Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hemşomm geldii hihoyyyt
Beni hep sormuşş ama kendi ortalarda yok diyodumm gördümm senii HEmşoo sengözlerimebaksanab

Evet sabahlığı ile birlikte LOYA da 27 lira resmi kopyaladığım sitede ve alışveiş yaptığım pekçok sitede 61-64 arası fiyatı var.Mankeni bilemicem valla fisfisfis

beta ozaman tamam ısıne gelırrr cnmcmm
Evet walla alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3
Evet sabahlığı ile birlikte LOYA da 27 lira resmi kopyaladığım sitede ve alışveiş yaptığım pekçok sitede 61-64 arası fiyatı var.Mankeni bilemicem valla fisfisfis

iyiymiş fiyatı modelide çok güzel :jeyyar: O manken evett :1shok:

Vururum tabi, ben yokken niye bişeyler ekleyip siliyosun? Dayak yiceğini bilmiyo musun :mymeka:

Yaw kızlar ben bi yandan geçmişi okuyorum ama asıl yavaşlığım bulunduğum külüstür pc den dolayı kaydirigubbakcemile3 Laptop yok bikaç gündür. Ben yine de dayanamayıp okuyorum, tabii 1 sayfa 10 dk da açılıyor

Vururum tabi, ben yokken niye bişeyler ekleyip siliyosun? Dayak yiceğini bilmiyo musun :mymeka:

Daha silmedimkii benneyaptımki Seninde bakmanı bekliyorumm bak hadi silicemm :uhm:
Yargısız infazcı senii :mymeka: kaydirigubbakcemile3

Ben sana kolaydan sayfa sayısı verimm..3924 te eklediklerimm yerimseniben Sonra yine vurmayasınn :tomato:

Tam da şimdi sayfa söyle yoksa bi saat bulamam bu pc den dicektim kaydirigubbakcemile3 Kız yargısız infaz değil daha ben 3920 deyim, öncesinde ekleyip silmişsin ondan vurdum. Gel öpeyim Şeniz ve hemen bakayım

sulfat sitede aşırı ağır

Evet bende de geç açılıyorr CADIARZU
Buketimm yaa senin takvimi görünce heyecanlanıyorum kaldı 1 ay 16 gün :1ninca:
Çeyizlerin ne zaman gidicek ? Biz Haziranın 14 ünde Allah nasip ederse götürücez yerimseniben

Tam da şimdi sayfa söyle yoksa bi saat bulamam bu pc den dicektim kaydirigubbakcemile3 Kız yargısız infaz değil daha ben 3920 deyim, öncesinde ekleyip silmişsin ondan vurdum. Gel öpeyim Şeniz ve hemen bakayım

Öp tabii kızmaa hemen Ben seni aşşağıda gördüm dedim hemşom geçmişi okur sonra bakar yorum yapar bende silerim dedimm ama yedim tokatıı kaydirigubbakcemile3

iyi sohbetler ben uyumaya uykum yok ama sabah is var allah rahatlik versin

Bunlarda geçen hafta aldıklarım
zeytinliklerim

Bunlarda aldığım aksesuarlar
Mavi kaseyi mutfağım için aldım mutfak masama koyucam
Renkli mumluklar ve mor kase Oturma odam için

Annemin aldığı mutfak plastiklerim,askılarım(12 adet),Fırçam,Çamaşırlığım
Benim aldığım renkli kaselerim(bende eksik kalmadım),Çakmağım

Aşkıma aldığımız sokak terliği özellikle balayında giysin diye aldım bunu :)

batacım almışsın yine süper şeyler güle güle kullan
cnm bende ayın 1inde anahtar alıom temizlik falan derken benimde 14ünü 15ini bulur

batacım almışsın yine süper şeyler güle güle kullan
cnm bende ayın 1inde anahtar alıom temizlik falan derken benimde 14ünü 15ini bulur
Saol canumm a.s.
Aaa ne güzel herşeyimiz aynı anda olacak kaydirigubbakcemile3

Bende kuaförü ayarladım her ihtimale karşılık ablamın nişanında gittiğimiz yerden randevu aldık.250 TL gelin başı porselen makyaj dedi..Pazarlıkla 200 TL indi Çok üzgünüm çoook
Kına başıda 70 dedi benneyaptımki

Ama haftasonuda o sana bahsettiğim arkdaşımın kuaförüne gidicem bide onlarla konuşucam bakalımm :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…