Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar ütü masası için ben çok masraf yapmayı düşünmüyorum.eve aldık 1-2 sene önce.25 lira kadardı.net hatırlayamadım.yine bende aynı yolu takip etmeyi düşünüyorum.masadan memnunuz.yaka kol ütüleme aparatı yok ama ben zaten onları kullanmaya erinirim :)

ahhhh Lepi yine yaptın yapıcağını Çok üzgünüm çoook conem bende duymadım
içine sinmedi ise geri iade et cnm gecikmedena.s

ay yaptım valla:çok üzgünüm:bugün gittim dedim annem kızdı ne okadar çok şey aldın
geri ver falan dedi dedim tartıştık baya annemle vermeden gelme falan dedi dedim (ki böyle demesem beğenmedim
desem asla geri almazlar korksunlar anamdan:)) yarın sabah sahibi gelince belli olacak ama anneme
eve alma getirlerse dedim bakalım inşallah geri
veririm ya :Saruboceq:nekadar bir gaflete düştüysem oysaki bildiğimiz korkmaz
tencereleri 355 e kadar indirmişlerdi peşine nerdeyse alıyordum vazgeçtim buna geldim
geri veirrsem korkmazları 355 e alsammı bildiğiniz bu tost makineli set maviş:uhm:

Son düzenleme:
merhaba kızlar, gene başladım çeyiz alışwerişine:))))
bugün gidip ka tüyü yorgan ve yastık aldım:)))
koçtaştan othello yorganı 119,90tl aldım yanında iki de yastığı var... ayrıca parapuan kazandım 20lirada:)))))

bende siparişini verdim bunun aynısının umarım bedeni olur bana:))))
güle güle kullan canım

bugün çok cici şeyler gördüm ama param olmadığı için alamadım
bişe sorcam sizlere
yemek tabaklarının altına düz büyük servis konuyor ya sizce gerek varmı onlara

bugün çok güzel modellerini gördümde

ben korkmaz mavıs setı aldım tost makınalı cnm senın konunu tam anlamadım amabenneyaptımki

kızlar merhaba bende sunsetten bi pijama siparişi verdim sonunda hani şu 19,89 luklar varya onlardan. ama istediğimin M bedeni kalmamıştı yani seceneklerde çıkmıyosa kalmammış anlamına gelio herakde dimi? ya bide benim bi sorunum var ilk defa sipariş veriyorum internetten ve yanlışlıkla 3 kez sipariş verdim yani benim 3 tane sipariş numaram oldu ama parayı havale ederken herhangi birinin sipariş numarasını yazdım sipariş bilgisi olarak bi sorun olurmu sizde havale ile mi aldınız aldıklarınızı????

kızlar yorgan dedinizde aklıma geldi.tv de reklam dönüyor.yataşın çift kişilik yorganı 30 tl imiş.bakmayı düşünüyorum.güzelse alırım ve sizleri bilgilendiririm canlar

selam kızlar.bikaç gündür yazamadım ama unuttum sanmayın her gece girip yazdıklarınızı okudum.sunset'in pijamalarından bende almak istiyorum.arkadaşlar biriniz bunun ticaretine başlasa da daha kolay temin edebilsek kaydirigubbakcemile2

arsima canım gösterdiğin supla tabağını alıp almamakla kararsızım.çok lazım olacağını düşünmüyorum ama ağır misafirler içinde çok hoş durur diyo bi yanım.
ütü masası bende alacağım ama tefal felan düşünmüyorum.sonuçta ütü masası çok çok özelliği olan birşey değil.(şöyle ütüyü kendi yapan bi masa olsa keşke kaydirigubbakcemile3 ) onun için normal bir masa almayı düşünüyorum.abimler ihlasın ütü masasını almışlardı memnunlar.önemli olan ayaklarının ve ütü konulan kısmının sağlam olması... ama işte benim ütüden yana sıkıntım var.annem braun nun ütüsünü kullanıyor çok memnunuz.ama tefal ve phılıps in ütülerinden de memnun kalındığını duydum ve kararsız kaldım bu konuda CADIARZU

Kızlar bellonada indirim var yastık yorgan nevresim almayı düşünüyorsanız mutlaka bakın baya indirmişler uyku setlerini filan

Canım teşekkür ederim:)
çok güzelmiş:)
güzel günlerde giy inşallah:)

kızlar ütü masasında çok da abartmaya gerek yok çünkü bizimki o dedğiniz altında ütülediklerinizi koyma yeri olan kol ütüleme şeyli ütü masasını kullanıyoruz yani ütüyü ben yaptığım için kyullanıyorum ve alttaki tarafı söktüm attım gereksiz kolu da pek kullanmıyorum ama ihtiyaç olduğu zamanlar oluyor tabi ceket falan ütülerken iyi olur ya da gömlek kolları ama illa altı da olsun demenize gerçekten gerek yok

Günaydınn kızlarrr..:Hayırlı haftalarrrr herkese ve bol bol yeni alınacak çeyizli günlerrr diliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…