Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

koltukda bu tarz düşünüyorum kızlar..bi arkadaşıma göstermiştim çok basit dedi :bbo:
ama sade bişi olsun istiyorum çokmu kötü

tobi ben birincisini beğendim normalde açık severim ama ne biliim bunda 1.cisinin rengi hoşuma gitti

buket aynı yorumu yapmsıız heebende öle dedım acık renk severım ama koyu daha guzel gıbı geldı ama bocuk gordum deyınce yakında acab acıkmı dıyom

Son düzenleyen: Moderatör:
kötü deil tobim ama temizlik konusunda zorlar seni hantal gibi biras ama çoook rahattır eminim benide bıraksalar bende bunu alırım vala

ii düşmüş böcüğüm dimeee
sen uyyon mu nedır gı
anam ne dusmesı ben 45 tl aldığımı bılıyom daha 6 7 ay once cok pahalı ya cok pahalı
gercı 90 dayandığı oldu sanırsam ama genede cok pahalı

ahhh ahhh yarama dokundun..nişanda bana takılan altınlardan 10 tanesini bozdurup harcamak zorunda kaldık..daha onları tamamlıycam offf bi yandan çeyizler bi yandan ailenin borçları ne yapcaz bilmiyorum kızlarsenağlama

yaklasık 800 tl demek ozmn allah sabır versın

tobi, koltuklar basit falan değil ayol minimalist sade ama evi güzel gösteririr, rahat görünüyor hemde.

günaydın kızlar
sulfatcım aksam bi girip cıkmıştım görmemişim cnm o gibi aksi durumlarda rapor isteniyor.eğer sağlık sorunu nedeniyleyse

bunu sevdim beğendiğin koltuklada gayet ii durur

ayyyyyyy süperrrr:asigim:
burdan sana ve tüm evlenecek kızlarımıza gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun parçasını armağan ediyrumsırnaşık şey

sağol alkisalkisalkis

aa bohca demısken bızde yaptık ıstedık yanı bence guzel seyler bunlar tabıkı yapılması sart değil ama yarım elma gonul alma onlar bıze ne ıstersınız dıye

bizede sordular takıyı bizimkiler biz söyleyemeyiz siz ne isterseniz dediler
bana sordular bende sizden bişe istemem dedim
sonra bohça etmeyelim dediler annemde siz yapmayın zaten karşılık bekleyerek yapmıyorum dedi bunu yapma amacım tugbadan herkese çam sakızı çoban armağanı bi hediye dedi çok abartı şeler yapmıcam dedi
belki elimden gelmese onuda yapamazdım maddi acıdan dedi
işte onlarda anneme babama ablama babanneme annenanneme yapacaklarmış

Arsii oy gözünü seveyimm 18 günnn

içim kımıl kımıl
dün gece ablam dediki nie uyumadın (yattıktan sonra 5dk bile geçmemişti) heyecandanmı dedi annemle güldüler
sonra beni bi heyecan sardı :roflol: uyuyamadım

arsıma yaa :çok üzgünüm: sende gıdıyon yaa

istersen kalam kaydirigubbakcemile3

koltukda bu tarz düşünüyorum kızlar..bi arkadaşıma göstermiştim çok basit dedi :bbo:
ama sade bişi olsun istiyorum çokmu kötü

gayet modern

nastasıa zengın anam :dilcikar:

gulay ben 90 ıken almadım ondan mı ne sımdık 79 bıle gercekten cok yaa abowww

tobı resmı az buyutebılır mısn

ohh arsımada benım beğendığımı beğendı
bak tobı eğer o takımı alırsan bende sıze gelcem canlı canlı gormeye ona gore bıde fıyatını sen sor burdan bıde ben sorum olur mu

az biraz çalışam gelem
işlerimi bitirim ki ayın 5inde izne çıkmak için hak kazanayım
izin verirmi acep :)
ay izne çıktığımda beni özlermisiniz 5 inde bi gidicem 22 sinde döncem (patron izin verirse :roflol:

ayy kızlar sağolun aşağı yukarıı sanırım herkes beğendii çok kötü diyen yok...kauınvalidemi arayım bi bugün ben

fiyatıda koltuk....2280
yemek odasıda...açık renk olan 2327
koyu renk olan...1872

ben gümüşlüğüde almayım diyorum zaten konsol ve masa sandalye alayım diyorum fiyat dahada düşersositososito gerçi annem takım al gümüşlüğünüde al al al diyediye yedi benii

Günaydın Hatunlar :sm_cool:
Burcumun evini gördüm :1ninca:çok güzel bir ev hayırlısıysa olsun umarım gönlüne göre olur herşey :Saruboceq:Şenizbizde dün avizelerimizi aldık o işten de kurtulduk -tatlicadiarzu-

beniim nişan olurken 1 hafta öncesi filan 75 liraydı byağa düşmüştü ama simdi yükselmeye başladı arkadasım 1 ay önce aldı 85 ten sonra düştü 75 demek yine cıkıyo artık düğünler para takma dönemi başlıcakmış :)) bi kanalda görmüştüm

[bizede sordular takıyı bizimkiler biz söyleyemeyiz siz ne isterseniz dediler
bana sordular bende sizden bişe istemem dedim
sonra bohça etmeyelim dediler annemde siz yapmayın zaten karşılık bekleyerek yapmıyorum dedi bunu yapma amacım tugbadan herkese çam sakızı çoban armağanı bi hediye dedi çok abartı şeler yapmıcam dedi
belki elimden gelmese onuda yapamazdım maddi acıdan dedi
işte onlarda anneme babama ablama babanneme annenanneme yapacaklarmış

aynen tobi benı anadaöyle dedı esmadan bi hatıra baskada hıc dedıgım gıbı ne onu takın ne bunu alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…