sizde beğenirsiniz.
alıntı ypmzsnz sevinrm
http://img196.imageshack.us/img196/7066/spa0031n.jpg
ben 1. ve 2. olanları begendımm cnmmm
betacm bence nışanlın haklı nıye dıyceksın ınan coğu ınsan hatta senın yaknların harıc herkes bunlara bakıp atıyo yazık okadar paraya bende nışanlının beğendıklerı hem şık hem hoş cokta uygun ama sen bılırsın tabıkı
Ahh nihal ben 1.2.ye hasta oldumm senağlama Amaa gel görkii bizimki istemiyorr senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?