yarın zeybs sor ılk ısın o olsun cnmkaydirigubbakcemile3
beta buda pahalı cıktıı cıcımm yaaaaa
zeysbte bilmezkii sormuş oda bundan gördünmü die :uhm:
geçen senenin davetiyesiymiş.Benim tanıdık bi matbaa bulmam lazımm :uhm:
Offf offf neden işsizimkii benn senağlama senağlama
Çalışıyor olsam hiç düşünmem beğendiğimi bastırırdımm kimseye sormadan ama malesef işsizimm senağlama ve paramda yok..Ahh bi evleneyim hemen iş arıcamm Çok üzgünüm çoook
kizlar ben acik ve net olarak söylim.... nisanlimda bir dedimi iki etmeyen cinsten allah razi olsun ondan ama madi yönden sikintilari var bende bazen kimseye caktirmadan kizli kapakli erkek tarafin yapmasi gereken seyi yani nisanlimin kendim yapiyorum. Kendim alip da nisanlim aldi dedigim bile oldu... ne yapayim huzurzusluk cikcagindan hayat müsterk diye düsünyorum. Simdi benim yaptigim ayip bir sey mi
nıkah sekerını cnm dolaba yapısanlardan yap en azından atılmazzzz sade bısey atılıoo cunku
Evet magnetli düşünüyorum bende yerimseniben
Evet öyleymişşbetacım o davetiyenin markası koza davetiye
kizlar ben acik ve net olarak söylim.... nisanlimda bir dedimi iki etmeyen cinsten allah razi olsun ondan ama madi yönden sikintilari var bende bazen kimseye caktirmadan kizli kapakli erkek tarafin yapmasi gereken seyi yani nisanlimin kendim yapiyorum. Kendim alip da nisanlim aldi dedigim bile oldu... ne yapayim huzurzusluk cikcagindan hayat müsterk diye düsünyorum. Simdi benim yaptigim ayip bir sey mi
pınar hoşgeldin
fmk hiç ayıp değil gayet erdemli bir davranıs
slm guzelımmm
pınar hoşgeldin
betacım o davetiyenin markası koza davetiye
oh be allah razi olsun agzina salik demin den beri ismini aklima getiremiyorum kaydirigubbakcemile3 baya bir rahatladim koza di oh rahat uyurum artik yoksa bütün gece davetiyenin adini düsünür dururdum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?