Günaydın kızlarrrrrr
bunlari mudodan aldım hepsi 45 tl
yaglık - sirkelik esseden aldım 20 tl
çok güzelmiş ellerine sağlık marifetliymişsin walla:dance:
yuppiii benim de sunset geceliklerim geldiii az önce.. denedim kıslar cuk oturdular hepsii.. alacaklar için yazayım fikir olsun.. 165 boy 52 kilodayım S beden ısmarladım hepsi cuk oturdu.. :))) burcuözgeye teşekkürü tekrar bir borç biliyorum.. hepsi birbirinden cici birbirinden canlı şeler..
kızlar bişey soracağım çok acil bilen varsa söylesin gerçekten büyük bir gaflete düşüp ben mimar
sinan tencere seti aldım hiç duymamıştım fiyatıda korkmazdan aşağı kalmıordu ucuz da değil yani ama nasıldır hiç bir bilgim yok duyan varsa söylesin vaz geçicem sanırım bugün uykularım kaçtı resmen nasıl yaptım diye bunu
kızlar bişey soracağım çok acil bilen varsa söylesin gerçekten büyük bir gaflete düşüp ben mimar
sinan tencere seti aldım hiç duymamıştım fiyatıda korkmazdan aşağı kalmıordu ucuz da değil yani ama nasıldır hiç bir bilgim yok duyan varsa söylesin vaz geçicem sanırım bugün uykularım kaçtı resmen nasıl yaptım diye bunu
benim bildiğim istikbal de böyle mi model vardı, yeni modeli hatta
Didosh hepsini güle güle kullan ama en üstteki eldivenli sete bayıldım çokkk cicciiiiiii:teytey:a.s
hehe gülcan nee L mii :))) kıs bari M ısmarlayaydın.. neyse zaten değişim yapıyolarmış cnm sıkma canını..
dün casandra saten yatak örtüsü aldım 170 milyona ...aynısının moru da var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?