Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

azelya cok becerıklısın masallah cok hoş olmuş rengı falan
edda cnm yatak örtun cok guzel klass bıseycık ayy ebnde kaz tuyu yastık yorganımı alcam ama koycak yer yok ve cok yer kaplıyo

burcuözge küçük ev aletlerinin resimleri yok mu canım ya da önceden koydun ben mi göremedim.kırmızı düşünüyorum ama arçelik serisinde istediklerim yok .seninkiler nasıl merak ettim

tobı cızmen cok hoş ayakkabıya bısey dıyemem pek tarzım deıl ama çizmen cok kıyak hayrlı gunlerde kullan cnm kendısı mı yaptı masallah mağazası var mı

günaydın herkese

ellerine sağlık güle güle kullan

süpermiş yaa cok güzel acaba hangi markaaaa:uhm:

hala arıyorum ama bulamadım canım :çok üzgünüm:

tobı cızmen cok hoş ayakkabıya bısey dıyemem pek tarzım deıl ama çizmen cok kıyak hayrlı gunlerde kullan cnm kendısı mı yaptı masallah mağazası var mı

saol cnm benim..evet kendisi yaptı..mağazası yokda yapım yeri var.toptan satıyo yanii.ama bu kriz nedeni ile hiç iş yok biliyomusun:çok üzgünüm:hatta bazı ayakkabılr ellerinde kaldı..bakalım arıyorum satıyorum kısmında satışa çıkarmayı düşünüyorum modelleri göriimde bi..kaydirigubbakcemile2

Tobi kayınpederinin ellerine sağlık çok güzel olmuş güle güle giy.maşallah ne güzel insanın kayınpederinin gelinini düşünmesi ve ona hediye yapması.ne ince insan.maşallah.Allah sağlıklı uzun ömürler versin böyle iyi insanlara inşallah

burcuözge küçük ev aletlerinin resimleri yok mu canım ya da önceden koydun ben mi göremedim.kırmızı düşünüyorum ama arçelik serisinde istediklerim yok .seninkiler nasıl merak ettim

caniko önceki sayfalarda eklemiştim...
geçende bir arkadaşımız ekledi. bosch markanın ekmek kızartma makinası ile su ısıtıcısını aynısı benimde.
bende lal serisini çok parlak buluyorum boschunki daha spor geliyor bana ondan bosch aldım. bir bak canım arkadaşınkini göremezsen ben yine eklerim senin için... Şeniz

tobi kayınpederinin yaptığı çizme ve ayakkabı çok tatlı güle güle giy canım...
ama ayakkabıdan çok öte düşünüp yapması daha değerli bencede...

balımcım sen sakın zahmet etme ben baktım bosch a şimdi.su ısıtıcısını beğendim ama kırmızı blendır bulamadım valla.ama sağol tatlım ben önlerden bakarım.hihoyyyt

ınş acılır ıslerın sende acabılırsın topıc alan olcaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…