postişte fiyat artar kuzum yerimseniben Demek hemen hemen fiyatlar aynıı ama çok yaa benneyaptımkibeta benimde kına sacı makyajı gelin sacı makyajı ikiisndede postiş var 300 dedi
Hemşom şimdi ağlıcam yaaa, tüm sayfalar açılıyor 3920 açılmıyor, sinir oldum. Yine denicem. Ama son eklediklerin de çok cici hepsi. Terliği ne kadara aldın?
başıyazmalıkız davetiyen çok güzel olmuş cnm hemde güzel birhatıra tanıdıklarınza
hayırlı olsun...
Ona vurr hemşomm kaydirigubbakcemile3 Kızdırdı bugün beni zatenBu arada davetiye seçeneklerini gördüm. Bu nişanlına :mymeka: Benimki de öyle yaparsa bu da benimkine :mymeka: Vala nişanda 100 tane 90 liraya bastırdık biz kız tarafı olarak. Onlar da yapsın şimdi kaydirigubbakcemile3
eudorabetam cicilerini güle güle kullan canım..
kızlar ben kaçtım iyi geceler
Saol başıyazmalımm a.s.
Senin davetiyende çok güzel olmuşş. yerimseniben
Bu gidişle bende kendi davetiyemizi kendim yapıcam galiba kaydirigubbakcemile3
Sen bunu foto çıktısımı alıcaksın yoksa davetiye kağıtlarınamı canım :uhm:
Oo iyi almışınız sizdee yerimseniben Benimkisi hayatta giymez parmak arası az kalsın bende parmak arası alıyordum iyiki almamışım hiç sevmiyorr kaydirigubbakcemile3Allahım yaaa bugün şapşallığım üstümde hemşom. Kim ne dese anlamıyorum. Bu defa bakcam inşallah kaydirigubbakcemile3 İyi almışsın yine yaa ben ceyoya bakayım, biz adidasa filan baktık da. Hatta 19 mayısta ykm da indirim vardı parmak arası terlik aldı aşkım 23 liraya. Hiç giyceğini düşünmüyordum yaa dalga geçiyordu aldı vala:)))
Bende nişan davetiyemi photoshopta hazırlamıştım.Bu seferde galiba öyle olacak kaydirigubbakcemile3canım ben bilgisayarda hazırladım resmin üstüne.
nişanlımın grafiker arkadaşına mail attık o son düzenlemeyi yapıp basıcak..
üstüne de parlak bişi koyacaklarmış melefon mu selefon mu öle bişikaydirigubbakcemile3
Pekii kaydirigubbakcemile3Nihayet canım yaaa gördüm. Sen sil ben de o esnada yorum yapayım :))))
GLSNNN canım hayırlı olsun aldıkların.kıyafetlerinde öyle. allah mutlulukla giydirip, huzurla kullandırsın canım kaydirigubbakcemile5
başıyazmalıkız ne kadar güzel bir davetiye bu böyle.her zaman sevmişimdir sade öz ve şükür içeren sözlerin olduğu davetiyeleri. hayırlı olsun canımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?