Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Gamzemm aksam yemeğine bi tabak daha koyuyosun, kociş soruyo hayırdır bu tabak niye,
sende diyosun ki " misafirimiz gelecek", kocis sasırıyo, kim bu beklenmedik misafir?
" 9 ay sonra gelecek " diyosun
oleyyyyyyyyyyyyyy beeee

bu guzel sankı ya

mınk senın baban herseye kızıyormu kızzzkaydirigubbakcemile
evet sızınkıler kalabalkmış gerçekten

bu tarz şeylere kızıyo canım benim babam 4 yaşında yetim kalmış ve çok fakirlermiş

köyün başında 6 kardeş.. o yüzden gereksiz harcamalara sinir olur

herkes kendi evinde otursun diye çabalar kendi 25 yıllık evliyken kendi ev sahibioldu çünkü

buda benim gelinlik aykkabım kızlar
ilk önce rahatlık önemliydi benim için çook rahat
gerçek deri
ikinci önemli olan topuklu olması 15 pont muş
nişanlıma yetişemesemde mesafe daralıyor.:)

güle güle giy canım

kız milleti , önce kocişe sonra bebişe meraklı zahar :jeyyar::jeyyar::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:lepi:

ben bohçayla falan uğrasmıyorum hiç kimseye bohça yapmadım bu koşturmacada bide donla kilotla uğraşamam kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

bktbb napim kuşum çok heyecanlıyım yarın nikahımız varrr yarın izinliyim benn sabahın köründe bi koşuşturmaolcak yineee oyyy oyy çok heyecanlıyımmm kaydirigubbakcemile3

:1hug: ayağına basmayı unutma sakın

biz de 07.07.2007 diyoduk, o tarihte Bülent Ersoy evlendi biz evlenemedik bunalıma gidik. sonra biz de 08.08.2008'de evleniriz dedik ama yine olmadı. bu sefer aşkım dalga geçmeye başladı 09.09.2009'da evleniriz dedi. ben de o sizin bileceğiniz iş hangi tarihte evlenmek istiyorsanız yeni nişanlınızla o tarihte evlenirsiniz diye gözdağı verdim ve haziran 2009 oldu :roflol:

aaaa kürdansız gelin seni
de get önce ben gün aldım :dilcikar:

telefonuma hatırlatmama yazdım alacam kürdan sırnaşık şey

kafamçokkarıştı

tamam tamam banada mantıksız gelmişti zaten 1 yıl önce nikah

kız arsiiiiiiii 18 gün kalmış ay bayılazaaaammmmdelikafadulden

arsi sölemese illa biri söylüyo :mymeka:

kızlar sizce koyu rennk olanmı güzel açık renk olan mı güzel...kayınvalidem sizin eşyalarıda almaya başlayalım dmeişde.nişanlım bunları beğenmiş aklıma geldi fikir alayım dedim

bence yemek odasına beyaz+bambu yada beyaz+abanoz çok şık

ayyyyyyy süperrrr:asigim:
burdan sana ve tüm evlenecek kızlarımıza gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun parçasını armağan ediyrumsırnaşık şey

sırnaşık şey

dün ceyrek fıyatı sordum 78 79 tl :1shok:

dün ben de sordum eski 76 yeni 78 idi. annem bi de düğünde takacağı kelepçeyi aldı, ama kendi bileziklerini verdi 2 tane senağlama

5'i erken değil mi arsi?

nerden aldın avizelerini canım hayırlı olsun

kızlar günaydın herkeze,
kızlar szce şu chestr tipi deri koltuklar salona nasl gider bi bakabilirmisinz ben çok istiyorum fikrinizi almak istedim.

ikincisini beğendim ben

kızlar bi kaç gün sonra patronun rahatlığı yüzünden işsiz kalabilirim off yaa naparım ozman senağlama

:çok üzgünüm:

