Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

teşekkürler pinkgun canım.
Sade turuncu olan yastık kılıfı.Pikesi o dallı yapraklı olan nevresimiyle aynı ...

merhaba çeyiz guzellerı burcuözge arkadasım ya sen naptın bıze bole sansete abone olduk valla sızden gordum bende sıparıs verdım bıraz once geldı pıjamalarım cok guzeller yalnız ben 170 boyunda 72 kg deyım large beden bana tam oldu ole bol falan gelmedı haberınız olsun balık etlı arkadaslar larce yada xl alsın bu sıteyı bıze tanıstırdıgın ıcın tesekkurler burcuözge canım.

kızlar günaydınnn..sabah sabah size bi çizme koyayım dedim :))) kayınpederim benim için yapmış yehuuu

buda ayakkabımm...
çok hoş canım gule gule kullan.. ozellikle kayınpederinin senin için yapmış olması çok anlamlı bence..

yaa burcu ben de gecen sene kırmızılara aldanıp king in kırmızı serisini almıstım.hiç haberim yoktu bosch un veya arceliğin kırmızı mutfak aletleri oldugundan valla bilsem ben de bunlardan alırdım.king acıldıktan sonra 4 sene garanti kapsamına aldı ama bilmiyorum.inş. bozulmaz hemen.gorunusleri de çok guzel bu arada

.........................................

Son düzenleme:
yuppiii benim de sunset geceliklerim geldiii az önce.. denedim kıslar cuk oturdular hepsii.. alacaklar için yazayım fikir olsun.. 165 boy 52 kilodayım S beden ısmarladım hepsi cuk oturdu.. :))) burcuözgeye teşekkürü tekrar bir borç biliyorum.. hepsi birbirinden cici birbirinden canlı şeler..

kızlar ya bugün yine ütü baktım.azur istiyodum ya hani.onada baktım ama çok ağır o ütü yahu.erkek arkadaşım bile bu çok ağır dedi.tavsiye edebileceğiniz hafif ve güzel bir ütü varmı?

Arkadaşlar sunsetten aldığınız pjamaların resimlerini çekip koyarmısınız:)?Lütfen merak ediyorum delikafadulden, ona göre sipariş vereceğim:)
çok teşekkürler
:dance:

ayy vallahi ya KK olarak göçerttik siteyi :roflol:
ne demek tatlım görevimiz...
çeyizdaşız biz:roflol:
allah can salığıyla eğlenceli günlerde kullanmak nasip etsin :sm_cool:

canikosum kırmızılar bosch yeni çıkardı üzülme o yüzden... Şeniz
muhtemelen sen alırken yoktu onlara.s

güle güle eskitt annemmmmm Şeniz
teşekkür eden dillerine sağlık herkesin Şeniz

didosh , aldıkların çok cici hele o temizlik setinin rengi çok tatlı :) Sağlık ve mutlulukla kullan tatlımkaydirigubbakcemile5

isaura kavuştun mu sende cicilerine :dance: güle güle kullan bebişimhihoyyyt

elisaa evet sonunda kavuştum en geç de benimki geldi heee :)) ama neyse beklediğime değdi çok beğendim hepisiciğiniiii.. hepimiz güle güle giyelim belki sahillerde giyersek bi gün bi yerlerde karşılaşırız hehe o zaman anlıcam ki bu kız KK dendir :))

kızlar yaaa bir önerim var bölümünde "kızlar sevgililer günü geliyo konusuna yazdığım mesaja bi yorum yaparmısınız lütfen...sipariş vericem de karar veremedim :s

çok güzelmiş ellerine sağlık marifetliymişsin walla:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…