tobi ben birincisini beğendim normalde açık severim ama ne biliim bunda 1.cisinin rengi hoşuma gitti
ayy kılzar bende çok kararsız kaldım ikisinide beğendim valla.bide benim hep fixtir istediğim şeyler..mesela koltuğum krem kahve olsun istiyorum hangisi daha ii gider acaba..bi ara gidip bakıcaz yakından babamlarla ama böcük açık renk olnaı yakından görmüş çok süpre diyo.
Şenizgünaydın şeker hoşgeldinŞeniz
günaydın
kızlar sizce koyu rennk olanmı güzel açık renk olan mı güzel...kayınvalidem sizin eşyalarıda almaya başlayalım dmeişde.nişanlım bunları beğenmiş aklıma geldi fikir alayım dedim
sen uyyon mu nedır gıii düşmüş böcüğüm dimeee
ahhh ahhh yarama dokundun..nişanda bana takılan altınlardan 10 tanesini bozdurup harcamak zorunda kaldık..daha onları tamamlıycam offf bi yandan çeyizler bi yandan ailenin borçları ne yapcaz bilmiyorum kızlarsenağlama
Baberko akşam vakti seni bulmuşken sorayım. Şimdi biz allah kısmet ederse perşembe balayı işini de halletcez. Bi yük daha kalksın üstümüzden. Nakit ödemeyi düşünüyoruz ama benim merak ettiğim şey, rezervasyon günü allah korusun bişey oldu gidemedin, parayı nakit ödemişsin. Ne gibi bişey uygulanıyor
koltukda bu tarz düşünüyorum kızlar..bi arkadaşıma göstermiştim çok basit dedi :bbo:
ama sade bişi olsun istiyorum çokmu kötü
ayyyyyyy süperrrr:asigim:
burdan sana ve tüm evlenecek kızlarımıza gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun parçasını armağan ediyrumsırnaşık şey
aa bohca demısken bızde yaptık ıstedık yanı bence guzel seyler bunlar tabıkı yapılması sart değil ama yarım elma gonul alma onlar bıze ne ıstersınız dıye
Arsii oy gözünü seveyimm 18 günnn
arsıma yaa :çok üzgünüm: sende gıdıyon yaa
koltukda bu tarz düşünüyorum kızlar..bi arkadaşıma göstermiştim çok basit dedi :bbo:
ama sade bişi olsun istiyorum çokmu kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?