Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yarın zeybs sor ılk ısın o olsun cnmkaydirigubbakcemile3

zeysbte bilmezkii sormuş oda bundan gördünmü die :uhm:
geçen senenin davetiyesiymiş.Benim tanıdık bi matbaa bulmam lazımm :uhm:
Offf offf neden işsizimkii benn senağlama senağlama

nıkah sekerını cnm dolaba yapısanlardan yap en azından atılmazzzz sade bısey atılıoo cunku

zeysbte bilmezkii sormuş oda bundan gördünmü die :uhm:
geçen senenin davetiyesiymiş.Benim tanıdık bi matbaa bulmam lazımm :uhm:
Offf offf neden işsizimkii benn senağlama senağlama

evet bazı konularda neden ıssızım dıosun en azından paramız olsa ıstedıgımızı alırız karsıdan beklemeyız herseyıııı

kizlar ben acik ve net olarak söylim.... nisanlimda bir dedimi iki etmeyen cinsten allah razi olsun ondan ama madi yönden sikintilari var bende bazen kimseye caktirmadan kizli kapakli erkek tarafin yapmasi gereken seyi yani nisanlimin kendim yapiyorum. Kendim alip da nisanlim aldi dedigim bile oldu... ne yapayim huzurzusluk cikcagindan hayat müsterk diye düsünyorum. Simdi benim yaptigim ayip bir sey mi

bu konuda arkandayımm cnm bende oyle dusunurummm elımde olursaaa ayıp deıll

betacım o davetiyenin markası koza davetiye
Evet öyleymişş Ben gidip beyaz bi kağıda çıktı alayım en iyisi :1no2:

Niye ayıp olsunn birçok şeyi biz öyle yaptık.Oda artık daha fazla yük olmak istemiyorum yeterince sen destek oldun diyor..Sonuçta ikimiz yapıyoruz herşeyi senin paran benim param mı var..Param olsa amenna hiç düşünmem bile ama benim paralar suyunu çekti :1no2: Yine vereyim ben diyorum ama kabul etmiyorr yoksam istesem yine alırım o davetiyeyi ama kabul etmiyorr iştee :mymeka:

betacım o davetiyenin markası koza davetiye

oh be allah razi olsun agzina salik demin den beri ismini aklima getiremiyorum kaydirigubbakcemile3 baya bir rahatladim koza di oh rahat uyurum artik yoksa bütün gece davetiyenin adini düsünür dururdum :roflol:

oh be allah razi olsun agzina salik demin den beri ismini aklima getiremiyorum kaydirigubbakcemile3 baya bir rahatladim koza di oh rahat uyurum artik yoksa bütün gece davetiyenin adini düsünür dururdum :roflol:

kızlar mesela genelde çoğu rsimde arkadaslar sitelerden resimler ekliyorsao resmin üzerine gelip sağ tuş yapın sitenin adresi çıkar yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…