günaydın kızlar dün burciş gelmiş Şeniz dimples görünmüyo ortalıktafisfisfis neysem bende dün perdelerimi verdim yatak odasına normal kanatlı tül, mutfağa mekanizma-stor,salona recıstır-stor,oturma odasına da kanatlı yaptırdım mutfak ve yatak odası 750 tuttu sizce fiyat nasıl olmuş?? kızlar babamın içine pek sinmedi benneyaptımki
dimi ya içime su serptiniz kızlar teşekkürlerŞeniz
bu arada recıstır perdeyi bi arkadaş sormuştu bu işte canım salonuma bundan yaptırdım
Işılcım, tubiscim iyiyim şekerlerim benim. Şeniz
Esmacım, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, hayırlı olsun inşallh..
size yeni biten önlüğümü gösterimmiiiiiiii :)
işte burdaaa
aynen katiliyorum ovegcim :lepi:inanmıyorum ya annenin ellerine sağlık
keşke banada yapsa valla masrafını veririm ne kadar diyorsa.
çooook tatlı çünkü..
kızlarrr babamlar haftasonu bana geldiler gelirkende bu çaydanlığı hediye almışlar bernardodan
kaydirigubbakcemile3 haklı aman bohca neymış yanı tmm vardır ama abartmamak lazım:1closedeyes:
esmacım nasıl yan etkileri var mı?ne kadar süre kullanıcaksın? :uhm:
tubişte evlendi ama bizi terketmedi :enbuyukkk:
bende terketmedım yaa
sianyıcıgm ılk zamanlar mıde bulantısı oldu gec saat almaya basladım
birde gogusler acıyor ama 3ay felan surermıs bu acı
onun dısında hıc bısey yok coksukur sankı az cıldımde kurudu
ama kötu bi şey göremdım adetımı dogru zamanda oldum 7 den 5gune dustu buay ne olcak bakalm
bende uzun bı sure dusunmuyom cocuk 2-3 sene ama arada bırakırım belkı kociş korunur
ev içine yeterli bende amcayı teyzeyi karıştırmamak lazım...
benimkinin kardeşleri yeter zaten 4 erkek kardeşler
babam bide almanyadan çikolata getiren kuzenime çok kızmıştı
bunları ne taşıyorsun bursda çikolata mı yok bunlara verdiğin paraları biriktirde ev al kendine demişti
bende erkek olurse eren koymak isterdim hep ama
sevgilimin kankasının adı eren ve kuzenimle çıkıyo garip kaçar şimdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
esmacim hayirli olsun tatlim allah kazasiz belasiz kullanmak nasipetsin
croiselle netces kız bizz anammm :)
kaydirigubbakcemile3 allam ya cıkolata mı allah derım cokacimcoookev içine yeterli bende amcayı teyzeyi karıştırmamak lazım...
benimkinin kardeşleri yeter zaten 4 erkek kardeşler
babam bide almanyadan çikolata getiren kuzenime çok kızmıştı
bunları ne taşıyorsun bursda çikolata mı yok bunlara verdiğin paraları biriktirde ev al kendine demişti
bende erkek olurse eren koymak isterdim hep ama
sevgilimin kankasının adı eren ve kuzenimle çıkıyo garip kaçar şimdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Gamzemm aksam yemeğine bi tabak daha koyuyosun, kociş soruyo hayırdır bu tabak niye,
sende diyosun ki " misafirimiz gelecek", kocis sasırıyo, kim bu beklenmedik misafir?
" 9 ay sonra gelecek" diyosun
oleyyyyyyyyyyyyyy beeee
tamam kızlar koyarım merak etmeyin:))))
bende duyunca yuh dedim ama beğendim gerçekten umarım güsel olurlarda içime sinerler... bitane odanınki dandirik güneşlik ve tül oldu:)) boş duracak ztn 2 odam biride ütü odası olacak o yüzden...
yaa şu rengarenk boncukluyu bende çok sevdim aslında çamaşır mak duracağı küçük banyo gibi bi yer war oranın kapısını çıkarıp bundan yaptırmak istemiştim böle ipli ama yok ses olur falan filan die kapı taktırdılar((
ayyy inşallah canımcım yaaa inşallah bu ev bizim diye yazarım burda birazdan :Saruboceq:
yaa bende en fazla 3000 tutar sanmıştım ne bileyim... 2000 iimiş cnm gerçekten...
kizlarr size kina tepsimi göstereyim, bugün hazirladik. kiyafetim mor ve gümüs renginde oldugu icin onuda o sekilde yaptik, ortasindaki mum yerine kina gelecek
buda kina torbam, iki cesit yaptik, bu 1. si digerinide önümüzdeki günlerde koyarim :)
Ben bugün yine alışverişteydim..
Sabahlık takımımın altına kokoş cici bi terlik aldı annecimm hediye :asigim:
Gelin tacımıı aldımm sonundaaa hemide istediğimdennn :asigim: Eccucum duy benimm kaydirigubbakcemile3
Kına saçım için abiyeme uygun çicek aldım.
Kınada çicek takıcam saçıma nikahta taç takmaya karar verdimm hihoyyyt
Ben geldiiiimmmmmm hihoyyyt Düğün mekanımızı bugün kesin olarak ayarladık. Tam istediğimiz gibi kır düğünü olcak kokteyl menüsü olarak. Üstümden kocaman bir yük kalktı. Müzik, saat sınırlaması yok gece 1 e kadar devam edebilir. Slayt gösterisi, yervolkanları vs. herşey istediğim gibi oldu. Mobilyalarımıza da büyük ölçüde karar verdik.
çarşaf ve yastıkları
bu da pikesi tabi 4 te 1i
nasıl sizce kızlar?bohçasına koyacağız inşallah.
evet 2 dakika önce aşkımla konuşmuş bulunmaktayımmmmmmmmdelikafadulden
Evvv bizim kızlarrrrrrrrrrrrrrr ev bizimmmmmmmmm:sm_cool:
ay kızlar yaaa öyle heycanlıyız ki ikide bir telefonla konuşuyoruz dayanamayıp yedinden arıyoruz falan ondan yazamadım:1rolleyes:
aşkım salonu şu renk yapalım şurayı bu renk yapalım burayı böyle yapalım deyip duruyoruz :sm_cool: ay çok heycanlıyız:teytey:
anne varya o kelımeye hasretımm 2 aydırrr...bana neler yapmıs haberım yokkk yenı gordukkk kızlar annenız yanınızdayken koruyunn sahıp cıkın degerını bılın hıc bıseye benzemıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?