dün akşam bizde son kez bohçaları düzenledik dedim içeriğe daldım
sonracma benim eşyaları hurçladık kurdelelerini nazar boncuklarını yaptık
üstlerine içinde ne yazdığını yapıştırdık
şimdi sadece mutfak eşyalarım kaldı
onlarıda annem son 1 - 2 gün kala çıkartırız diyor
kızlar sizce koyu rennk olanmı güzel açık renk olan mı güzel...kayınvalidem sizin eşyalarıda almaya başlayalım dmeişde.nişanlım bunları beğenmiş aklıma geldi fikir alayım dedim
günaydııııııııııııııın hepinizeee..
kızlar sizce koyu rennk olanmı güzel açık renk olan mı güzel...kayınvalidem sizin eşyalarıda almaya başlayalım dmeişde.nişanlım bunları beğenmiş aklıma geldi fikir alayım dedim
mandilin başka renk boncuk desen şaşardım zaten :))))))))))))))
kizlarr size kina tepsimi göstereyim, bugün hazirladik. kiyafetim mor ve gümüs renginde oldugu icin onuda o sekilde yaptik, ortasindaki mum yerine kina gelecek
teşekkür ederim canım yerimseniben evet bilekten yanda fiyonk yapacağım. kaydirigubbakcemile2Mandilinimm ayakkabıların çok cücelllAma sakın üste kadar çıkarma kayar bacım benimde böyle bir papim var sürekli kurdeleleri düşüyordu sinir oluyordum benneyaptımki
Ben geldiiiimmmmmm hihoyyyt Düğün mekanımızı bugün kesin olarak ayarladık. Tam istediğimiz gibi kır düğünü olcak kokteyl menüsü olarak. Üstümden kocaman bir yük kalktı. Müzik, saat sınırlaması yok gece 1 e kadar devam edebilir. Slayt gösterisi, yervolkanları vs. herşey istediğim gibi oldu. Mobilyalarımıza da büyük ölçüde karar verdik.
çarşaf ve yastıkları
nasıl sizce kızlar?bohçasına koyacağız inşallah.
Aman tanrımmmm bu nasıl şirin bişey böyleeeedelikafadulden Güle güle kullan
evet 2 dakika önce aşkımla konuşmuş bulunmaktayımmmmmmmmdelikafadulden
Evvv bizim kızlarrrrrrrrrrrrrrr ev bizimmmmmmmmm:sm_cool:
Mandilin önlük süper yaa elbise gibi..
ay kızlar yaaa öyle heycanlıyız ki ikide bir telefonla konuşuyoruz dayanamayıp yedinden arıyoruz falan ondan yazamadım:1rolleyes:
aşkım salonu şu renk yapalım şurayı bu renk yapalım burayı böyle yapalım deyip duruyoruz :sm_cool: ay çok heycanlıyız:teytey:
iyi akşamlar kızlar
buda benim gelinlik aykkabım kızlar
ilk önce rahatlık önemliydi benim için çook rahat
gerçek deri
ikinci önemli olan topuklu olması 15 pont muş
nişanlıma yetişemesemde mesafe daralıyor.:)
ben bohçayla falan uğrasmıyorum hiç kimseye bohça yapmadım bu koşturmacada bide donla kilotla uğraşamam kaydirigubbakcemile3
[
alttakı benım sureklı hep hatta adı benımle anılan aldoradan dora model yemek odası:1shok:
alman onu ben alcam kaydirigubbakcemile3
tabıkı alttakı yakından gordum süper
yatak odasınıda alın sn alıyorsan yatak odasınıda al ben alamadım barı sen al
ama ben bayılıyom buna bılesın
açık severım normalde ama bunda koyu gostermıs kendınıı
tobi ben birincisini beğendim normalde açık severim ama ne biliim bunda 1.cisinin rengi hoşuma gitti
tamam tamam banada mantıksız gelmişti zaten 1 yıl önce nikah
kız arsiiiiiiii 18 gün kalmış ay bayılazaaaammmmdelikafadulden
arsi epey yapmışsınız kuzum anneciinin ellerine sağlık
bizde dün nikah şekerini koycaamız sepeti süsledik annemle çok cici oldu yarın akşam resimlerini koyarım :)
arsıma teyze derken ustundekı 3 var ya ben onu onunla carptım 9 cıkıyo:roflol: dığerleırnı hıc hesap etmedım
bıan kendımı okulda hıssettım ya:roflol:
günaydııııııııııııııın hepinizeee..
dün ceyrek fıyatı sordum 78 79 tl :1shok:
ayy kılzar bende çok kararsız kaldım ikisinide beğendim valla.bide benim hep fixtir istediğim şeyler..mesela koltuğum krem kahve olsun istiyorum hangisi daha ii gider acaba..bi ara gidip bakıcaz yakından babamlarla ama böcük açık renk olnaı yakından görmüş çok süpre diyo.
dün ceyrek fıyatı sordum 78 79 tl :1shok:
:1shok: :1shok: amanınn biz rüyamızda görces heralde takıları bu ne yaa kimse gelmez düğüne müğüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?