Evet kesinlile Bihter06 yatak örtün çok güzel çok da uygun bir fiyat
Arkadaşlar ben de ütü masası alacağım ama anlamıyorum.Beni aydınlatabilir misiniz? Piyasada gördüğüm ütü masaları 60-70tl civarında.Ama 120-130tl gibi fiyatlarda varmış.(mısraaa arkadaşımızın dediği gibi)
Peki bu iki ütü masası arasında ne fark var? yani iki katı parayı ne karşılığında vericem bunu bilmek isterim.Bana da söler misiniz?:Saruboceq:
Cnm birincisi epey genişce bir masa,ayaklar titanyumdan yapılmış,birde kol ve yaka ütülemek için ayrı bir aparatı var,atındada ütülediklerini koyman için raf misali bir metal aksam var
kızlar bişey soracağım çok acil bilen varsa söylesin gerçekten büyük bir gaflete düşüp ben mimar
sinan tencere seti aldım hiç duymamıştım fiyatıda korkmazdan aşağı kalmıordu ucuz da değil yani ama nasıldır hiç bir bilgim yok duyan varsa söylesin vaz geçicem sanırım bugün uykularım kaçtı resmen nasıl yaptım diye bunu
selmacım ambalajından çıkarmıştım ilk geldiğinde tekrar koydum düzenli olarak..zor oldu tekrar yerleştirmesi çıkaramam o yüzden tekrar çeyiz olduğu için cnm üzgünüm ama yeni alıp deneyen arkadaşlar resmini çekerse iyi olur ben unuttum o heyecanla çekmeyibenim sipariş gecikmişti çünkü aniden gelince unuttum düşünüyodum foto çekmeyi..
roselincim tam olarak adını yazarmısın hani numaralarını falan ve memnunmusun ütünden?akıtma falan yapıyomu ütülerken,bir de buhar gücü nasıl.güzelim philips azur bktım ama çok ağır geldi bana.rahat kullanamam gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?