kızlar bi kaç gün sonra patronun rahatlığı yüzünden işsiz kalabilirim off yaa naparım ozman senağlama
:))))) bu da güzel:lepi:
nedense hep eskiden bırakıp gidenler şimdi dualarıma karşılık kapımda.
ben yenilerini istiyorum Rabbim duy sesimi...
nasıl yanii????VEEEEEEEEEEEE ÇEYİZ KARDEŞLERİMEDEEEEEEE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN ÇEYİZ TOPİĞİNİN TEYZELERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:ecrin_bebek::CüvCüv:
VEEEEEEEEEEEE ÇEYİZ KARDEŞLERİMEDEEEEEEE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN ÇEYİZ TOPİĞİNİN TEYZELERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:ecrin_bebek::CüvCüv:
VEEEEEEEEEEEE ÇEYİZ KARDEŞLERİMEDEEEEEEE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN ÇEYİZ TOPİĞİNİN TEYZELERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:ecrin_bebek::CüvCüv:
nan altın 90ıken bozdurmuşsun yanasıl işimi biliom lem de bakem bende bilem:)
yazdım kağıda aksama sorcam cnmböcüğüm kız cidden akşam sorabilirmisin ayyyy..bak şimdi o beğendiğim açık renk yemek takımının sadece masa sandalye ve konsolu olcak o şekilde sorarsan ii olur..tv sehpası ve gümüşlük falan olmayacak..koltuk takımının adıda glorıa..taksitli bide peşin sorarsan canım çok mutlu olurum çok saola.s.
sulfatçım mekan hazır inşlh çok çok çok eğenirsiniz
istediğin gibi olmasına çok sevindim canım.. fiyatıda çok uygunmuş içecekler alkollü mü olacak ??
bide yer volkanı ne oluyo
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
sülfat hayırlı olsun oh ne güsel yawww
ben geçmişi çok okuyamıom neden hayırlı olsun sodyum sulfata kaydirigubbakcemile3
Sulfat hayırlı olsun kuzum umarım gönlüne göre bi yerdir.
Sulfat , kır düğünü olayına sevindim, ve herşeyin gönlüne göre olmasına :)
Sulfat düğününüz çok güzel olacağa benziyor kaydirigubbakcemile5
hayrlı olsun cnm cok sevındım hersey gonlunce olsun Şenizhihoyyyt
günaydın kızlar
hayırlı olsun
[sulfat cnm kır dugunumu olcaktı senın super ya cok guzel ıns gonlune göre olur
dün akşam bizde son kez bohçaları düzenledik dedim içeriğe daldım
sonracma benim eşyaları hurçladık kurdelelerini nazar boncuklarını yaptık
üstlerine içinde ne yazdığını yapıştırdık
şimdi sadece mutfak eşyalarım kaldı
onlarıda annem son 1 - 2 gün kala çıkartırız diyor
oooooh hadi hayırlı olsun canım. Anlatttığına göre çook tatlı olacağa benziyir.
kızlarrr hamileyimmmmm kan testi yaptırdım dayanamadımmm:CüvCüv:
evettttt hepiniz teyze oluyonuzzzzzz değerim normalden daha yüksekmiş ikiz olabilirmişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?