Gamzemm aksam yemeğine bi tabak daha koyuyosun, kociş soruyo hayırdır bu tabak niye,
sende diyosun ki " misafirimiz gelecek", kocis sasırıyo, kim bu beklenmedik misafir?
" 9 ay sonra gelecek" diyosun
oleyyyyyyyyyyyyyy beeee
mınk senın baban herseye kızıyormu kızzzkaydirigubbakcemile
evet sızınkıler kalabalkmış gerçekten
buda benim gelinlik aykkabım kızlar
ilk önce rahatlık önemliydi benim için çook rahat
gerçek deri
ikinci önemli olan topuklu olması 15 pont muş
nişanlıma yetişemesemde mesafe daralıyor.:)
kız milleti , önce kocişe sonra bebişe meraklı zahar :jeyyar::jeyyar::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ben bohçayla falan uğrasmıyorum hiç kimseye bohça yapmadım bu koşturmacada bide donla kilotla uğraşamam kaydirigubbakcemile3
bktbb napim kuşum çok heyecanlıyım yarın nikahımız varrr yarın izinliyim benn sabahın köründe bi koşuşturmaolcak yineee oyyy oyy çok heyecanlıyımmm kaydirigubbakcemile3
gülay hayırlı olsun canım nikahın varmış yarın
ya bende acaba diyorum düğün yapalım diye karar verilirse.seneye nikahı yapsammı..10.10.2010 da hep böle bişi olsun isterdimde..ama 1 sene önce kıyılmış olur nikahımız cunku dugunum kısmetse 2011 de ay abesmi olur ya.:uhm:.ama 11.11.2011 de olmazki sizce kızlar
aaaa kürdansız gelin seni
de get önce ben gün aldım :dilcikar:
dün akşam bizde son kez bohçaları düzenledik
toplam 3 büyük (anne - baba - abi - kardeş) 9 küçük yaptık (teyze³ - dayı² - hala² - amca ve eltimin annesine)
hala ve amcanınkiler normal kare bohçalar teyze ve dayılar terlik torbasına bohçalı :) öyle denk geldi içerikleri seccade - takke (ikizlere değil tabi) - çift yastık kılıfı - çorap - havlu - tülbent koydukmu hatırlamıyorum
büyük bohçalarada seccade - nevresim takımı - çorap - takke - gecelik - gömlek - havlu başka bişi varmı bilmem
böyle detaylı yapmazdık ama annemin elinden geldiği için bu işler çok fazla para harcanmadı genelde el emeği
tamam tamam banada mantıksız gelmişti zaten 1 yıl önce nikah
kız arsiiiiiiii 18 gün kalmış ay bayılazaaaammmmdelikafadulden
kızlar sizce koyu rennk olanmı güzel açık renk olan mı güzel...kayınvalidem sizin eşyalarıda almaya başlayalım dmeişde.nişanlım bunları beğenmiş aklıma geldi fikir alayım dedim
ayyyyyyy süperrrr:asigim:
burdan sana ve tüm evlenecek kızlarımıza gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun parçasını armağan ediyrumsırnaşık şey
dün ceyrek fıyatı sordum 78 79 tl :1shok:
az biraz çalışam gelem
işlerimi bitirim ki ayın 5inde izne çıkmak için hak kazanayım
izin verirmi acep :)
ay izne çıktığımda beni özlermisiniz 5 inde bi gidicem 22 sinde döncem (patron izin verirse :roflol:
Günaydın Hatunlar :sm_cool:
Burcumun evini gördüm :1ninca:çok güzel bir ev hayırlısıysa olsun umarım gönlüne göre olur herşey :Saruboceq:Şenizbizde dün avizelerimizi aldık o işten de kurtulduk -tatlicadiarzu-
kızlar günaydın herkeze,
kızlar szce şu chestr tipi deri koltuklar salona nasl gider bi bakabilirmisinz ben çok istiyorum fikrinizi almak istedim.
kızlar bi kaç gün sonra patronun rahatlığı yüzünden işsiz kalabilirim off yaa naparım ozman senağlama
VEEEEEEEEEEEE ÇEYıZ KARDEŞLERıMEDEEEEEEE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN ÇEYıZ TOPıĞıNıN TEYZELERııııııııııııııııııııııı:ecrin_bebek::CüvCüv:
esma sen terketsen ben seni bulup döverdimmklava:
bence tereddütün olmasın o kaaa paraya kötü olcak hali yok ya kaydirigubbakcemile3
ben demiştim sana senin evin senin evinnnn diyeee hihoyyyt
2000 iyi mi nastasia? benimki 500 sırnaşık şey
çok güzeller canım, mor bi de benim rengimdir çok beğendim. Allah hayırlı etsin
güle güle iyi günlerde huzurlu günlerde kullan canım benim
hayırlı olsun sulfatcım. inşallah herşey masalsı destansı geçer :Saruboceq:
çok güzel canım
ama benim için SU yok yağmurlu havalarda bile Çok üzgünüm çoook
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile delikafadulden hihoyyyt laelaelaelaelae sositososito :lepi: :sm_cool: :teytey: :hooray: :dance: :1hug:
:asigim: Şeniz
sen her dile getirdiğinde çok üzülüyorum nihal ve ağlatıyosun beni gerçekten, derdine derman olmak isterdik ama sanırım bu açığı kapatmak kimsenin harcı değil. ben de çok iyi anlıyorum şu evden ayrılma aşamasında onun annemin değerini.
olsun cnmm evden ayrrılsanda telde arayacagın mısafırlıge gıdecegın bır annen var ben tel acamıyorum mısafırlıge mezarına gıdıyorumm..anne cok baska tastan olsun anne olsun cnm
günaydın kızlar
sulfatcım aksam bi girip cıkmıştım görmemişim cnm o gibi aksi durumlarda rapor isteniyor.eğer sağlık sorunu nedeniyleyse
ay izne çıktığımda beni özlermisiniz 5 inde bi gidicem 22 sinde döncem (patron izin verirse :roflol:[/COLOR]
sulfat canım kır düğünlerini çok seviyorum bende herşey istediğin gibi olur inşallah cicim
hadi bakalım sulfat hayırlı olsun cnm çok sevindimmmkaydirigubbakcemile2
kızlarrr hamileyimmmmm kan testi yaptırdım dayanamadımmm:CüvCüv:
sulfatcım hersey ıstedıgın gıbı olmus çok sewındım
eee o kadar uğraştılar ikizi bırak üçüz bile olabilir Arsi :roflol::roflol::roflol:
nihal üzme beni :çok üzgünüm:
telefonuma hatırlatmama yazdım alacam kürdan sırnaşık şey
arsi sölemese illa biri söylüyo :mymeka:
5'i erken değil mi arsi?
heh oldu sonunda kaydirigubbakcemile2
canlarım alıntı yapmazsanız sevinirim..
işte davetiyemiz..
BaŞıYaZMaLıKıZ davetyeniz gercekten cok güzel olmus cok begendim canım
olsun cnmm evden ayrrılsanda telde arayacagın mısafırlıge gıdecegın bır annen var ben tel acamıyorum mısafırlıge mezarına gıdıyorumm..anne cok baska tastan olsun anne olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?