Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

betacım hep bır kere dıe pahalı seylerı alırsak sonrası cefayı gene bız cekmez mıyız sence
valla gerek yok benım abımlerde onlarca lıra verıp ferman seklınde yaptrmışlardı 7 yııl evvel ınan eser yok bırak yengem saklamayı seklını unutmuştur bıde onları nasıl dağıttık bıze sor
yanı ona okadr para verılmez bence tabı

ayy ben cok ekonomık kızmdırkaydirigubbakcemile3

cnm reım konuluoo sanırım 100 adet 220 ytl

Eklentiler

• $2050.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 28

Yaa tamam bende bütçeyi düşünüyorum onu bende çok düşündüm ama ne bileyimm :1no2: Kelebekli olsun istiyorum sade ve şık bişe olsun istiyorumm bakalım bulursam eğer :uhm:

bıtane daha varr cnm cok guzell ama oda pahalı gelir bak ama yınee 100 adet 95 ytl

Eklentiler

• $3119.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 24
Ama benimki sap sade bişe istiyorr asla iki kat olmucak diyor tek kat dümdüz bişe olacakmış senağlama

ay cnm ya ben nişanlının beğendiği davetiyenin 2.cisini beğendim şık ve sade
senin sorduğun davetiye bumuydu

yok cnm bısey demedıı dun bulusmadımm ozledımm falan dıoo pazar buraya gelcek ya nımaaaa cok ozlemıs..özlesın belkı kıymet bılır

özlesin özlesin yüz verme sen :dilcikar:

bıtane daha varr cnm cok guzell ama oda pahalı gelir bak ama yınee 100 adet 95 ytl
Böyle şeyleri hiç sevmez :mymeka:
ay cnm ya ben nişanlının beğendiği davetiyenin 2.cisini beğendim şık ve sade
senin sorduğun davetiye bumuydu

özlesin özlesin yüz verme sen :dilcikar:

Yok bu değil zarfı sedefli uzun davetiye sade ve altında ve üstünde ince parlak şeritler vardı kim eklemişti ya :uhm:

nıhalın koyduğu guzelmış
beta ben bılmem cnm bak ınş bulursun ucuz ve hoş olanı

senınkı zor sanırım cnm kolay gele sanaaa Çok üzgünüm çoook o davetıyeyı hatırlıyorumm bendee

CNM ARADIM O DAVETIYEYI AMA BULAMADIMM ona bos gelıo o kadra para vermek ıstmeıyo sanırım

Buldummm hihoyyyt işte buu zeysb eklemişş galiba zeysble zevklerimiz aynı kaydirigubbakcemile3 olursa buna evet derimm ama acaba bunun fiyatı ne kadar :uhm:

ı aksamlar kızlar
ayy karnım ağrımaya basladı halam gelcek sanırsam bı ayda tatıl etse gelmese olmaz mı ya

Buldummm hihoyyyt işte buu zeysb eklemişş galiba zeysble zevklerimiz aynı kaydirigubbakcemile3 olursa buna evet derimm ama acaba bunun fiyatı ne kadar :uhm:

fiyatini hatirlamiyorum ama benden söylemsi bunlar cok tuzlu
bende böyle davetiylere hefes ediyordum sonra vaz gectim
300 tl filan bunlar 100 tanesi benden söylemsi bunlar pahali

ı aksamlar kızlar
ayy karnım ağrımaya basladı halam gelcek sanırsam bı ayda tatıl etse gelmese olmaz mı ya
Gelsin böcükk sonra doktora gidersin gelmiyo diye napıcan kadın olmanın zorluklarrıı Çok üzgünüm çoook iyi geceler canımm :1hug:
fiyatini hatirlamiyorum ama benden söylemsi bunlar cok tuzlu
bende böyle davetiylere hefes ediyordum sonra vaz gectim
300 tl filan bunlar 100 tanesi benden söylemsi bunlar pahali

senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…