ben bu mobilyanın hangi markaya ait olduğunu öğrenmek istiyorum
bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
aime canım aldıklarını güle güle kullan
sanmyeli o pike turuncumu canım yani eğer öyleyse süpeeeer
tmyycim evet senin kadehlerin aslında çok hoştu ama fotog makinesinin azizşiğne uğardı biraz sanırım,taşları pek görünmüyodu daha parlak bir halini yeniden çeksen olmazmı tatlım
kızlar günaydınnn..sabah sabah size bi çizme koyayım dedim :))) kayınpederim benim için yapmış yehuuu
çok hoş canım gule gule kullan.. ozellikle kayınpederinin senin için yapmış olması çok anlamlı bence..
buda ayakkabımm...
caniko önceki sayfalarda eklemiştim...
geçende bir arkadaşımız ekledi. bosch markanın ekmek kızartma makinası ile su ısıtıcısını aynısı benimde.
bende lal serisini çok parlak buluyorum boschunki daha spor geliyor bana ondan bosch aldım. bir bak canım arkadaşınkini göremezsen ben yine eklerim senin için... Şeniz
mısraaa gerçekten çok doğru yazmışsın benim nişanlımın ailesi aynen böyleler. düğün günümüz belli şu ana kadar bir kez bile napıcaksınız nasıl olucak diye bir şey sormadılar.
Artık bende uzak duruyorum haftada bir kez gidiyorum bir saat o kaar nişanlımın dengesini bozudlar çok üzülüyor ilgilenmedikleri için.
isaura kurdela nakışlı vitrin takımın çok güzelmiş ben severim öyle şeyleri nereden aldın güle güle kullan.
pinkgun sen çok şanlısın kayınvalide konusunda nazar değmesin ne güzel ilgileniyor sizinle. 2. takım çok güzelmiş renkli daha hoş duruyor.
biocin evde 10 yıldan fazla zamandır boosch marka kullanıyoruz buzdolabımızda tık yok maşallah bütün elektirikli aletler aynı markadan birazda şans işi beyaz eşya. gösterdiğin çamaşır ve buzdolabından ben aldım bakalım nisandan sonra kullanmaya başlıycam fikrimi söylerim. mısraa dolabı kullanıyormuş bir problem çıkmamış.
yeni ciciler alan arkadaşlarda güle güle kullansınlar. baktıkça almaya hevesleniyorum ama hepsini almaya para yetişmiyor.
hısardan aldım 400tl cnm
karaca 240 tl cnm ben bunları aldım
merhaba çeyiz guzellerı burcuözge arkadasım ya sen naptın bıze bole sansete abone olduk valla sızden gordum bende sıparıs verdım bıraz once geldı pıjamalarım cok guzeller yalnız ben 170 boyunda 72 kg deyım large beden bana tam oldu ole bol falan gelmedı haberınız olsun balık etlı arkadaslar larce yada xl alsın bu sıteyı bıze tanıstırdıgın ıcın tesekkurler burcuözge canım.
çok hoş canım gule gule kullan.. ozellikle kayınpederinin senin için yapmış olması çok anlamlı bence..
yaa burcu ben de gecen sene kırmızılara aldanıp king in kırmızı serisini almıstım.hiç haberim yoktu bosch un veya arceliğin kırmızı mutfak aletleri oldugundan valla bilsem ben de bunlardan alırdım.king acıldıktan sonra 4 sene garanti kapsamına aldı ama bilmiyorum.inş. bozulmaz hemen.gorunusleri de çok guzel bu arada
yuppiii benim de sunset geceliklerim geldiii az önce.. denedim kıslar cuk oturdular hepsii.. alacaklar için yazayım fikir olsun.. 165 boy 52 kilodayım S beden ısmarladım hepsi cuk oturdu.. :))) burcuözgeye teşekkürü tekrar bir borç biliyorum.. hepsi birbirinden cici birbirinden canlı şeler..
yuppiii benim de sunset geceliklerim geldiii az önce.. denedim kıslar cuk oturdular hepsii.. alacaklar için yazayım fikir olsun.. 165 boy 52 kilodayım S beden ısmarladım hepsi cuk oturdu.. :))) burcuözgeye teşekkürü tekrar bir borç biliyorum.. hepsi birbirinden cici birbirinden canlı şeler..
Çeyizime peçete yüzüğü yapmıştım..Hobilerimiz bölümünde konu açmıştım ama görmedinis galiba kıslarr benneyaptımki
Şimdi bir de ekmek sepeti yaptımİkisininde resimlerini paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz şekerler delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?