- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
betacım hep bır kere dıe pahalı seylerı alırsak sonrası cefayı gene bız cekmez mıyız sence
valla gerek yok benım abımlerde onlarca lıra verıp ferman seklınde yaptrmışlardı 7 yııl evvel ınan eser yok bırak yengem saklamayı seklını unutmuştur bıde onları nasıl dağıttık bıze sor
yanı ona okadr para verılmez bence tabı
ayy ben cok ekonomık kızmdırkaydirigubbakcemile3
cnm reım konuluoo sanırım 100 adet 220 ytl
Ama benimki sap sade bişe istiyorr asla iki kat olmucak diyor tek kat dümdüz bişe olacakmış senağlama
yok cnm bısey demedıı dun bulusmadımm ozledımm falan dıoo pazar buraya gelcek ya nımaaaa cok ozlemıs..özlesın belkı kıymet bılır
özlesin özlesin yüz verme sen :dilcikar:
Böyle şeyleri hiç sevmez :mymeka:bıtane daha varr cnm cok guzell ama oda pahalı gelir bak ama yınee 100 adet 95 ytl
ay cnm ya ben nişanlının beğendiği davetiyenin 2.cisini beğendim şık ve sade
senin sorduğun davetiye bumuydu
özlesin özlesin yüz verme sen :dilcikar:
nıhalın koyduğu guzelmış
beta ben bılmem cnm bak ınş bulursun ucuz ve hoş olanı
senınkı zor sanırım cnm kolay gele sanaaa Çok üzgünüm çoook o davetıyeyı hatırlıyorumm bendee
baktımmmmm hihih sorry geç gördüysem mucks:)
geçmiş olsun canım....
nastasia canım:bak ben kozadan bunu beğendim.sitesinde kaldırmışlar galiba bunları ve bunun olduğu kutulu davetiyeleri falan...ben bu resmi davetiyeler bölümünede eklemiştim...bak bakem beğenicekmisin..davetiyenizi seçerken gördünmü kız bundan yoksa satmıyorlarsa artık bayılırımm.gerçi geçen sene çıkan bir ürün ama merak ettimkaydirigubbakcemile3
Buldummm hihoyyyt işte buu zeysb eklemişş galiba zeysble zevklerimiz aynı kaydirigubbakcemile3 olursa buna evet derimm ama acaba bunun fiyatı ne kadar :uhm:
CNM ARADIM O DAVETIYEYI AMA BULAMADIMMona bos gelıo o kadra para vermek ıstmeıyo sanırım
evet cnm gayet sade hemdeee bunu begensın artıkınn
Buldummm hihoyyyt işte buu zeysb eklemişş galiba zeysble zevklerimiz aynı kaydirigubbakcemile3 olursa buna evet derimm ama acaba bunun fiyatı ne kadar :uhm:
Gelsin böcükk sonra doktora gidersin gelmiyo diye napıcan kadın olmanın zorluklarrıı Çok üzgünüm çoook iyi geceler canımm :1hug:ı aksamlar kızlar
ayy karnım ağrımaya basladı halam gelcek sanırsam bı ayda tatıl etse gelmese olmaz mı ya
fiyatini hatirlamiyorum ama benden söylemsi bunlar cok tuzlu
bende böyle davetiylere hefes ediyordum sonra vaz gectim
300 tl filan bunlar 100 tanesi benden söylemsi bunlar pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?