VEEEEEEEEEEEE ÇEYıZ KARDEŞLERıMEDEEEEEEE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN ÇEYıZ TOPıĞıNıN TEYZELERııııııııııııııııııııııı:ecrin_bebek::CüvCüv:

gamzecim inanmıyorum sana yaa ne güzel bi haber ya biz seni daha yeni evermedik mi senağlama

gamzecim romantik bi sofra hazırlayıp müzik açabilir ve kocişini dansa kaldırırsın ve kulağına bu 3 kişilik ilk dansımız diye fısıldayabilirsin:1hug::asigim:
kızlar ben kaçar dişçiye gidicem hepinizi çooooook öptüm yarın görüşürüzzzzzz

ya sırayla evlenılıyor yalnız ılk gamze evlenı bebek haberını aldık sıradakı evlenen benmıydım yoksa

hayatımm ii hatırlattın valla yaaa ayy unutmayım :) yaw şimdi aradı benimki yarın 1de olsaydı nikahımız nikahtansona hep benle olcaktı bakalım kaçta olcak yarın gidince konuşup ayarlamaya çalışcam bakalım oyy bişi yapabilirmiyim sizcee?

olsun cnmm evden ayrrılsanda telde arayacagın mısafırlıge gıdecegın bır annen var ben tel acamıyorum mısafırlıge mezarına gıdıyorumm..anne cok baska tastan olsun anne olsun cnm

günaydın kızlar
sulfatcım aksam bi girip cıkmıştım görmemişim cnm o gibi aksi durumlarda rapor isteniyor.eğer sağlık sorunu nedeniyleyse

Tamam canım ,teşekkür Şeniz

ay izne çıktığımda beni özlermisiniz 5 inde bi gidicem 22 sinde döncem (patron izin verirse :roflol:[/COLOR]

Şimdiden özledik kuzum Şeniz

sulfat canım kır düğünlerini çok seviyorum bende herşey istediğin gibi olur inşallah cicim

Canımmmm, sağol Şeniz Hepimiz için inşallah

hadi bakalım sulfat hayırlı olsun cnm çok sevindimmmkaydirigubbakcemile2

Sağol gamzem Şeniz

kızlarrr hamileyimmmmm kan testi yaptırdım dayanamadımmm:CüvCüv:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool: Teyze mi oluyoruz. Hayırlısı olsun canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ayyy bi tuhaf oldum her an biz de yaşabilcez bu durumu kafamçokkarıştı

sulfatcım hersey ıstedıgın gıbı olmus çok sewındım

Şeniz

eee o kadar uğraştılar ikizi bırak üçüz bile olabilir Arsi :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:

telefonuma hatırlatmama yazdım alacam kürdan sırnaşık şey

arsi sölemese illa biri söylüyo :mymeka:

5'i erken değil mi arsi?

yaz kuzum
ben demedim bu sefer vallahı :tomato: şuan o kadar çok isterdimki 18 yerine 1 ay fln kalsın
5 i erken benim düşüncem 11 i akşamı idi düğnden sonrada 2 hafta izin kullanmaktı
ama 6 ve 7 sinde mobilya gelecek peki ben çeyizimi ne zaman yerleştricem ? onun için 5 inde izne ayrılırsam diye düşndüm
6-7 mobilya gelir
8 son bi temizlik olur
9 koltuk beyaz eşya yatak baza gelir (bu cumartesi gelilerdi ama arayıp iptal edicem daha ev temizlenmedi su yok)
10 çeyiz yerleşir
bu arada bigün eminönüne gidilir kuruyemiş alınır
11 evin eksiklerini etmeye çalışırım dinlenirim
12 kına
13 evin eksikleri
14 düğün
çok şansızım ben ya senağlama

arsima eksık sornad aalınır ne eksıgın ver o yok dıye eve gırmıycenmı fıstk takma bukadar
ctesı gelseydı yatagın esyalar yersltıkten sonra temızlesen olmuyormu
sulfat yazdım gormedın galıba cok guzel kırdugnuymus ya bayıldm super

Nihalcim Allah sana sabır versin. Çok zordur eminim ama sabretmek en güzel erdem. üzülme demekte saçma farkındayım

olsun cnmm evden ayrrılsanda telde arayacagın mısafırlıge gıdecegın bır annen var ben tel acamıyorum mısafırlıge mezarına gıdıyorumm..anne cok baska tastan olsun anne olsun cnm

nıhalcım bole yapma her soledıkce ofıste aglıyorum kıyamam sana ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…