Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hemşommm yaaaa hala bakmadınmıı kuşumm kaydirigubbakcemile3
Seninki pclikten çıkmışş canımm kaydirigubbakcemile3

Hemşom şimdi ağlıcam yaaa, tüm sayfalar açılıyor 3920 açılmıyor, sinir oldum. Yine denicem. Ama son eklediklerin de çok cici hepsi. Terliği ne kadara aldın?

Bu arada davetiye seçeneklerini gördüm. Bu nişanlına :mymeka: Benimki de öyle yaparsa bu da benimkine :mymeka: Vala nişanda 100 tane 90 liraya bastırdık biz kız tarafı olarak. Onlar da yapsın şimdi kaydirigubbakcemile3

beta benimde kına sacı makyajı gelin sacı makyajı ikiisndede postiş var 300 dedi
postişte fiyat artar kuzum yerimseniben Demek hemen hemen fiyatlar aynıı ama çok yaa benneyaptımki
Hemşom şimdi ağlıcam yaaa, tüm sayfalar açılıyor 3920 açılmıyor, sinir oldum. Yine denicem. Ama son eklediklerin de çok cici hepsi. Terliği ne kadara aldın?

Hemşocumm 3924 demedim mii benn sırnaşık şey terliği 36 TL ye aldım.Çok pahalı ceyolar yaa Çok üzgünüm çoook benimkide gitti en tuzlusunu beğendi kaydirigubbakcemile3

Ona vurr hemşomm kaydirigubbakcemile3 Kızdırdı bugün beni zaten
Sonrada özür diledi dedim o davetiyeyi bastırıcakmıyızz delikafadulden Hayırr dedii senağlama Bi tanede ben vurucamm :mymeka:
eudorabetam cicilerini güle güle kullan canım..

Saol başıyazmalımm a.s.
Senin davetiyende çok güzel olmuşş. yerimseniben
Bu gidişle bende kendi davetiyemizi kendim yapıcam galiba kaydirigubbakcemile3
Sen bunu foto çıktısımı alıcaksın yoksa davetiye kağıtlarınamı canım :uhm:

Hemşomm bakabildinmi kuzum :uhm: Çıkıcam birazdann uykum geldi hayret erkenden mirmirmirmir

Allahım yaaa bugün şapşallığım üstümde hemşom. Kim ne dese anlamıyorum. Bu defa bakcam inşallah kaydirigubbakcemile3 ıyi almışsın yine yaa ben ceyoya bakayım, biz adidasa filan baktık da. Hatta 19 mayısta ykm da indirim vardı parmak arası terlik aldı aşkım 23 liraya. Hiç giyceğini düşünmüyordum yaa dalga geçiyordu aldı vala:)))

canım ben bilgisayarda hazırladım resmin üstüne.
nişanlımın grafiker arkadaşına mail attık o son düzenlemeyi yapıp basıcak..
üstüne de parlak bişi koyacaklarmış melefon mu selefon mu öle bişikaydirigubbakcemile3

Nihayet canım yaaa gördüm. Sen sil ben de o esnada yorum yapayım :))))

GLSNNN canım hayırlı olsun aldıkların.kıyafetlerinde öyle. allah mutlulukla giydirip, huzurla kullandırsın canım kaydirigubbakcemile5

başıyazmalıkız ne kadar güzel bir davetiye bu böyle.her zaman sevmişimdir sade öz ve şükür içeren sözlerin olduğu davetiyeleri. hayırlı olsun canımkaydirigubbakcemile5

Oo iyi almışınız sizdee yerimseniben Benimkisi hayatta giymez parmak arası az kalsın bende parmak arası alıyordum iyiki almamışım hiç sevmiyorr kaydirigubbakcemile3
Yaa bazen çok sinir oluyorumm Çok üzgünüm çoook
Bende nişan davetiyemi photoshopta hazırlamıştım.Bu seferde galiba öyle olacak kaydirigubbakcemile3
Ama güzel olmuşş ellerine sağlıkk yerimseniben
Nihayet canım yaaa gördüm. Sen sil ben de o esnada yorum yapayım :))))
Pekii kaydirigubbakcemile3

Oyy canumm saolasınn a.s. Hepimize inş..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…