damla çok güzelller güle güle kullan :jeyyar:
birilerinin basini döndürecegin kesin -tatlicadiarzu-
Saol damlişş a.s. Bu arada geceliklerinde pek cici :jeyyar: Peki üstteki pembe olan sabahlığı ile birliktemi satılıyor çok hoşmuş :asigim:
Bide bu manken yabancı gelin yarışmasındaki ismi tuhaf uzun olan kız değilmii :uhm:
Evet walla alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3beta ozaman tamam ısıne gelırrr cnmcmm
Evet sabahlığı ile birlikte LOYA da 27 lira resmi kopyaladığım sitede ve alışveiş yaptığım pekçok sitede 61-64 arası fiyatı var.Mankeni bilemicem valla fisfisfis
Hemşom :mymeka:
beta zaten bugun ağlamaya yer arıo nevurdunn kızcağıza kaydirigubbakcemile3
Vururum tabi, ben yokken niye bişeyler ekleyip siliyosun? Dayak yiceğini bilmiyo musun :mymeka:
Yaw kızlar ben bi yandan geçmişi okuyorum ama asıl yavaşlığım bulunduğum külüstür pc den dolayı kaydirigubbakcemile3 Laptop yok bikaç gündür. Ben yine de dayanamayıp okuyorum, tabii 1 sayfa 10 dk da açılıyor
sulfat sitede aşırı ağır
Tam da şimdi sayfa söyle yoksa bi saat bulamam bu pc den dicektim kaydirigubbakcemile3 Kız yargısız infaz değil daha ben 3920 deyim, öncesinde ekleyip silmişsin ondan vurdum. Gel öpeyim Şeniz ve hemen bakayım
Saol canumm a.s.batacım almışsın yine süper şeyler güle güle kullan
cnm bende ayın 1inde anahtar alıom temizlik falan derken benimde 14ünü 15ini bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?