Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Lahanamm kızz senin başın en kısa zamanda bağlanacak ben sana söylimm :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

KIZ betam korkutma beni.valla siz knuştuğuma bakmayın ben çok stresliyimdir.12 den gözünden vurmadıkça tamam diyemiyorum.cesaretim olsa 27 de evde olmazdım...şaka bir yana kısmet bakalım.
nedense hep eskiden bırakıp gidenler şimdi dualarıma karşılık kapımda.
ben yenilerini istiyorum Rabbim duy sesimi...

ohh arsımada benım beğendığımı beğendı
bak tobı eğer o takımı alırsan bende sıze gelcem canlı canlı gormeye ona gore bıde fıyatını sen sor burdan bıde ben sorum olur mu

tabiki gel kız.yeriz içeriz..koltuklarda yayılırız kaydirigubbakcemile3fiyatnı sitesinden baktım yazdım cnm ama bilmiyorum ne kadar doğru bide sen bak kız gerçekden.
bence patronun sen hiç gelme kızım der-tatlicadiarzu- şaka şaka..izin vermezse ver sen benim cebimi beni arasın:dilcikar:
tobi

ben koltuk takımlarınıda yemek odasına bayıldım tam benim kafamdaki şeyler hihoyyyt

saol canım sevindim beğenmenehihoyyyt

TOBİ koltuklarda çok uyumlu bence

ama açık renk olan la koyu renk olan arasındaki fiyat farkını anlamış değilim neden ki ?

tobi bence fiyatlarıda çook uygunmuş.
bana sorarsan hiiiç gümüşlük olayına girme sonra pişman olursun gerçekten.
birincisi onun haftada tozunu almak gerek, tabi önce bide içini şaaşalı şbardaklarla falan doldurmak gerek.
kalabalık falan toplamaz aksine salonda kalabalık yapar.
birde eviniz kira olacaksa, her evin salonu geniş olmayabilir eşyalarını rahatça yerleştirmen sorun olabilir.
sonracıma benceee gerek yok ona verilen paraya.

tobi gümüşlüük felan bencede ya artk kımse almıyor cok nadır ama sen bılırsın

burcum özgem akşam yazamamıştım evin için yorum canım...şimdik iiki kelam laf edlm dimi ama.
ilk başta Allahım güle güle huzr içinde oturmayı nasip etsin balım gerisi fasa fiso .odası büyükmüş,eşyaları şöyleymiş,yerler böyleymiş.
insanız işte nefsimiz hep istiyor.tabi güzelini istiyor.eskiden bir çatım olsunda kendi başımı sokacağım olsun derlerdi anlamazdık.insan büyüyüp yuva nedir anlayınca diyor tek odası olsun ama huzurum olsun.
insan temiz,pak zevk sahibi olunca samanlığı bile ne hale gitirir değil mi ama?
tekrar sölüyorum arkadişim
Rabbim gönlündeki huzuru eksik etmesin.bide sevdiklerini yanından inş...
ay ne uzattım be...
depresyon arefesindeyimde mazur görün...

kızlar günaydın herkeze,
kızlar szce şu chestr tipi deri koltuklar salona nasl gider bi bakabilirmisinz ben çok istiyorum fikrinizi almak istedim.

Eklentiler

• $chester%20ikili%20kanepe.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $nilmob0201b.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 25
tobı bende aksama sorarım pesın mı takstlerımı soram

gulay sen işini bılıyon :jeyyar:

ohhh gunlere dusen yenı gelın adaylarımıza

kızlar günaydın herkeze,
kızlar szce şu chestr tipi deri koltuklar salona nasl gider bi bakabilirmisinz ben çok istiyorum fikrinizi almak istedim.

ben 2.y,i begendm ama tamamı derı olunca ben sevmıyom ısyerı gıbı en azından mınderlrı kumas olunca benca daha guzel

REYHAN canım koltuklar güzel ama salonun genişliğine bağlı
bence gösterişli duruyor bu koltuklar salonda büyükse gayet güzel olur
tabii temizlik olayını öğrenmen lazım önce

TOBİ koltuklarda çok uyumlu bence

ama açık renk olan la koyu renk olan arasındaki fiyat farkını anlamış değilim neden ki ?

vala hiç bilmiyorumki canım bende anlamadm..diğeri ışıklı falan ondanmıki:uhm:

ayy bencede tam istediğim mobilyayı buldum diyebilirim çok mutlu oldum fiyatlarıda çok ii..gümüşlük falan çıkınca fiyatta düşer ohh kaydirigubbakcemile2

tobi gümüşlüük felan bencede ya artk kımse almıyor cok nadır ama sen bılırsın

aynen katılıyorum..gümüşlük ne ya :dilcikar:

30 dayss delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
tobı bende aksama sorarım pesın mı takstlerımı soram

gulay sen işini bılıyon :jeyyar:

ohhh gunlere dusen yenı gelın adaylarımıza

böcüğüm kız cidden akşam sorabilirmisin ayyyy..bak şimdi o beğendiğim açık renk yemek takımının sadece masa sandalye ve konsolu olcak o şekilde sorarsan ii olur..tv sehpası ve gümüşlük falan olmayacak..koltuk takımının adıda glorıa..taksitli bide peşin sorarsan canım çok mutlu olurum çok saola.s.

salonum çok fazla büyük değil değil orta nebüyük ne küçük.bende çok istiyorum ama aldıktan sonra evde kötü durursa diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…