olur Arsimacım Şenizzaten doktor tavsiyesi olmadan içmem:1no2:
gitmeden sakın içme olurmu Şeniz
y..s..n dimi?herkes onu öneriyor diğerlerine göre biraz daha hafif bir hapmış doktora gidiyimde başlıcam sanırımfisfisfiscnm miniğim geçmiş olsun çookkkkkk
hadi bakalım sulfat hayırlı olsun cnm çok sevindimmmkaydirigubbakcemile2
sinaycımm kimseyi dinleme başla şu y harfli hapa akşam yatmadan al ki mide bulantısı yaşama
VEEEEEEEEEEEE ÇEYİZ KARDEŞLERİMEDEEEEEEE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN ÇEYİZ TOPİĞİNİN TEYZELERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:ecrin_bebek::CüvCüv:
kızlarrr hamileyimmmmm kan testi yaptırdım dayanamadımmm:CüvCüv:
ikincide esra karadenizden gelicek sanırımkaydirigubbakcemile2canımmmmm çooook sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah oleyyyyy ilk bebişimiz geliyooooooo:teytey::teytey:
eee o kadar uğraştılar ikizi bırak üçüz bile olabilir Arsi :roflol::roflol::roflol:
abbowww ikimizzz kaydirigubbakcemile3
sağlıkla gelsinde ikiz yada tek farketmez
Allah kolayca kucağına almayı nasip etsin ve on(lar)a huzurlu sağlıklı güzel bi ömür versin
kızlarrr hepinizi ayrı ayrı öpüyorum çok teşekkür ederiz teyzeleri bir günlük tutmaya başlıcam ve bunlarıda yazıcam ki büyüdüğünde okusun nasıl bir dostluğumuz olduğunu:asigim: dahha kimse öğrenmedi ilk sizlere söledim babanın haberi yok ona süpris yapıcam çünkü
kızlarrr hepinizi ayrı ayrı öpüyorum çok teşekkür ederiz teyzeleri bir günlük tutmaya başlıcam ve bunlarıda yazıcam ki büyüdüğünde okusun nasıl bir dostluğumuz olduğunu:asigim: dahha kimse öğrenmedi ilk sizlere söledim babanın haberi yok ona süpris yapıcam çünkü
esmacım nasıl yan etkileri var mı?ne kadar süre kullanıcaksın? :uhm:sinaycıgım bende onu kullanıyom fıstık
bohcaya vercem parayla ben evıme esya alırım be
valla bızde cok kazık yedık bu işten
4 kardesım evlendı
gelınlerın anasına babasına kardesıne dayısına amcasına yengelerıne dedelerıne nınelerıne....... yaptıksayarkenn bıle yoruldum
ılk yengemın 5 abısı 5 yengesıne 1 kız kardesıne
komsusuna anasına babasına amcasına yengesıne.......ayy valla bunları yapana kadr araba alırdık
koltukda bu tarz düşünüyorum kızlar..bi arkadaşıma göstermiştim çok basit dedi :bbo:
ama sade bişi olsun istiyorum çokmu kötü
cnm miniğim geçmiş olsun çookkkkkk
VEEEEEEEEEEEE ÇEYİZ KARDEŞLERİMEDEEEEEEE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN ÇEYİZ TOPİĞİNİN TEYZELERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:ecrin_bebek::CüvCüv:
kız olursa adı duru olacak ama erkek olursa ben rüzgar die düşünüyorum kociş ne der bilmem
bi kuzenimin eşi bize el öpmeye gelince bohça getirdi
babam çok kızmıştı sonradan durumları o kadar iyi değil ne diye herkese bohça yapmışlar die :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?