Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet kesinlile Bihter06 yatak örtün çok güzel çok da uygun bir fiyat

Yok canım ben görmedim bile tefalin ütü masası olduğunu .eğer varsa bi esim eklermisin

Canım şimdi ütü masalarına baktımda pek de bi esprisi yok.bence o kadar para vermek yerine normal fiyata bi ütü masası almak daha mantıklı olur kanımca

kızlar tefalin ütüleri hakkında yorum yazarmısınız. hangisi iyi? ben hafif olsun istiyorum ütü

Ben tefalin ütüsünü aldım.şu üçgen tabanlı kordonu arkaya doğru açılandan.sitesinden bakarsan görürsün.ama hafif bir ütü bulunabileceğini pek sanmıyorum ben tatlım yaaaaaa

roselincim tam olarak adını yazarmısın hani numaralarını falan ve memnunmusun ütünden?akıtma falan yapıyomu ütülerken,bir de buhar gücü nasıl.güzelim philips azur bktım ama çok ağır geldi bana.rahat kullanamam gibi geliyor

Songacım ben Tefal in şu yeni çıkan 8 programlısından aldım,hafif ütü yok gerçekten.Ütü masamıda Tefal aldım çok cücellll,açılışı dün ablam yaptı masayı çok beğendi,onada alacağım:)

Arkadaşlar ben de ütü masası alacağım ama anlamıyorum.Beni aydınlatabilir misiniz? Piyasada gördüğüm ütü masaları 60-70tl civarında.Ama 120-130tl gibi fiyatlarda varmış.(mısraaa arkadaşımızın dediği gibi)
Peki bu iki ütü masası arasında ne fark var? yani iki katı parayı ne karşılığında vericem bunu bilmek isterim.Bana da söler misiniz?:Saruboceq:

Evet kesinlile Bihter06 yatak örtün çok güzel çok da uygun bir fiyat

kızlar beğenmenıze sevindim annem de bu çeyizlik değil demeye başladı ben çok beğendım de bi tane de gösterişlilerden alalım diyo ama onlar da 400 den başlıyor....bilmiyorum napcamı....sositososito

bihtercim anneler ne yazıkki öyle.üzme canını.bizde erkek arkadaşımla home sweetteki siyahlı yatak örtüsünden aldık.benim annemde daha gösterişli olsun istiyor.bu arada gösterişliler 800 den falan başlıyor.hatta 2500 e bile var.

Cnm birincisi epey genişce bir masa,ayaklar titanyumdan yapılmış,birde kol ve yaka ütülemek için ayrı bir aparatı var,atındada ütülediklerini koyman için raf misali bir metal aksam var

Cnm birincisi epey genişce bir masa,ayaklar titanyumdan yapılmış,birde kol ve yaka ütülemek için ayrı bir aparatı var,atındada ütülediklerini koyman için raf misali bir metal aksam var

aa kol ütüleme aparatı varsa süper ya delikafadulden tamam ikna oldum bile almak için kaydirigubbakcemile5 teşekkür ederim a.s.

ahhhh Lepi yine yaptın yapıcağını Çok üzgünüm çoook conem bende duymadım
içine sinmedi ise geri iade et cnm gecikmedena.s

Kızlar sunsetten aldıklarınızın resmini çekip lütfen siteye koyun:) memnunmusunuz? bende almayı düşünüyorum, yorumlarınız etkili olacak:)

selmacım ambalajından çıkarmıştım ilk geldiğinde tekrar koydum düzenli olarak..zor oldu tekrar yerleştirmesi çıkaramam o yüzden tekrar çeyiz olduğu için cnm üzgünüm ama yeni alıp deneyen arkadaşlar resmini çekerse iyi olur ben unuttum o heyecanla çekmeyi benim sipariş gecikmişti çünkü aniden gelince unuttum düşünüyodum foto çekmeyi..

Canım yanıtına çok teşekkür ederim:) ürünlerin dokuması kalitesi nasıldı?sen hangi modelleri aldın?
birde mor takımı beğendim benekli olan ama moru yok acep gelirmi birdaha:)? bu fiyata tabi:)))

Canım benim ütüm Tefal Aquaspeed 260.modeli bu.henüz kullanmadım.onun için bilgi veremicem.ama bizim evde Philips Azur kullanıyoruz.hem su damlatıyor hem ütüleme sırasında kireç atıyor.tabi bizimki kaçyıl önceki modeli.yeni modeller için bişey diyemem.ben tefali seviyorum ütünün şeklini falan da beğendim aldım

canım ben pijamalarından almadım S bedeni kalmamıştı çünkü onların.. ben 10 liraya olan şort-askılı takımdan aldım.. bi de ilk sayfadaki betty boop pembiş bol kısa gecelikten aldım artı beyazlı kırmızı askısı olan gecelik ve siyah üzerine pembe desenleri olan gecelikten aldım cnm.. hepsi 70 lira tuttu.. dokuması çok güzel yumuşacık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…