Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oyyy böcüğüüümmm yerim seni kızzzzzzzzzzz kız bişi diim inanmazsın bu sayfayı hiç kapatamıorum he buraya bile zor yetişiorum oralara nasıl geliim gülümm Şeniz

ayyyyyyy süperrrr:asigim:
burdan sana ve tüm evlenecek kızlarımıza gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun parçasını armağan ediyrumsırnaşık şey

aa bohca demısken bızde yaptık ıstedık yanı bence guzel seyler bunlar tabıkı yapılması sart değil ama yarım elma gonul alma onlar bıze ne ıstersınız dıye sordular takı makı
annem dedı oyle seyler demeyız bız sız bılırsınız ne takcagınızı adet vermek olmaz
tek dedı bizde sey vardır amcalara teyzzelere hanı bı havlu bı gomlek buda esmadan hatıra ,yanı askımla bizden dıye bohca dedı
ama onlar sagolsn bır bohca yapmıslardı gorcektınız koz bohcası gıbı mesela biz dedık cok fazla degıl bı gomlek bı namazlık atıyorum onalr herseyını koymuslar teyzelere amcalara bıze evdekılere zaten varda
amca teyzeye okadar yapmazlar sanmıstık sagolsunlar gomlek namazlk tesbıh yastk kılıfı tulben lıf herseyvardı bızde onlara yaptık tabı bende amcalarına felan yaptım hep

[

alttakı benım sureklı hep hatta adı benımle anılan aldoradan dora model yemek odası:1shok:
alman onu ben alcam kaydirigubbakcemile3
tabıkı alttakı yakından gordum süper
yatak odasınıda alın sn alıyorsan yatak odasınıda al ben alamadım barı sen al
ama ben bayılıyom buna bılesın

açık severım normalde ama bunda koyu gostermıs kendınıı

arsıma yaa :çok üzgünüm: sende gıdıyon yaa
bıze veda edıyorsun sakın ağlama dıorsun ağlamamak elde deıl:roflol: bıde sarkı patlattım
cok az işin kalmış ınş evınde tamamlancak

mandilin başka renk boncuk desen şaşardım zaten :))))))))))))))

:sm_cool: Şeniz Şeniz Şeniz

kizlarr size kina tepsimi göstereyim, bugün hazirladik. kiyafetim mor ve gümüs renginde oldugu icin onuda o sekilde yaptik, ortasindaki mum yerine kina gelecek

çoook hoş olmuş, ellerinize sağlık

Mandilinimm ayakkabıların çok cücelll Ama sakın üste kadar çıkarma kayar bacım benimde böyle bir papim var sürekli kurdeleleri düşüyordu sinir oluyordum benneyaptımki
teşekkür ederim canım yerimseniben evet bilekten yanda fiyonk yapacağım. kaydirigubbakcemile2
cici terliğinin ve tacının resmi nerde bakim ????

oooooh hadi hayırlı olsun canım. Anlatttığına göre çook tatlı olacağa benziyir.

çarşaf ve yastıkları

nasıl sizce kızlar?bohçasına koyacağız inşallah.

kaynanacığın bunu beğenmez olurmu hiiiç. çok güzel olmuş ..

Aman tanrımmmm bu nasıl şirin bişey böyleeeedelikafadulden Güle güle kullan

teşekkür ederim canımcım Şeniz

evet 2 dakika önce aşkımla konuşmuş bulunmaktayımmmmmmmmdelikafadulden
Evvv bizim kızlarrrrrrrrrrrrrrr ev bizimmmmmmmmm:sm_cool:

:dance: :dance: :dance: artık burcişinde evi vaaaaaaaaaar...
Mandilin önlük süper yaa elbise gibi..

teşekkür ederim tatlım a.s.

ayyyyyy ayyyyyy canım benim tekrar hayırlı uğurlu olsun. kaydirigubbakcemile5
şimdi düşünmesi çooook tatlı ve zevkli oluyor, şuraya bunu koyarız buraya şundan alırız hesaplarıı .... kolay gelsin burcişim ....

güle güle giy cicilerini, rahat görünüyor cidden
ben bohçayla falan uğrasmıyorum hiç kimseye bohça yapmadım bu koşturmacada bide donla kilotla uğraşamam kaydirigubbakcemile3

bende kimseye bohça falan yapmadım, annem sadece nişanlımın ailesine yani anne+baba+kardiş üçünede bir tane donsuz bi bohça hazırladı o kadar.
kızlar kızmayın bana ama ben bohçaya don-atlet koyanlarını anlayamıyorum. Hiç tanımadığın bi insana incelik yaparak bohça hazırlıyorsun ve o da don oluyor. Hele bazı bohçalarda irkek beyaz don-fanila gördümmü beni bi güle alıyor. sırnaşık şey

aa ciddenmi kız sendemi beğenmiştin bunu kaydirigubbakcemile2

açık severım normalde ama bunda koyu gostermıs kendınıı

tobi ben birincisini beğendim normalde açık severim ama ne biliim bunda 1.cisinin rengi hoşuma gitti

ayy kılzar bende çok kararsız kaldım ikisinide beğendim valla.bide benim hep fixtir istediğim şeyler..mesela koltuğum krem kahve olsun istiyorum hangisi daha ii gider acaba..bi ara gidip bakıcaz yakından babamlarla ama böcük açık renk olnaı yakından görmüş çok süpre diyo.

tamam tamam banada mantıksız gelmişti zaten 1 yıl önce nikah

kız arsiiiiiiii 18 gün kalmış ay bayılazaaaammmmdelikafadulden

bende bayılazammm

arsi epey yapmışsınız kuzum anneciinin ellerine sağlık

bizde dün nikah şekerini koycaamız sepeti süsledik annemle çok cici oldu yarın akşam resimlerini koyarım :)

evet epey hallettik evet ellerine sağlık hakkı ödenmez
koy hihoyyyt

arsıma teyze derken ustundekı 3 var ya ben onu onunla carptım 9 cıkıyo:roflol: dığerleırnı hıc hesap etmedım
bıan kendımı okulda hıssettım ya:roflol:

:roflol::roflol:

günaydııııııııııııııın hepinizeee..

günaydın

evt gordum bızım evımızın yanında mağazası var
yatak odasıda cok guzel tabı zevkler tartısılmaz bıde sen gıt bak
2,almazsanda hıc uzulmem haakaydirigubbakcemile3 ben alırım ınş
koyu renk sevmıyom ben ondan olabılır

:1shok: :1shok: amanınn biz rüyamızda görces heralde takıları bu ne yaa kimse gelmez düğüne müğüne

bencede gelmes bı bahane bulurlar
bende dedım elımde param var harcamadan alım bı tane vazgectım mac varya denızlıye gıdersem para lazım olcak yoksa alcaktım
bı bılesık aldım 650 tl suan aynı gr 900 tl:1shok:ıyıkı almışım dedım ayy ben en ıyısı bıraz daha bekleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…