- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Kelebek evi arkaşım küçük ev aletlerimiz aynı kırmızı kırmızı...:)
gerçi benim beyaz eşyamda komple bosch bende senin gibi her şeyi ordan aldım... hepsi çok içime sindi inşallah iyi günlerde kullanırız canım...
isauracım acaba adresini yazarken bir hata mı yaptın :uhm: bir kez daha kontrol etsene üyelik bilgilerini CADIARZU
Çeyizime peçete yüzüğü yapmıştım..Hobilerimiz bölümünde konu açmıştım ama görmedinis galiba kıslarr benneyaptımki
Şimdi bir de ekmek sepeti yaptımİkisininde resimlerini paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz şekerler delikafadulden
süpermiş yaa cok güzel acaba hangi markaaaa:uhm:
tobı cızmen cok hoş ayakkabıya bısey dıyemem pek tarzım deıl ama çizmen cok kıyak hayrlı gunlerde kullan cnm kendısı mı yaptı masallah mağazası var mı
tobicim güle güle giy iyi günlerde canımm
burcuözge küçük ev aletlerinin resimleri yok mu canım ya da önceden koydun ben mi göremedim.kırmızı düşünüyorum ama arçelik serisinde istediklerim yok .seninkiler nasıl merak ettim
caniko önceki sayfalarda eklemiştim...
geçende bir arkadaşımız ekledi. bosch markanın ekmek kızartma makinası ile su ısıtıcısını aynısı benimde.
bende lal serisini çok parlak buluyorum boschunki daha spor geliyor bana ondan bosch aldım. bir bak canım arkadaşınkini göremezsen ben yine eklerim senin için... Şeniz
saol cnm benim..evet kendisi yaptı..mağazası yokda yapım yeri var.toptan satıyo yanii.ama bu kriz nedeni ile hiç iş yok biliyomusun:çok üzgünüm:hatta bazı ayakkabılr ellerinde kaldı..bakalım arıyorum satıyorum kısmında satışa çıkarmayı düşünüyorum modelleri göriimde bi..kaydirigubbakcemile2
azelya cok becerıklısın masallah cok hoş olmuş rengı falan
edda cnm yatak örtun cok guzel klass bıseycık ayy ebnde kaz tuyu yastık yorganımı alcam ama koycak yer yok ve cok yer kaplıyo
günaydın herkese
ellerine sağlık güle güle kullan[/I]
canım adresini özelden yazdım Şeniz
kızlar günaydınnn..sabah sabah size bi çizme koyayım dedim :))) kayınpederim benim için yapmış yehuuu
burcuözgecim bende rica etsem adresiŞeniz
aime canım aldıklarını güle güle kullan
aıme çok guzeller cnm canlı gormek netten gormekten cok daha ıyı oluyor ı gunlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?