bizde dün avizelerimizi aldık o işten de kurtulduk -tatlicadiarzu-
aynen tobi benı anadaöyle dedı esmadan bi hatıra baskada hıc dedıgım gıbı ne onu takın ne bunu alın
bence patronun sen hiç gelme kızım der-tatlicadiarzu- şaka şaka..izin vermezse ver sen benim cebimi beni arasın:dilcikar:
30 dayss delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar günaydın herkeze,
kızlar szce şu chestr tipi deri koltuklar salona nasl gider bi bakabilirmisinz ben çok istiyorum fikrinizi almak istedim.
aynen sinayımmmm benneyaptımki
kızlar bu doğum kontrol hapı olayına bir türlü karar veremiyorum bir kaç gündür araştırıyorum tamam diyorum başlıcam sonra olumsuz şeyler duyuyorum vazgeçiyorumfisfisfis ama zamanım daraldı ve ben hamile kalırsam gerçekten hayatım alt üst olur en az 2 yıl korunmam lazım evliliği rayına oturtup borçlarımızı bitirmemiz lazım :çok üzgünüm:
arsima senmıydın ben nıye teobi dedım ee tobide cevap vermişş
soryy
kızlar bu doğum kontrol hapı olayına bir türlü karar veremiyorum bir kaç gündür araştırıyorum tamam diyorum başlıcam sonra olumsuz şeyler duyuyorum vazgeçiyorumfisfisfis ama zamanım daraldı ve ben hamile kalırsam gerçekten hayatım alt üst olur en az 2 yıl korunmam lazım evliliği rayına oturtup borçlarımızı bitirmemiz lazım :çok üzgünüm:
reyhancım çok özür dilerim ama ben beğenemedim, bu koltuklardan çabuk sıkılırsın gibi. Birde ebatları büyükse ve saloonunun büyük kısmını kaplarsa da hoş durmayabilir.
benim nacizane fikrim.
ben bugun başlıyorum :çok üzgünüm:
Hayır gitmedim Arsimacım karar versem gitcem ama karar veremiyorum korkuyorum
kaydirigubbakcemile3Şeniz
Doktora gittinmi
yaaa ben doğumm kontrol hapı kullanmayacağım kesin ama yinede doktora gitmek istiyorum ama utanıyorumne dicem bilmiyorum. ben evleneceğimde korunma yöntemlerini mi öğrencektim dicem? birde muayene de olmak istemiyorum ondanda korkuyorum.
yaaa ben doğumm kontrol hapı kullanmayacağım kesin ama yinede doktora gitmek istiyorum ama utanıyorumne dicem bilmiyorum. ben evleneceğimde korunma yöntemlerini mi öğrencektim dicem? birde muayene de olmak istemiyorum ondanda korkuyorum.
Hayır gitmedim Arsimacım karar versem gitcem ama karar veremiyorum korkuyorum
cnm hiç çekinme zaten yaşından dolayı doktor direk anlıo gayet rahat ol.ben muayenede oldum
birazcık hantal görünüyorlar1 ama foto yanıltabilir gidip görmüşsen sen daha iyi bilirsin , birde rahat değilse hiiiç düşünme derim.
cnm hiç çekinme zaten yaşından dolayı doktor direk anlıo gayet rahat ol.ben muayenede oldum
utanılacak birşey yok ki mandilincim nasıl üşüttüğünde gidip dr'a derdini anlatıyorsun onun gibi sana çözüm sunacak yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?