Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydınnnnn kızlarrrrrŞeniz
burcucum tutmuşsunuz evi hayırlı olsun huzurla mutlulukla oturursunuz inşallah:1hug:
sulfat canım kır düğünlerini çok seviyorum bende herşey istediğin gibi olur inşallah cicim

bizde dün avizelerimizi aldık o işten de kurtulduk -tatlicadiarzu-

hayırlı olsun
darısı başıma

aynen tobi benı anadaöyle dedı esmadan bi hatıra baskada hıc dedıgım gıbı ne onu takın ne bunu alın

tobi değil arsima :dilcikar:

bence patronun sen hiç gelme kızım der-tatlicadiarzu- şaka şaka..izin vermezse ver sen benim cebimi beni arasın:dilcikar:

tazminatımı verecekse desin kaydirigubbakcemile3

30 dayss delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:sm_cool:

kızlar günaydın herkeze,
kızlar szce şu chestr tipi deri koltuklar salona nasl gider bi bakabilirmisinz ben çok istiyorum fikrinizi almak istedim.

deri olmasa :uhm:

aynen sinayımmmm benneyaptımki

kızlar bu doğum kontrol hapı olayına bir türlü karar veremiyorum bir kaç gündür araştırıyorum tamam diyorum başlıcam sonra olumsuz şeyler duyuyorum vazgeçiyorumfisfisfis ama zamanım daraldı ve ben hamile kalırsam gerçekten hayatım alt üst olur en az 2 yıl korunmam lazım evliliği rayına oturtup borçlarımızı bitirmemiz lazım :çok üzgünüm:

reyhancım çok özür dilerim ama ben beğenemedim, bu koltuklardan çabuk sıkılırsın gibi. Birde ebatları büyükse ve saloonunun büyük kısmını kaplarsa da hoş durmayabilir.
benim nacizane fikrim.

ben bugun başlıyorum :çok üzgünüm:

arsima senmıydın ben nıye teobi dedım ee tobide cevap vermişş
soryy

kaydirigubbakcemile3Şeniz

Doktora gittinmi

yaaa ben doğumm kontrol hapı kullanmayacağım kesin ama yinede doktora gitmek istiyorum ama utanıyorum ne dicem bilmiyorum. ben evleneceğimde korunma yöntemlerini mi öğrencektim dicem? birde muayene de olmak istemiyorum ondanda korkuyorum.

reyhancım çok özür dilerim ama ben beğenemedim, bu koltuklardan çabuk sıkılırsın gibi. Birde ebatları büyükse ve saloonunun büyük kısmını kaplarsa da hoş durmayabilir.
benim nacizane fikrim.

ya aslında bende aynı fikirdeyim beğendim ama ya güzel durmassa diye endişeleniyorum.heralde vaz geçicem:çok üzgünüm:

birazcık hantal görünüyorlar1 ama foto yanıltabilir gidip görmüşsen sen daha iyi bilirsin , birde rahat değilse hiiiç düşünme derim.

kaydirigubbakcemile3Şeniz

Doktora gittinmi
Hayır gitmedim Arsimacım karar versem gitcem ama karar veremiyorum korkuyorum

utanılacak birşey yok ki mandilincim nasıl üşüttüğünde gidip dr'a derdini anlatıyorsun onun gibi sana çözüm sunacak yerimseniben

cnm hiç çekinme zaten yaşından dolayı doktor direk anlıo gayet rahat ol.ben muayenede oldum

birazcık hantal görünüyorlar1 ama foto yanıltabilir gidip görmüşsen sen daha iyi bilirsin , birde rahat değilse hiiiç düşünme derim.

yok hayır ben görmedim bi akarabam katolog getirmişti orada gördüm beğendim zaten eşya beğenmeye yeni başladık.belki mağazaları dolaşınca daha başka model beğenirim.

cnm hiç çekinme zaten yaşından dolayı doktor direk anlıo gayet rahat ol.ben muayenede oldum

utanılacak birşey yok ki mandilincim nasıl üşüttüğünde gidip dr'a derdini anlatıyorsun onun gibi sana çözüm sunacak yerimseniben

haftaya izin alıp gidicem. Özele gitmeme gerek yok dimi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…