Lahanamm kızz senin başın en kısa zamanda bağlanacak ben sana söylimm :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
ohh arsımada benım beğendığımı beğendı
bak tobı eğer o takımı alırsan bende sıze gelcem canlı canlı gormeye ona gore bıde fıyatını sen sor burdan bıde ben sorum olur mu
bence patronun sen hiç gelme kızım der-tatlicadiarzu- şaka şaka..izin vermezse ver sen benim cebimi beni arasın:dilcikar:az biraz çalışam gelem
işlerimi bitirim ki ayın 5inde izne çıkmak için hak kazanayım
izin verirmi acep :)
ay izne çıktığımda beni özlermisiniz 5 inde bi gidicem 22 sinde döncem (patron izin verirse :roflol:
tobi
ben koltuk takımlarınıda yemek odasına bayıldım tam benim kafamdaki şeyler hihoyyyt
30 dayss delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
30 dayss delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
oyyyyyyyyyyyyyy benimde az kaldıı 32 günnAllahhhhhhhhhh sinayyyy gözümüz aydın fıstıkk kaydirigubbakcemile5
sinayy aylar bitti günlere düştün kuzumm kaydirigubbakcemile3
heheyttttdelikafaduldenalkisalkisalkis
oyyyyyyyyyyyyyy benimde az kaldıı 32 günnAllahhhhhhhhhh sinayyyy gözümüz aydın fıstıkk kaydirigubbakcemile5
kızlar günaydın herkeze,
kızlar szce şu chestr tipi deri koltuklar salona nasl gider bi bakabilirmisinz ben çok istiyorum fikrinizi almak istedim.
TOBİ koltuklarda çok uyumlu bence
ama açık renk olan la koyu renk olan arasındaki fiyat farkını anlamış değilim neden ki ?
tobi bence fiyatlarıda çook uygunmuş.
bana sorarsan hiiiç gümüşlük olayına girme sonra pişman olursun gerçekten.
birincisi onun haftada tozunu almak gerek, tabi önce bide içini şaaşalı şbardaklarla falan doldurmak gerek.
kalabalık falan toplamaz aksine salonda kalabalık yapar.
birde eviniz kira olacaksa, her evin salonu geniş olmayabilir eşyalarını rahatça yerleştirmen sorun olabilir.
sonracıma benceee gerek yok ona verilen paraya.
tobi gümüşlüük felan bencede ya artk kımse almıyor cok nadır ama sen bılırsın
delikafadulden delikafadulden delikafadulden30 dayss delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tobı bende aksama sorarım pesın mı takstlerımı soram
gulay sen işini bılıyon :jeyyar:
ohhh gunlere dusen yenı gelın adaylarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?