ahhhh Lepi yine yaptın yapıcağını Çok üzgünüm çoook conem bende duymadım
içine sinmedi ise geri iade et cnm gecikmedena.s
selmacım sunsetin gelikleri çok hoş almanı tavsiye ederima.s
senin için resim ekliyorum renklerinin canlılığını görebilirsin:1rolleyes: S beden
üzerimde iken de çekmiştim ama onu koyamıycam buraya
buzdolabını kaça aldınız?
ay yaptım valla:çok üzgünüm:bugün gittim dedim annem kızdı ne okadar çok şey aldın
geri ver falan dedi dedim tartıştık baya annemle vermeden gelme falan dedi dedim (ki böyle demesem beğenmedim
desem asla geri almazlar korksunlar anamdan:)) yarın sabah sahibi gelince belli olacak ama anneme
eve alma getirlerse dedim bakalım inşallah geri
veririm ya :Saruboceq:nekadar bir gaflete düştüysem oysaki bildiğimiz korkmaz
tencereleri 355 e kadar indirmişlerdi peşine nerdeyse alıyordum vazgeçtim buna geldim
geri veirrsem korkmazları 355 e alsammı bildiğiniz bu tost makineli set maviş:uhm:
Yoğun araştırmalarımız sonucunda buzdolabımızı ve çamaşır makinemizi aldık, Siemens.süprizzzzz
canım bende siemens düşünüyorum,gule gule kullanın :)
bence çok guzel,fiyatıda iyiymiş keşke siyahı da olsaydı.güle güle kullan canım.
dün casandra saten yatak örtüsü aldım 170 milyona ...aynısının moru da var...
Canım şimdi ütü masalarına baktımda pek de bi esprisi yok.bence o kadar para vermek yerine normal fiyata bi ütü masası almak daha mantıklı olur kanımcacanım bence hiç gerek yok ama sen bilirsin.bence bu hem şık hem sade.kızlar beğenmenıze sevindim annem de bu çeyizlik değil demeye başladı ben çok beğendım de bi tane de gösterişlilerden alalım diyo ama onlar da 400 den başlıyor....bilmiyorum napcamı....sositososito
kesinlikle katılıyorum.o aparatlar ilk heves bir kullanılıyor sonra ütüden bıkınca kimse kullanmıyor bir dahaKızlar ütü masası için ben çok masraf yapmayı düşünmüyorum.eve aldık 1-2 sene önce.25 lira kadardı.net hatırlayamadım.yine bende aynı yolu takip etmeyi düşünüyorum.masadan memnunuz.yaka kol ütüleme aparatı yok ama ben zaten onları kullanmaya erinirim :)
kızlar yorgan dedinizde aklıma geldi.tv de reklam dönüyor.yataşın çift kişilik yorganı 30 tl imiş.bakmayı düşünüyorum.güzelse alırım ve sizleri bilgilendiririm canlar
haber verdiğin için sağol canım yorgan almam gerekiyordu iyi oldu bu kampanya
selmacım sunsetin gelikleri çok hoş almanı tavsiye ederima.s
senin için resim ekliyorum renklerinin canlılığını görebilirsin:1rolleyes: S beden
üzerimde iken de çekmiştim ama onu koyamıycam buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?