Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oohhh ohh yandan yandan seneye burası çoluk cocuk kaynıcak valla hamişlerle dolup taşıcaz :CüvCüv: kızlar sakın evlendikden sonra topiği bırakıp hamiş topiklerine dalmayın hee....mısra,esra,hayat87 evlendi gitti uğrayan yok :1no2:
dimples gitmedi ama al kız sana alkış alkisalkisalkis

ay negüzel yaa Gamzecim çok sevindim senin adına

ben kızım olursa HAZEL koymayı düşünüyorum fındık demek kaydirigubbakcemile3

benim nişanlımda hap kullanmamı istemiyo nası koruncaksak artık bilmem deli mi ne

gasolıne ye katılıorum babalar gununde hedıye alırdınnn babalar gununu kutlardın

Son düzenleme:
ben bir süre düşünmüyorum ama şimdi gamze diyince bende özendimm kaydirigubbakcemile3 ama zamanı var benim için.şimdilik ablamın oğlu benim bebişimm

sinaycim hayirli olsun tatlim fiati cok iyi bana kalirsa bizim butun evin 2300 tl tuttu. recistir perde demissin ya ben onu degeje tül diye biliyordum bizim tülcü o isimle satti bana salon tüllerimiz ayni seninle :lepi:

dimi ya içime su serptiniz kızlar teşekkürlerŞeniz
bu arada recıstır perdeyi bi arkadaş sormuştu bu işte canım salonuma bundan yaptırdım

mandilincim mutfak önlügüne resmen bayıldım annenin ellerine saglik tatlim

inanmıyorum ya annenin ellerine sağlık
keşke banada yapsa valla masrafını veririm ne kadar diyorsa.
çooook tatlı çünkü..
aynen katiliyorum ovegcim :lepi:

kızlarrr babamlar haftasonu bana geldiler gelirkende bu çaydanlığı hediye almışlar bernardodan

güle güle kullan gamzecim benim caydanligimda bunun fistik yesili

Gamzeeeeeeee tebrik ediyorum, ayyy çok sevindim şok oldum bi ara yok hamile değilim falan mı demiştin
ben mi öyle sanmıştım noldu anlamadım ama suan resmen şoktayımmmm ve çok çok çok sevindim annecik
a.s.

kaydirigubbakcemile3 haklı aman bohca neymış yanı tmm vardır ama abartmamak lazım:1closedeyes:

ev içine yeterli bende amcayı teyzeyi karıştırmamak lazım...

benimkinin kardeşleri yeter zaten 4 erkek kardeşler

babam bide almanyadan çikolata getiren kuzenime çok kızmıştı

bunları ne taşıyorsun bursda çikolata mı yok bunlara verdiğin paraları biriktirde ev al kendine demişti

bende erkek olurse eren koymak isterdim hep ama
sevgilimin kankasının adı eren ve kuzenimle çıkıyo garip kaçar şimdi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

esmacim hayirli olsun tatlim allah kazasiz belasiz kullanmak nasipetsin

Gamzemm aksam yemeğine bi tabak daha koyuyosun, kociş soruyo hayırdır bu tabak niye,
sende diyosun ki " misafirimiz gelecek", kocis sasırıyo, kim bu beklenmedik misafir?
" 9 ay sonra gelecek " diyosun
oleyyyyyyyyyyyyyy beeee

esmacim hayirli olsun tatlim allah kazasiz belasiz kullanmak nasipetsin

coks agol cnm
mınk senın baban herseye kızıyormu kızzzkaydirigubbakcemile
evet sızınkıler kalabalkmış gerçekten

kaydirigubbakcemile3 allam ya cıkolata mı allah derım cokacimcoook
aman ya boşver bohcayı hele bı koca bulamda
bende nevresım ordum nasıl kyıp vercme dıom kaydirigubbakcemile3

Gamzemm aksam yemeğine bi tabak daha koyuyosun, kociş soruyo hayırdır bu tabak niye,
sende diyosun ki " misafirimiz gelecek", kocis sasırıyo, kim bu beklenmedik misafir?
" 9 ay sonra gelecek " diyosun
oleyyyyyyyyyyyyyy beeee

vışş bızm gacılara bak alkisalkisalkis

bence tereddütün olmasın o kaaa paraya kötü olcak hali yok ya kaydirigubbakcemile3

ayyy inşallah canımcım yaaa inşallah bu ev bizim diye yazarım burda birazdan :Saruboceq:

ben demiştim sana senin evin senin evinnnn diyeee hihoyyyt

yaa bende en fazla 3000 tutar sanmıştım ne bileyim... 2000 iimiş cnm gerçekten...

2000 iyi mi nastasia? benimki 500 sırnaşık şey

kizlarr size kina tepsimi göstereyim, bugün hazirladik. kiyafetim mor ve gümüs renginde oldugu icin onuda o sekilde yaptik, ortasindaki mum yerine kina gelecek

buda kina torbam, iki cesit yaptik, bu 1. si digerinide önümüzdeki günlerde koyarim :)

çok güzeller canım, mor bi de benim rengimdir çok beğendim. Allah hayırlı etsin

güle güle iyi günlerde huzurlu günlerde kullan canım benim

hayırlı olsun sulfatcım. inşallah herşey masalsı destansı geçer :Saruboceq:

çarşaf ve yastıkları

bu da pikesi tabi 4 te 1i

nasıl sizce kızlar?bohçasına koyacağız inşallah.

çok güzel canım

ama benim için SU yok yağmurlu havalarda bile Çok üzgünüm çoook

evet 2 dakika önce aşkımla konuşmuş bulunmaktayımmmmmmmmdelikafadulden

Evvv bizim kızlarrrrrrrrrrrrrrr ev bizimmmmmmmmm:sm_cool:

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile delikafadulden hihoyyyt laelaelaelaelae sositososito :lepi: :sm_cool: :teytey: :hooray: :dance: :1hug:

:asigim: Şeniz

anne varya o kelımeye hasretımm 2 aydırrr...bana neler yapmıs haberım yokkk yenı gordukkk kızlar annenız yanınızdayken koruyunn sahıp cıkın degerını bılın hıc bıseye benzemıoo

sen her dile getirdiğinde çok üzülüyorum nihal ve ağlatıyosun beni gerçekten, derdine derman olmak isterdik ama sanırım bu açığı kapatmak kimsenin harcı değil. ben de çok iyi anlıyorum şu evden ayrılma aşamasında onun annemin değerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…