oh be allah razi olsun agzina salik demin den beri ismini aklima getiremiyorum kaydirigubbakcemile3 baya bir rahatladim koza di oh rahat uyurum artik yoksa bütün gece davetiyenin adini düsünür dururdum :roflol:
ne bindallımı :1shok:
ben bugun çok yoğundum sayfaları 3er 5er atladım
nerde nerde nerde alkisalkisalkis
Evet öyleymişşBen gidip beyaz bi kağıda çıktı alayım en iyisi :1no2:
Niye ayıp olsunn birçok şeyi biz öyle yaptık.Oda artık daha fazla yük olmak istemiyorum yeterince sen destek oldun diyor..Sonuçta ikimiz yapıyoruz herşeyi senin paran benim param mı var..Param olsa amenna hiç düşünmem bile ama benim paralar suyunu çekti :1no2: Yine vereyim ben diyorum ama kabul etmiyorr yoksam istesem yine alırım o davetiyeyi ama kabul etmiyorr iştee :mymeka:
canim benim ya gercekten rahatladim... bende bazen deli gibi kendimi kötü hissediyordum anne babamdan kizli is cevirdigim icin ama nebilim bunlar maddiyata bakan seyler ne yapsin yoksa yetistiremiyorsa... öyleyse ben ayni huyuma devam edeyim fmk tam gaz devam ozamaniyiki varsiniz
Canım sonuçta birlikte bişeyleri halletmek başkalarına muhtaç olmaktan daha iyidir.En azından söylücek söz hakkı sende olur kaydirigubbakcemile3 Bende vardı onda yoktu ben destek oldum hep şimdi bende yok o destek oluyor bana yerimseniben Bence yaptığın hiç kötü bişe değil bende aileme söylemiyorum sonuçta kendi gönül rızamla yapıyorum dimi yerimseniben
Şeniz İnşallahh canım sende giyiceksin elbet yerimsenibenben begendım bındallıyı bende ıstıyomm gıymekkk
Canım benim saol Şenizh.b betacım
bayıldım bayıldım hepsı bırbırınden gusel ozellıkle elbısen çok superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
İnşallah bulursun canım bu tür modeller çok yerimseniben Ben buna benzer şeritleri taşlı alıcaktım ama iyiki almamışım bunları gördüm daha çok beğendiim :asigim:ayakkabılarına bayıldım çok şık..:)
ben bu cuma gelinliğimi kına kıyafetlerimi almaya gidicem:) gelinlik içinde ayakkabı alıcam.. inşallah bunun gibi birşey bulabilirm. çok beğendim.
nikah şekeri bakacak arkadaslar kurdaleye baskı yaptırın. kağıt olanlar yırtılıp çıkarılıyor. e tabi zaten magnetli de olsun:)
benim daveityelerim bugün geldi. internetten siparişle almıştım sitesindekinden daha güzeller:)
Buketim bunlar yeni çıkmışş rengarenk değişik değişik satıyorlar..Yaz için ideall yerimseniben Bunu giyince kendimi halk oyunlarında gibi hissettimm kaydirigubbakcemile3betacım bindallına bayıldım ilk defa bu kadar seffafını gördüm üzerinde çok yakışmış canım tam bir Türk kızı olmuşsun herşey çok güzel
elbisende çok hoş keşke onuda giyseydin
yalnız beta bırsuru elbıse gıyıp cıkarcak valla kolay gele cnmcm
ayakkabılarına bayıldım çok şık..:)
ben bu cuma gelinliğimi kına kıyafetlerimi almaya gidicem:) gelinlik içinde ayakkabı alıcam.. inşallah bunun gibi birşey bulabilirm. çok beğendim.
canim merkala beklicem fotgraflarini
nikah şekeri bakacak arkadaslar kurdaleye baskı yaptırın. kağıt olanlar yırtılıp çıkarılıyor. e tabi zaten magnetli de olsun:)
benim daveityelerim bugün geldi. internetten siparişle almıştım sitesindekinden daha güzeller:)
Sayfaları oku oku bitiremedim.Beta görememiştim bindallını çok güzelmiş çok zarif abiyende öyle :) Arkadaşlar eklediklerinizi aldıklrınız güle güle kullanın.
Ben bugün blender almaya gittim ama 2 tane gecelik aldım.LOYA ile tanıştıran arkadaş (Saadece izmirden olduu aklıma çok özür dilerim hatırlayamadım ) allah razı olsun senden aynı takımın fiyatı 60 lira yaa ben 27 ye aldım sevindirik oldum valla... Ekleyim alıdklarımı reism çekmeye üşendim valla ...
Bunun mor rengini aldım süper bişey ve 63 değil 27 liraya....
Bununda kırmızısını aldım bu renk güzel görünüyorda aslında toz pembe kırmızı pek sevmem ama gözüme hoş geldi... bunuda 34 yerine 19,50 tl aldım
Blenderimi ise aldım netten çarşamba günü gelir sanırım.... Gelince eklerim..
Beğenmene sevindimm canımm :1hug: Bende sevmiyordum bindallı ama bu hoşuma gitti kendimi folklörcü gibi hissettimm kaydirigubbakcemile3 Topuklu aslında sevmem ama malesef boyum yeterince uzun olmadığı için o elbiseyi anca bu topuklar kaldırır kaydirigubbakcemile3 Rahatlığa gelince ayaklarımı saran bi ayakkabı walla hiç acıtmadı ayaklarımı arada giyiyorumm kaydirigubbakcemile3ay ay ay eurobetaaaa cok güzel
güle güle giy,
bende manyakmiyim neyim herseye özeniyorum :1rolleyes: allah nasip kismet ederse benimde kina gecem olacak ama ne yapim böyle güzel seyler görünce tutamiyorum kendimi :sm_cool:
Aslinda ben bindanli sevmiyorum cirkin buluyorum birazcik affiniza siganark ama bu cok güzel yahuuuu demek güzelli bindallilar da varmis.
Abiyende kuyruklu oldugu gözümden kacmadi
Pabuclarin güzellgi giyince ortaya cikiyor sengözlerimebaksanab oh bir topuklu seven daha cikti rahat edersin ama platforumlu cünki
Sayfaları oku oku bitiremedim.Beta görememiştim bindallını çok güzelmiş çok zarif abiyende öyle :) Arkadaşlar eklediklerinizi aldıklrınız güle güle kullanın.
Ben bugün blender almaya gittim ama 2 tane gecelik aldım.LOYA ile tanıştıran arkadaş (Saadece izmirden olduu aklıma çok özür dilerim hatırlayamadım ) allah razı olsun senden aynı takımın fiyatı 60 lira yaa ben 27 ye aldım sevindirik oldum valla... Ekleyim alıdklarımı reism çekmeye üşendim valla ...
Bunun mor rengini aldım süper bişey ve 63 değil 27 liraya....
Bununda kırmızısını aldım bu renk güzel görünüyorda aslında toz pembe kırmızı pek sevmem ama gözüme hoş geldi... bunuda 34 yerine 19,50 tl aldım
Blenderimi ise aldım netten çarşamba günü gelir sanırım.... Gelince eklerim..
Şeniz :enbuyukkk:kesınlıkle katılıyorum 10 uzerınden 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?